Jump to content

Recommended Posts

Guest Coaster

Witam serdecznie!

Jestem na tym forum nowy, a otworzyłem ten temat, ponieważ doszedłem do wniosku, że po ponad 10 latach doświadczenia w bukmacherce, chciałbym swoimi propozycjami pomóc także innym typerom.

Cóż. Nie będę się zachwalał swoimi skutecznościami, bo różnie to w przeszłości bywało (szczególnie na początku), ale z czasem przy doskonaleniu samokontroli udało mi się dojść do punktu w którym ostatecznie wychodzę na plus. Chciałbym, aby tutaj w temacie każdy miesiąc był dochodowy, ale nie mogę tego obiecać. Różnie bywa w tej dziedzinie, a ja nie będę zachwalał się, że żyję z bukmacherki, bo tak nie jest. Ciągle zakłady traktuję w pewien sposób jako formę rozrywki, jednak jeśli połączy się mądre granie z bukmacherką, to może wyjść przyjemne z pożytecznym i dorobić pieniążki na jakieś codzienne wydatki. icon_wink.gif

Wszystkie kursy i bety na dzień dzisiejszy będą pochodzić od bukmachera PinBet, czyli oczywiście znanego wszystkim Pinnacle. Lubię azjany, a w związku z oszukańczym postępowaniem naszego rządu, byłem zmuszony obrać kierunek brokera Asian Connect. Typowanie na forum rozpoczynamy z kapitałem 5000 euro, a każdy bet będziemy grać za płaską stawkę 50 euro (lekko powyżej 200 zł), czyli 1% początkowego kapitału.

Jaki będzie nasz system grania? Nie będzie to temat dla osób, które grają od czasu do czasu i chcą sobie stworzyć fajną taśmę. Będziemy tutaj grać bardzo dużo spotkań z kursami ok. 2.00, szukając oczywiście tak potrzebnego value. Krótko mówiąc będzie to tzw. roller coaster, czyli trzeba przygotować się na natłok typów, serie wygranych i przegranych. Koniec końców mamy jednak generować zyski, a w takim graniu najlepiej się czuję, więc takie będziemy preferować w tym temacie.

Życzę wszystkim powodzenia i mam nadzieję, że jak najwięcej osób skorzysta z betów proponowanych tutaj!

Oczywiście zachęcam innych użytkowników do udzielania się w tym temacie. Z chęcią typuje się i dzieli propozycjami z innymi użytkownikami, kiedy wiesz, że ktoś śledzi temat na bieżąco. To tak na przyszłość. Można też oczywiście wymieniać spostrzeżenia na temat typów itd.

Każdego dnia będę starał się podsumowywać zysk/stratę, natomiast na koniec każdego tygodnia i miesiąca będzie nieco szersze podsumowanie.

Guest Coaster

No to zaczynamy! :)

Typy 01.08.2017r.

Brazylia Serie A

Vasco da Gama- Atletico PR   typ: Atletico PR +0.25   @2.04   50 euro   :t:   :plus: 52 euro

USA USL

Real Monarchs - Tulsa Roughnecks  typ: Tulsa +1  @2.03  -> UWAGA! Ten zakład z powodu braku oferty w PinBet grany wyjątkowo w 1xbet   50 euro   :t:   :plus: 51.50 euro

Estonia

Trans Narva - Nomme JK Kalju  typ: Narva +1  @2.13 -> UWAGA! Ten zakład z powodu braku oferty w PinBet grany wyjątkowo w 1xbet   50 euro  :n::minus: 50 euro

CDN.

Edited by Coaster

Guest Coaster

Liga Mistrzów Kwalifikacje

Tiraspol-Qarabag  typ: Qarabag -0.25  @2.13    50 euro  :t::plus: 56,50 euro

Niemcy 3. Liga

Lotte-Paderborn  typ: Lotte -0.25  @2.29   50 euro :n::minus: 50 euro

Edited by Coaster

Guest Coaster

Niemcy Regionalliga Bayern

Munich 1860-Norymberga II  typ: Norymberga II  +1  @2.42  50 euro  :n:  :minus:  50 euro

Niemcy 3. liga

Wehen-Unterhaching typ: Unterhaching +0.5  @1.90  50 euro :n::minus: 50 euro

Tenis ATP Kitzbuhel

Berlocq-Melzer  typ: Melzer  @2.55  50 euro :t::plus:  77,50 euro

Baseball MLB

Boston Red Sox-Cleveland Indians  typ: Cleveland  @2.40  50 euro

Edited by Coaster

Guest Coaster

Niemcy 3. Liga

Sonnenhof-Zwickau  typ: Zwickau  DNB  @2.22   50 euro  :n::minus: 50 euro

TO WSZYSTKO Z TYPÓW NA DZISIAJ.

Edited by Coaster