pawelo1274 Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2016 REGULAMIN KONKURSU: http://obstawianie.c...lamin-i-zasady/ Wzór podawania typów: Dyscyplina: (przydatne szczególnie w przypadku mniej znanych lig i dyscyplin) Spotkanie: Typ: (w postaci 1X2 lub nazwy drużyny czy zawodnika, ewentualnie z oznaczeniem handicapu i jego rodzaju - europejski/azjatycki) Kurs: Godz: Bukmacher: (wybrany z listy podanej w regulaminie) Analiza: W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny, brak linka odejmujemy 0.3 z kursu. Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów. Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba. WAŻNE! Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.c...-78#entry927400 Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 26 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina Piłka nożna Finlandia Godz: 17:30 Spotkanie : Lahti-Kemi Typ: BTS Kurs 2.00 Buk Bet 365 Analiza: Wybrałem spotkanie z Finlandzkiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Lahti przed swoją publicznością podejmowała będzie drużynę Kemi. Ekipa Lahti w tym momencie na swoim koncie ma w dorobku 16 zdobytych punktów i zajmuję 8 pozycję w ligowej klasyfikacji, na swoim stadionie ma bardzo dobry bilans, bowiem w 6 rozegranych spotkaniach zdobyli łącznie 13 punktów notując aż 4 wygrane remis oraz porażkę, ich bilans bramek to 13:5. Goście w tym momencie są wyżej w ligowej klasyfikacji i mają na swoim koncie 4 punkty więcej w meczach wyjazdowych jednak radzą sobie bardzo różnie , ugrali tam w 7 kolejkach tylko 8 oczek, ich bilans bramek wynosi 5:7, dla mnie w tej kolejce faworytem do zdobycia kompletu punktów na swoim stadionie będzie drużyne Lahti, która jeśli myśli o dogonieniu w obecnych rozgrywkach swoich rywali to musi w tej kolejce spróbować zawalczyć o komplet punktów. Spotkania pomiędzy tymi dwiema ekipami w poprzednich sezonach układały się na prawdę bardzo różnie, ale ogólnie zawsze obie ekipy strzelały barmkę swoim przeciwnikom, dlatego myślę że w tym meczu zobaczymy co najmniej 3 bramki, dlatego stawiam na wynik 2:1 dla zespołu Lahti. http://obstawianie.com/topic/20504-finlandia/page-7?do=findComment&comment=961569 100 Edytowane 30 Czerwiec 2016 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Lowry Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna - Korea Południowa, K - League Classic Spotkanie: Jeju United - Suwon City FC Typ: Jeju wygra i 3 lub więcej bramki w meczu Kurs: 2.30 Data i godzina: 29.06.2016 13:00 Bukmacher: WilliamHill Analiza: Postanowiłem zajrzeć do Koreańskiej K - League Classic,gdzie w 17 kolejce drużyna Jeju United podejmie na World Cup Stadium w mieście Seogwipo,ekipę Suwon City.Po 16 kolejkach Jeju zajmuje 4 miejsce w tabeli z dorobkiem 26 punktów (8 zwycięstw,2 remisy i 6 porażek - bilans bramkowy 32:26).Suwon City znajduje się na 12 (ostatnim miejscu) w tabeli,po 16 meczach mają na swoim koncie 11 punktów (2 zwycięstwa,5 remisów i 9 porażek - bilans bramkowy 10:27).Jeju radzi sobie bardzo dobrze,są w niezłej formie i tracą tylko 6 punktów do lidera.Jest to druga najbardziej bramkostrzelna drużyna ligi,ich najlepszy snajper to Brazylijczyk Marcelo Toscano (15 meczów 6 goli) reszta drużyny to Koreańczycy.Suwon jest w dołku i grają tragicznie,mają na koncie 5 porażek z rzędu i co ciekawe w tych 5 meczach nie strzelili nawet 1 gola ! widać że są bez formy.Jak już wspomniałem Jeju lubi postrzelać zwłaszcza na swoim stadionie,ostatnie mecze u siebie: Jeju - Pohang 3:1 | Jeju - Gwangju 3:2 | Jeju - Ulsan Hyundai 1:2 | Jeju - Jeonnam 3:0.Te drużyny grały już ze sobą w tym sezonie.w 9 kolejce Jeju pokonało Suwon City na wyjeździe aż 5:2.Typ który wybrałem to zwycięstwo gospodarzy + stawiam na to,że w meczu zobaczymy co najmniej 3 gole.W 16 kolejce gospodarze zaliczyli porażkę 0:1 na wyjeździe,również w mieście Suwon lecz z inną drużyną,która nazywa się tak samo jak miasto - po prostu Suwon.Teraz jest okazja na złapanie 3 punktów a przeciwnik do tego idealny.Myślę że Jeju wygra bez problemu to spotkanie i strzeli kilka goli,krótko mówiąc mam nadzieję że przejadą się po Suwon.Powodzenia ! http://obstawianie.com/topic/9125-ligi-azjatyckie/?p=962097 100 Edytowane 30 Czerwiec 2016 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2016 Dyscyplina: Tenis, ATP Wimbledon Spotkanie: Karlović - Lacko Typ: Karlović wygra 3:0 Kurs: 2.25 Data i godzina: 29.06.2016 16:40 Bukmacher: Sportingbet Analiza: Spotkanie 2 rundy Wimbledonu turnieju Panów, Karlović - Lacko. W pierwszej rundzie Karlović gładko ograł Coricia 3-0. Co prawda w pierwszych dwóch setach Borna się postawiłi doprowadził do tie-breaków, natomiast lepszy w nich okazał się starszy z Chorwatów. Karlović ma świetny serwis bardzo trudno go złamać w tych pierwszych rundach, kiedy jest jeszcze na świeżości, oczywiści im dłużej będzie na turnieju tym słabiej będzie serwował o czym doskonale wie, ma już swoje lata więc to oczywiste. Dlatego musi ogrywać takich przeciwników jak Lacko jak najszybciej. Co do Lacko to w poprzedniej rundzie miał sporo szczęścia i wylosował kogoś kto nie za bardzo wiedział o co chodzi w graniu na trawie. Wygrał 3-1 z Lorenzim, który jest jednym z najsłabszych graczy na tej nawierzchni. Także tego, że jest w drugej rundzie nie odbierałbym jako sukces, a raczej jako oczywistość. Lacko przeszedł oczywiście kwalifikacje, ale tam nie ma co pisać o jego rywalach bo trudno żeby nie wygrał z takimi amatorami. Słowak zajmuje obecnie 123 pozycję na światowych listach w porównaniu do Chorwata - miejsce nr 32, no to mamy przepaść. Ale tak na dobrą sprawę, gdyby stworzyć osobny ranking na trawie, to Chorwat byłbyw nim dużo wyżej. Przed tym turniejem Słowak zagrał 3 mecze, 2 z nich wygrał z ludźmi z miejsc +200 rankingu ATP. A ten 3 mecz pokazał jakie ma umiejętności jeżeli chodzi o grę z zawodnikiem który potrafi serwować i ma siłe w łapie. Spotkanie z Mahutem przegrał 1-6 4-6. Podejżewam że dzisiaj możeto wyglądać podobnie, czyli w pierwszym secie być może tie-break a później łatwe sety Karlovicia. H2H 2-0 na Korzyść Karlovicia, w setach 5-0. 7 lat temu grali na trawie Karlović wygrał 3-0. Myślę, że dzisiaj będzie podobnie, czyli Chorwat wygra bez straty seta. http://obstawianie.com/topic/34178-wimbledon/?p=962253 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi