Tonny Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2017 Znowu ja, założyłem temat, aby się wyzerować kolejny raz Miałem startować na AO, ale miałem deal z jednym użytkownikiem i po mojej myśli w sumie po jego też, więc jest $ na dzisiejszy bet. Na starcie all in, potem zobaczymy. Cel tematu będzie określony, jak pierwszy kupon będzie pozytywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 7 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2017 Znowu ja, założyłem temat, aby się wyzerować kolejny raz Miałem startować na AO, ale miałem deal z jednym użytkownikiem i po mojej myśli w sumie po jego też, więc jest $ na dzisiejszy bet. Na starcie all in, potem zobaczymy. Cel tematu będzie określony, jak pierwszy kupon będzie pozytywny. Bardzo dobry start nowego tematu. Poprzedni idzie w niepamięć. Cel w tym temacie, to przede wszystkim bycie na plus Dzisiejszy all in był jedynym all inem chyba, że będzie jakieś ciastko Pierwszym celem jest uzbieranie na przerobienie konsoli. Koszt: 130 zł Czas start! Postęp celu: 0/130 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 7 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2017 Nie miałem pomysłu na grę to postanowiłem walnąć taśmę na noc, a nóż się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2017 Jerzy? serious? Powodzonka,ale Monteiro i Mmoh mogą sprawic psikusa, jednak 3mam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2017 Nie miałem pomysłu na grę to postanowiłem walnąć taśmę na noc, a nóż się uda Cel: -7,42 zł/130 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2017 #3 Dubel na 12stą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2017 #3 Dubel na 12stą! Hiszpania bardzo niełaskawa... Cel: -37/130 oddalamy się.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2017 @ Tony_Montana : (dziś, 13:55) 18 gem Bautista @3.50 Forma live lepsza niż pre, ale nie wliczamy tego do tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2017 #4 Nie będę miał dzisiaj możliwości patrzenia na mecze po południu, więc leci coś takiego od razu.. Oby zejść z tego minusa... #5 Tutaj coś takiego na farta, kurs niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2017 #6 I jeszcze coś takiego, smaruje to za "trochę więcej" poza tematem, za gotówkę ugraną na live. GL&HF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2017 Start: 27 PLN Stan konta: 10 PLN Cel: -37/130 W grze: 40 PLNSkuteczność: 1/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2017 #6 I jeszcze coś takiego, smaruje to za "trochę więcej" poza tematem, za gotówkę ugraną na live. GL&HF Biathlon 14 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2017 #4 Nie będę miał dzisiaj możliwości patrzenia na mecze po południu, więc leci coś takiego od razu.. Oby zejść z tego minusa... Stan konta: 69,66 Cel: -17,75/130 Trochę odbiliśmy od dna dzisiejszego. Zobaczymy co złote globy przyniosą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2017 #7 Triple bez głębszej analizy dlatego taka a nie inna stawka, jutro zrobię jakieś porządne podsumowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2017 #7 Triple bez głębszej analizy dlatego taka a nie inna stawka, jutro zrobię jakieś porządne podsumowanie Edmund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2017 #5 Tutaj coś takiego na farta, kurs niezły Niestety się nie udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2017 Podsumowanie: Start: 28 PLN Stan konta: 60 PLN Zysk: 32 PLN Ilość typów: 7 Skuteczność: 28,57% Cel #1: -27,75 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2017 #8 Biedny ten poniedziałek, szkoda tego tripla w nocy, może taki dubel, żeby cel wyprowadzić na zero. W nocy zagłębimy się w tenis, może odważniej, jakby to się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grankin Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2017 Masz fajna skuteczność typów AKO .Dobrze ci idzie bravo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2017 #9 Jeszcze dubel na towarzyskie, fajnie by było wrócić z roboty i zobaczyć dwa trafione dubelki, bo wtedy otwierają się drzwi do grania tenisa w nocy. Powoli do celu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2017 #8 Biedny ten poniedziałek, szkoda tego tripla w nocy, może taki dubel, żeby cel wyprowadzić na zero. W nocy zagłębimy się w tenis, może odważniej, jakby to się udało Maroko za dużo zmarnowanych sytuacji... Zły poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2017 #9 Jeszcze dubel na towarzyskie, fajnie by było wrócić z roboty i zobaczyć dwa trafione dubelki, bo wtedy otwierają się drzwi do grania tenisa w nocy. Powoli do celu! Boisko w stanie tragicznym.. Czekamy na nocny tenis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2017 #10 Odbijemy od dna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 10 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2017 #10 Odbijemy od dna? Karen break w drugim secie to za malo, dwa breaki w Tb tez :FP' k*rwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 10 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2017 @ Tony_Montana : (dziś, 09:44) @ Tony_Montana : (dziś, 09:39) Edytuj to podbijamy jeszcze raz Bagieta 6-4 @4 @ Tony_Montana : (dziś, 10:54) 15 gem @3.40 Chardy @ Tony_Montana : (dziś, 11:04) @ Tony_Montana : (dziś, 10:59) Edytuj Chardy 6-2 @3.50 zamykam po 3.2 czas zamknąć temat, bo jakaś klątwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi