duncan Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Taki oto mail dziś zawitał na mojej skrzynce w pracy: WitajcieJest sprawa! Wiecie czym zajmuje się Fundacja Mam marzenie? Spełnia marzenia dzieci śmiertelnie chorych. Jednym z marzycieli jest Mateuszek Lang ze Szczecina. W niedziele ma ósme urodziny, będą to prawdopodobnie jego ostatnie urodziny. Jego marzeniem jest dostać pocztówki od wielu ludzi. Jeśli macie chwilkę dosłownie czasu, kupcie pocztówkę, napiszcie życzenia urodzinowe i wyślijcie mu. Was to będzie kosztowało niewiele, a dla niego będzie znaczyć ogromnie dużo. Oto adres: Mateuszek Lang ul. Wiślana 37 70 - 885 Szczecin Roześlijcie to do kogo się da i ślijcie kartki ze wszystkich stron świata. Na razie załatwiliśmy kartki z kilku europejskich krajów, ale wciąż można wiele osób poprosić, najwyżej kartki się chwilkę spóźnią Inf o chorym Mateuszku są na stronach: www.mammarzenie.org/newspolska/2008/mateusz.php mateusz.szczecinianie.pl Podoba mi się akcja, więc i tu ją postanowiłem rozpropagować Pozdrawiam duncan Link to comment Share on other sites More sharing options...
strus Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Polecial tez mass mail o takiej tresci na 4 moich forach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts