Jump to content

Co nosicie %-)

Bart
 Share

Recommended Posts

Do założenia topicu skłoniły wynaturzenia Mazura, który idąc na wódkę pochwalił się swoją nową kreacją-spodniami od gajeru i koszulą flanelową %-)

Ciekawi mnie drodzy Forumowicze co i jak oraz na jakie okazje przywdziewacie na się.

Piszcie, dyskutujcie, wymieniajcie poglądy... może będzie to początek nowych trendów. Może doprowadzi to do powstania specjalnej kolekcja YB by Gruby i Persh Faszion Hałs(jak Dolce i Gabbana :k: ). I Ty Forumowiczu może zostać gwiazdą świata mody :*

Za najciekawsze wypowiedzi nagrody niespodzianki %-):k:

Za młody jesteś żeby wiedzieć %-)

Widziałeś kiedyś na bazarze starą babę co handluje majtkami, przy pasie ma saszetkę a na głowie odkrytą czapkę z daszkiem?? Jeśli tak to zazwyczaj miała też na sobie różowy dresik %-) Własnie z kreszu :k:

I jeszcze noszę w ziemie grube skarpetki wełniane, bo mi zimno w stopy. Kumple się z tych skarpetek śmieją, ale kij im w oko :)

To ja już się nie dziwię dlaczego jakiś czas temu Cie panna zostawiła :k:

I jeszcze noszę w ziemie grube skarpetki wełniane, bo mi zimno w stopy. Kumple się z tych skarpetek śmieją, ale kij im w oko :)

Skarpety jak skarpety, ale ogólnie w całe nogi zimno, więc najlepsze kalesony-polecam :))%-)

Guest Krzysiekow

No a o sandałach to już chyba nawet wspominać nie muszę, bo to najlepsze obuwie jakie może być :)

:k:

Nie mam pytań :lol:

No a o sandałach to już chyba nawet wspominać nie muszę, bo to najlepsze obuwie jakie może być :)

:k:

Nie mam pytań :lol:

Rozumiem że ty Krzysiu przez cały rok pozostajesz bez względu na okazję wierny kaloszom? %-)

Do założenia topicu skłoniły wynaturzenia Mazura, który idąc na wódkę pochwalił się swoją nową kreacją-spodniami od gajeru i koszulą flanelową %-)

:wa: Nie żadna flanelowa %-) tylko fajna koszula,do tego spodnie z sunsetsuits,takie pomiędzy garniakiem a dżinsem(pewnie wiecie o co chodzi a jak nie wiecie to przykro %-) ) No i oczywiście czarne fajne buty,takie jak do garniaka.Wiekszosc byla tak ubrana,a ci co byli w garniakach to albo garniaki upierdolili albo szybko zdjeli bo bylo za gorąco.A teraz ide wypic czerwony barszczyk,najlepszy na kaca :D

barszcz też dobry :)) nie rozmywać mie tematu %-)

mazur jak się wylansował na forum %-) kto następny :))