Why Duck? Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2017 a idzie założyć konto ecoPayz w zł i przelać potem na skrilla żeby wypłacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2017 najlepiej zamówić kartę, jest za DARMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Why Duck? Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2017 (edytowane) ok ale to w euro karta tak, a na co mi karta w euro czy idzie w złotówkach wypłacać? Edytowane 27 Październik 2017 przez Kipa666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 27 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2017 Wypłacasz złotówki z bankomatu normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2017 a idzie założyć konto ecoPayz w zł i przelać potem na Skrilla żeby wypłacić? nie da się ok ale to w euro karta tak, a na co mi karta w euro czy idzie w złotówkach wypłacać? Bo nie mają karty w PLN Zamówisz kartę w euro to oczywiście wypłacisz w złotówkach - nigdy nie akceptować kursu wymiany bankomatu, bo to czyste złodziejstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppibo1 Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2017 Czym różni się EcoCard od EcoVirtualCard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 27 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2017 Ta pierwsza to normalna karta fizyczna co przychodzi do domu, druga to wirtualna np. do płacenia w necie (masz tylko numer karty i kod cvv). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppibo1 Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2017 Jak ma sie konto w euro , karte w euro to w jakim bankomacie wypłace pieniądze? Tylko w tym euronet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 29 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2017 W każdym możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppibo1 Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2017 Wypłata w złotówkach normalnie tak? Jest jakaś prowizja do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 29 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2017 Kurde, większość rzeczy jest napisana w tym temacie... "Zapłacisz 2% od kwoty (min 1.5e) + 2.99% przewalutowania." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppibo1 Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2017 Wiadomo czy dla Polaków realizują wypłatę na konto bankowe i z jakiego banku to realizują? Opłata jest max 10 euro to chyba się opłaca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2017 Oczywiście, że realizują. Przelew jest od od WORLDPAY AP LTD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 7 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2017 €100 za pierwszą wpłatę z ecoPayz Skrót Promocji: - Bonus od wpłaty za pomocą ecoPayz do wykorzystania na zakłady sportowe lub sloty. - Przyznawany jest 50% bonus. Dla przykładu: kiedy wpłacisz €100, otrzymasz ekstra €50 jako bonus. Łącznie możesz grać za €150! - Maksymalna kwota bonusu to €100. Minimalna wpłata, która kwalifikuje się do bonusu to €10. - Aby otrzymać bonus należy połączyć się z czatem na żywo! Zasady Promocji 1. Promocja “Pierwsza Wpłata z Ecopayz” jest dostępna dla zarejestrowanych graczy, którzy mają aktywne konto w SekaBET. 2. Aby zakwalifikować się do promocji, należy dokonać wpłaty wybierając ecoPayz jako metodę płatności. Promocja pozwala na otrzymanie bonusu od wpłaty w wysokości 50%. 3. Maksymalna kwota jaką można otrzymać jako bonus to €100. Minimalna wpłata to €10. 4. Na przykład: kiedy wpłacisz €100, otrzymasz ekstra €50 jako bonus. Łącznie możesz grać za €150! 5. Aby skorzystać z promocji musisz skontaktować się z nami za pomocą czatu na żywo i poinformować o chęci uczestnictwa w promocji. Aktywujemy dla Ciebie bonus w tej samej chwili. 6. Bonus można otrzymać na zakłady sportowe lub na sloty. 7. Jeżeli wybierzesz zakłady sportowe, będziesz musiał obrócić kwotę otrzymanego bonusu 12 razy. Zakład liczy się do obrotu, kiedy spełniony jest następujący warunek: kurs łączny na kuponie to 1.8. Bez względu na to, czy jest to kupon z zakładem pojedynczym czy combo. 8. Jeżeli wybierzesz sloty, będziesz musiał obrócić kwotę otrzymanego bonusu 35 razy. 9. Warunki obrotu muszą być spełnione w ciągu 30 dni. Jeżeli nie zostaną spełnione, wygrane przepadają. 10. Promocja ważna jest od 7 listopada 2017 do 31 grudnia 2017. 11. SekaBET zastrzega sobie prawo do żądania odpowiednich dokumentów od klientów w celu weryfikacji tożsamości gracza, przy zachowaniu całkowitej dyskrecji i przestrzegania międzynarodowych standardów prywatności. W przypadku odmowy przez gracza dosłania niezbędnych dokumentów do weryfikacji, może nastąpić anulowanie bonusu lub nawet zgromadzonych uprzednio środków. 12. SekaBET stosuje zasadę “jeden użytkownik - jedno konto" dlatego każdy adres IP, nazwa użytkownika, gracz lub adres e-mail może skorzystać z bonusu tylko raz. 13. SekaBET zastrzega sobie prawo do cofnięcia lub zmiany zasad i warunków bonusu. To gracze odpowiadają za przestrzeganie zasad i warunków otrzymania tego bonusu. 14. SekaBET zastrzega sobie prawo do nie wyrażenia zgody na dostęp do bonusu poszczególnym klientom i do zamknięcia konta oraz zatrzymania zgromadzonych środków w razie naruszenia zasad lub dopuszczenia się oszustwa. 15. W przypadku sporu decyzja ciała zarządzającego SekaBET jest ostateczna. 16.Ponadto użytkownicy powinni zapoznać się z Warunkami Ogólnymi SekaBET i Zasadami SekaBET. -> SekaBET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppibo1 Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2017 Panowie jak wyplacilem na ecoPayz z buka w PLN i karte mam w euro podpieta do konta euro to jak najkorzystniej zrobić? Wyplacic na swoje konto bankowe? 40pln to kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 16 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2017 Albo przelewasz na subkonto w euro i wypłata kartą albo na konto bankowe - 10 € opłata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 28 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2017 Czas świętować! W grudniu rozdajemy 15 000 € Nie możemy uwierzyć w to, że jest już prawie rok 2018! Rok 2017 był dla nas kolejnym rokiem sukcesów i już teraz z przyjemnością oczekujemy dalszych sukcesów w nadchodzącym roku. Nie moglibyśmy jednak tego osiągnąć bez Was, dlatego też chcielibyśmy Wam podziękować i rozdajemy pulę nagród w wysokości 15 000 €! Jak wziąć udział w losowaniu Skorzystaj ze swojego ecoAccount Po prostu wpłać co najmniej 50 £/$/€ na swoje ecoAccount pomiędzy 27 listopada a 24 grudnia, co automatycznie zapewni Ci udział w cotygodniowym losowaniu nagród. ↗ Zwiększ swoje szanse Za każdym razem, gdy wpłacasz co najmniej 50 £/$/€, otrzymujesz tylko jeden los do tej loterii ✔ Sprawdź, czy należysz do wylosowanych zwycięzców Polub nas na naszych kanałach społecznościowych, aby sprawdzić, czy wygrałeś(-aś)! Nagroda w pierwszym tygodniu wynosi 25 x 100, a losowanie odbędzie się 4 grudnia. Oto wszystkie daty losowań oraz zgłoszeń do loterii: 11 grudnia 15 zwycięzców otrzyma 300 € za wpłaty środków w okresie 4-10 grudnia 18 grudnia 10 zwycięzców otrzyma 500 € za wpłaty środków w okresie 11-17 grudnia 27 grudnia 3 zwycięzców otrzyma 1,000 € za wpłaty środków w okresie 18-24 grudnia Aby upewnić się, że weźmiesz udział w losowaniu, po prostu wpłać środki na swoje ecoAccount w okresie od dzisiaj do 24 grudnia! -> ecoPayz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 7 Grudzień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2017 Na jaki okres czasu karta ecocard jest darmowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Grudzień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2017 Na jaki okres czasu karta ecocard jest darmowa? Termin ważności karty wynosi jeden rok - ten okres jest na pewno darmowy, a czy nowa coś potem kosztuje? nie wiem, być może 12.50E, dam znać w sierpniu jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 7 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2017 Termin ważności karty wynosi jeden rok Sprawdź jeszcze raz 3 lata jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerfetka Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2017 Cześć. Jak mam karte przypisana w euro i zrobie wyplate w bankomacie euronet w euro to potrącą mi z tegl 2 % tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2017 Witam, Nie mam pewności, ale podobno bankomaty w tej sieci zrobią tak: euro skonwertuje na pln, a potem pln na euro (dwukrotne przewalutowanie) Najlepiej zadzwonić do sieci euronet i się dowiedzieć, bo jakiś czas temu na forum pokerowym ktoś dał takie info, nie wiem jak jest obecnie, oczywiście również mogę się mylić I najważniejsze nigdy nie akceptować proponowanego kursu przez bankomat - zawsze jest zaniżony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerfetka Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2017 No bo jak wyplace w zwyklym to przy koncie silver wyjdzie 5% ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2017 Nie wypłacisz €. W bankomatach euronetu można wypłacać € ale z karty, która nie jest w €. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emonnau Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2017 wpłacałem przez psc żeby unikać jakiegokolwiek powiązania kont, ale nie wiem czy jest sens. 7% to trochę mimo wszystko sporo. jeśli zrobię sobie wpłatę z konta walutowego na ecoPayz, które też mam w euro to spoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2017 jeśli zrobię sobie wpłatę z konta walutowego na ecoPayz, które też mam w euro to spoko? FX Tak, jeżeli masz konto walutowe w E i wpłacisz na konto ecoPayz, które masz E, przede wszystkim unikniesz FX (przewalutowania) 2.99% lub 1.49%/1.25% (w zależności od statutu) - dodam, że Skrill ma aż 3.99%. Za depozyt kartą jest opłata 1.69%, przelew bankowy jest za darmo Tutaj masz wszystko ładnie opisane: https://obstawianie.com/topic/35905-ecopayz-alternatywa-skrill/?p=1004723 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emonnau Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2017 FX Tak, jeżeli masz konto walutowe w E i wpłacisz na konto ecopayz, które masz E, przede wszystkim unikniesz FX (przewalutowania) 2.99% lub 1.49%/1.25% (w zależności od statutu) - dodam, że skrill ma aż 3.99%. Za depozyt kartą jest opłata 1.69%, przelew bankowy jest za darmo Tutaj masz wszystko ładnie opisane: https://obstawianie.com/topic/35905-ecopayz-alternatywa-skrill/?p=1004723 mam golda, przez ewallet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2018 Dobra pany laik wjeżdża, czytałem niby temat, ale nie wiem sam już co jest pięć Mam konto w PLN, zamówiłem kartę(będzie ona w EUR), teraz co zrobić, żeby tracić jak najmniej? Założyć walute EUR i próbować przez livechat, żeby przepisali kartę pod to konto w EUR i wybierać? Czy zostawić tak jak jest, bo to jeden pies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2018 Najlepiej dodać konto w € bo karty w pln i tak nie ma. Nie wiem czy da się zmienić jak już zamówiłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2018 (edytowane) 21 minut temu, BePe napisał: Najlepiej dodać konto w € bo karty w pln i tak nie ma. Nie wiem czy da się zmienić jak już zamówiłeś... tam 3 września ktoś pisał, że mu zmienili // bez problemu 5 minut i zmienione Edytowane 2 Styczeń 2018 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi