pawelo1274 Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2016 REGULAMIN KONKURSU: http://obstawianie.c...lamin-i-zasady/ Wzór podawania typów: Dyscyplina: (przydatne szczególnie w przypadku mniej znanych lig i dyscyplin) Spotkanie: Typ: (w postaci 1X2 lub nazwy drużyny czy zawodnika, ewentualnie z oznaczeniem handicapu i jego rodzaju - europejski/azjatycki) Kurs: Godz: Bukmacher: (wybrany z listy podanej w regulaminie) Analiza: W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny, brak linka odejmujemy 0.3 z kursu. Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów. Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba. WAŻNE! Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.c...-78#entry927400 Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna – EURO 2016 Godzinna: 15:00 Spotkanie: Włochy-Szwecja Typ:1 Kurs: 2.10 Bukmacher: Sportingbet Analiza: Włosi na wielkich turniejach zawsze są dla mnie faworytami w jak osłabionym składzie byśmy ich nie widzieli jest to ekipa , która spokojnie powinna dojść do Ćwierćfinału tych rozgrywek, według mnie w tym meczu gdzie ich rywalem do zdobycia kompletu punktów będzie reprezentacja Szwecji, ekipa Włoch również jest faworytem do wygrania, Włosi w ostatnich spotkaniach sparingowych przed euro grali w kratkę wygrali co prawda z zespołem Finlandii oraz Szkocji,ale nie poradzili sobie z ekipą Niemiec z którą ulegli 1:4 i zanotowali 2 podziały punktów z Hiszpanami oraz Rumunami , Szwedzi natomiast w poprzednich 10 spotkaniach ponieśli tylko 1 porazke , zanotowali 5 zwycięstw oraz 4 podziały punktów, jednak tak na prawdę nie mieli wielu wymagających rywali, najlepszą drużyną z którą grali była ekipa z Czech. Tutaj na pewno nie są zespołem, który jest skazany na porażkę,ale moim faworytem do zdobycia kompletu punktów jest ekipa Włoch, która w historii ostatnich kilku lat nigdy nie miała większych problemów z ograniem drużyny Szwedów, od 1987 te ekipy spotykały się ze sobą 5 krotnie , 4 wygrane zanotowały Włochy i padł jeden podział punktów, tu stawiam na wygraną Włoch w ich stylu czyli na wynik 1:0 może 2:0 myślę że Szwedzi bramki w tym spotkaniu nie strzelą. http://obstawianie.com/topic/34106-euro-2016/?do=findComment&comment=959457 110 Edytowane 18 Czerwiec 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Lowry Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna – Brazylia, Série A Spotkanie: Internacional - Atletico-MG Typ: Obie drużyny strzelą gola Kurs: 2.00 Data i godzina: 17.06.2016 00:30 Bukmacher: Unibet Analiza: Po raz kolejny zaglądam do Bazylii.W 8 kolejce Internacional podejmie na swoim stadionie Atletico-MG.Gospodarze bardzo dobrze zaczęli ten sezon,zajmują 2 miejsce w tabeli z dorobkiem 16 pkt. ( 5 zwycięstw,1 remis i 1 porażka) bilans bramkowy 8:3.Atletico-MG spisuje się gorzej,zajmują 18 miejsce z dorobkiem 7 pkt. (1 zwycięstwo,4 remisy i porażki) bilans bramkowy 10:13.W poprzednim sezonie Atletico-MG zostało wicemistrzem Brazylii,brali udział w rozgrywkach Copa Libertadores i odpadli dopiero w ćwierćfinale z São Paulo.Teraz trzeba skupić się wyłącznie na lidze.Internacional stracił w tym sezonie tylko 3 gole,w tym 1 na swoim stadionie,to bardzo dobry wynik.Ja i tak postanowiłem uderzyć tu w BTS.Gołym okiem widać że goście się starają,ale mają problemy w defensywie,jak to mawia Zbyszek Stonoga "Coś się... coś się popsuło".Ostatnio grali u siebie z Cruzeiro wynik - 2:3,wcześniej wyjazd i mecz ze Sport Recife wynik - 4:4.Ze strzelaniem nie mają problemów,gorzej z defensywą,myślę że goście nadal mają potencjał i jeszcze wszystko przed nimi.Spodziewam się że zaatakują już od samego początku i będą chcieli trafić do bramki.Ostatnie 5 pojedynków między tymi ekipami kończyło się BTS - em.Internacional jest u siebie mocny, ale Atletico-MG to nie ogórki i gospodarze na pewno nie będą mieli łatwego zadania.Czuję tu BTS i tak też stawiam,mam nadzieję że obie ekipy trafią do siatki.Powodzenia. http://obstawianie.com/topic/20441-brazylia-campeonato-brasileirocariocapaulista/?p=960435 100 Edytowane 18 Czerwiec 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puuma23 Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina: Tenis, WTA BirminghamGodzinna: 15:00Spotkanie: C.Vandeweghe - Ch.McHaleTyp: 2Kurs: 3,25Bukmacher: Bet365Pojedynek 2-och Amerykanek Christiny McHale (68 WTA) oraz Coco Vandeweghe (32 WTA). Kursy wystawione przez bukmacherów na to spotkanie są dla mnie absurdalne. Coco w poprzedniej rundzie wprawdzie ograła turniejową jedynkę Radwańską, jednak kto oglądał ten wie, że to bardziej "Polka przegrała" to spotkanie. W H2H między Amerykankami prowadzi McHale 2-0. Mocno rotowany, wyrzucający serwis pozwala jej dyktować warunki wymian. McHale gra mądrze przy siatce, zna bardzo dobrze rywalkę oraz jej mocne/słabe strony. Dlatego myślę, że wyciągnie wnioski i obierze odpowiednią , zwycięską taktykę na ten mecz.http://obstawianie.com/topic/34129-wta-birmingham-majorka/?do=findComment&comment=959378 200 Edytowane 18 Czerwiec 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi0984 Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna – EURO 2016 Godzinna: 15:00 Spotkanie: Włochy-Szwecja Typ: HT/FT 1/1 Kurs: 3.62 Bukmacher: OddsRing Drugie spotkanie grupowe Włochów na Euro 2016 tym razem zagrają z reprezentacją Szwecji. Włosi w pierwszym meczu z Belgią sprawili małą sensację wygrywając pewnie 2:0, zaś Szwedzi zagrali bardzo słabo z Irlandią zaledwie remisując 1:1. Drużyną Włoch zrobiła na mnie wielkie wrażenie jak zagrali z Belgami, widać było doświadczenie kilku zawodników jak np. Buffon, Bonucci czy De Rossi. Włosi to zdecydowanie drużyna turniejowa, solida defensywa i szukanie szybkich kontrataków. Szwecja moim zdaniem zaprzepaściła już szanse na awans z grupy po pierwszym meczu gdzie zdobyli z najsłabszą drużyną w grupie tylko punkt, a dziś mecz z Włochami a na zakończenie fazy grupowej z Belgią. Dziś zabraknie w składzie podstawowego obrońcy Lustig, który doznał kontuzji w pierwszym meczu i prawdopodobnie nie zagra już na Euro. Dziś stawiam na pewne zwycięstwo Włochów czyli prowadzenie w pierwszej połowie i na koniec spotkania. http://obstawianie.com/topic/34106-euro-2016/?p=960529 200 Edytowane 18 Czerwiec 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_roberto Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna – EURO 2016 Godzina: 18:00 Spotkanie: Czechy - Chorwacja Typ: over 1,5 Kurs: 1,57 Bukmacher: OddsRing Analiza: Na Hiszpanię trener Vrba ustawił drużynę bardzo defensywnie (Gebre Selassie na boku pomocy), co zapewniło skuteczną obronę przez niemal cały mecz, ale teraz na konferencji zapowiada przetasowania na mecz z Chorwatami. Nic dziwnego, 0 punktów, a walczyć o wyjście z grupy trzeba. Potrafią strzelać, zaskoczyli m.in. Rosję tuż przed mistrzostwami. Grają przede wszystkim bardzo drużynowo. Przypominają mi charakterystyką bardzo utytułowany klub ze swojego kraju, czyli praską Spartę, gdzie zresztą dominują w składzie miejscowi. Pamiętacie jak zaskoczyła Lazio w LE, strzelając 3 gole w Rzymie? Hrvatska to ekipa niezłych kocurów. W pomocy siła rażenia: Modrić, Rakitić, Brozović, Perisić, w ataku Mandżukić, a jak trzeba to i Kalinić, klubowy kolega K. Błaszczykowskiego. Z Turcją oprócz gola, było kilka poprzeczek. Przed mistrzostwami, co prawda z San Marino, ale kłujący w oczy wynik dwucyfrowy - 10:0. 1.57 w zakładzie przedmeczowym to najzwyczajniej w świecie zawyżony kurs na takie zdarzenie. http://obstawianie.com/topic/34106-euro-2016/?p=960541 57 Edytowane 18 Czerwiec 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina: Tenis, ATP Queens Data: 17.06.2016 godzina: 17:10Spotkanie: M. Raonić - R. Bautista Typ: Raonić wygra 2:0Kurs: 2.00Bukmacher: Sportingbet Analiza: 3 runda turnieju w Londynie Raonić - Bautista. Po wyeliminowaniu Kyrgiosa oraz Vesely'ego - Raonić pewnie zmierza do półfinału imprezy w Anglii. Ale aby tak się stało musi najpierw pokonać w ćwierćfinale R. Bautiste. Brazylijczyk zrobił w ostatnim roku ogromny progres natomiast nie spoddziewam się aby mógł coś zdziałać na serwis Raonicia. Tak na dobrą sprawę to jego jedyną szansą na urwanie seta będzie walka w tie-breakach, o ile do nich dojdzie. Bautista w pierwszej rundzie zmierzył się z Querreyem (2-1) zagrał bardzo słaby mecz, dał rywali 12 szans na przełamanie. To teraz pomyślmy ile będzie miał Rao Querrey wykorzystał jedną, ale Querrey to zwyczajny drewniak i poza serwis nic na trawie nie zrobi. Druga runda to pojedynek z Youngiem, w pierwszym secie dał amerykaninowi 5 break-pointów. A po przegranym tie-breaku w pierwszym secie Young dostał kontuzji i oddał drugiego seta 2-6. Według mnie Raonić w pierwszym i drugim secie pewnie wygra swoje podania i wielce prawdopodobne że bedzie miał szanse na przełamanie brazylijczyka i być może uda się ominąć tie-breaki. Ale gdyby do nich doszło to i tak Kanadyjczyk ma dużo lepszy serwis i głowę by je wygrać stąd mój typ 2:0 dla Raonicia. http://obstawianie.com/topic/34130-atp-halle-londyn/?p=960552 100 Edytowane 18 Czerwiec 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi