bukexpert Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2017 Dyscyplina: Piłka Nożna - Superpuchar Europy 2017 Godzinna: 20:45 Spotkanie: Real Madryt - Manchester United Typ: 2 Kurs: 3.30 Bukmacher: Totolotek Ależ nas dzisiaj czekają emocje. O 20:45 oczy całego piłkarskiego świata zwrócone będą na spotkanie pomiędzy drużyną Zidane'a a ekipą Mourinho. Real Madryt jest w tym momencie najlepszym zespołem piłkarskim na świecie. Jako pierwsza drużyna w historii, obroniła trofeum Ligi Mistrzów. A co słychać w czerwonej części Manchesteru? Pierwszy sezon The Special One w roli trenera Czerwonych Diabłów nie poszedł po jego myśli. Pogba i spółka grali nierówno i szybko stracili możliwość na walkę o mistrzostwo Anglii. Mourinho zdecydował się na walkę o Ligę Europy i wszystko poszło po jego myśli. Jako zwycięzcy tych rozgrywek zagrają dzisiaj w meczu o Superpuchar Europy z mistrzem Hiszpanii. Dla mnie to właśnie Manchester United po bardzo wyrównanym pojedynku wygra w tym spotkaniu. W Totolotku świetny kurs, naprawdę wart. Skąd moje przekonanie? Po pierwsze Mourinho potrafi zmotywować swoich piłkarzy na tak ważne spotkania, a po drugie ekipa z Manchesteru jest już lepiej przygotowana do nowego sezonu, w szczególności pod względem motorycznym. Przecież już za kilka dni rusza nowy sezon najlepszej ligi świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi