Bart Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 Do założenia topicu skłoniły wynaturzenia Mazura, który idąc na wódkę pochwalił się swoją nową kreacją-spodniami od gajeru i koszulą flanelową Ciekawi mnie drodzy Forumowicze co i jak oraz na jakie okazje przywdziewacie na się. Piszcie, dyskutujcie, wymieniajcie poglądy... może będzie to początek nowych trendów. Może doprowadzi to do powstania specjalnej kolekcja YB by Gruby i Persh Faszion Hałs(jak Dolce i Gabbana ). I Ty Forumowiczu może zostać gwiazdą świata mody :* Za najciekawsze wypowiedzi nagrody niespodzianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 Bart kolegów szukasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 25 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 Ty to nosisz waciak cały rok to morda w kubeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 Już wiem Mama kupiła Ci dresiki z kreszu i masz nadzieję,że ktoś Ci powie że są kul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 Bo , sa cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 25 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 z kreszu z czego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 Za młody jesteś żeby wiedzieć Widziałeś kiedyś na bazarze starą babę co handluje majtkami, przy pasie ma saszetkę a na głowie odkrytą czapkę z daszkiem?? Jeśli tak to zazwyczaj miała też na sobie różowy dresik Własnie z kreszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 Ja, jak już wspominałem kiedyś, noszę szelki Kurde robi się kolejne emo-forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babilon Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 nie wiem jak wy ale ja nosze ciuchy od ricza forestera i stefaniiii z mody na sukces :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 I jeszcze noszę w ziemie grube skarpetki wełniane, bo mi zimno w stopy. Kumple się z tych skarpetek śmieją, ale kij im w oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 I jeszcze noszę w ziemie grube skarpetki wełniane, bo mi zimno w stopy. Kumple się z tych skarpetek śmieją, ale kij im w oko To ja już się nie dziwię dlaczego jakiś czas temu Cie panna zostawiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 Ja w białych stopkach przez cały rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 Tego roku nosi się sandały Keen'a. Już w zeszłym roku był boom na tego typu obuwie. http://www.keen.pl/2007_m.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 I jeszcze noszę w ziemie grube skarpetki wełniane, bo mi zimno w stopy. Kumple się z tych skarpetek śmieją, ale kij im w oko Skarpety jak skarpety, ale ogólnie w całe nogi zimno, więc najlepsze kalesony-polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2008 Kalesony też noszę No a o sandałach to już chyba nawet wspominać nie muszę, bo to najlepsze obuwie jakie może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2008 No a o sandałach to już chyba nawet wspominać nie muszę, bo to najlepsze obuwie jakie może być Nie mam pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2008 No a o sandałach to już chyba nawet wspominać nie muszę, bo to najlepsze obuwie jakie może być Nie mam pytań Rozumiem że ty Krzysiu przez cały rok pozostajesz bez względu na okazję wierny kaloszom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2008 Do założenia topicu skłoniły wynaturzenia Mazura, który idąc na wódkę pochwalił się swoją nową kreacją-spodniami od gajeru i koszulą flanelową Nie żadna flanelowa tylko fajna koszula,do tego spodnie z sunsetsuits,takie pomiędzy garniakiem a dżinsem(pewnie wiecie o co chodzi a jak nie wiecie to przykro ) No i oczywiście czarne fajne buty,takie jak do garniaka.Wiekszosc byla tak ubrana,a ci co byli w garniakach to albo garniaki upierdolili albo szybko zdjeli bo bylo za gorąco.A teraz ide wypic czerwony barszczyk,najlepszy na kaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2008 rosół a nie barszcz się pije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2008 A teraz ide wypic czerwony barszczyk,najlepszy na kaca Najlepsze na kaca jest ponoć powietrze z pompki do materaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2008 piwo, woda z ogorkow kiszonych, maslanka, no i wspominany rosol, ale musi byc tlusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2008 barszcz też dobry nie rozmywać mie tematu mazur jak się wylansował na forum kto następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi