Jump to content

Guest @kuponybukma
 Share

Recommended Posts

Guest @kuponybukma

Witam, wszystkie moje typy umieszczam również na twitterze jako @KuponyBukmacher obserwując mój profil masz pewność, że nie ominiesz żadnego z zakładów. Celem jest uzbieranie 1000j w ciągu miesiąca. Jako pierwszy zakład proponuje mecz pomiędzy Montpellier v Lyon. Moim typem jest wygrana Lyon po kursie 2.10 w Bet365.com. Powodzenia!

Montpellier v Lyon   2 @ 2.10 x 10j 

e/w 21j

Guest @kuponybukma

Witam, wszystkie moje typy umieszczam również na twitterze jako @KuponyBukmacher obserwując mój profil masz pewność, że nie ominiesz żadnego z zakładów. Celem jest uzbieranie 1000j w ciągu miesiąca. Jako pierwszy zakład proponuje mecz pomiędzy Montpellier v Lyon. Moim typem jest wygrana Lyon po kursie 2.10 w bet365.com. Powodzenia!

Montpellier v Lyon   2 @ 2.10 x 10j  :plus:

e/w 21j :plus:

Guest @kuponybukma

Kolejny typ tym razem z ligi rumuńskiej. Mecz rozgrywany w sobotę 9 kwietnia o 16.00 pomiędzy Viitorul Constanta a Astra Giurgiu

Viitorul Constanta v Astra Giurgiu  typ:   2@2.37 x 21j

e/w 49.77j

Przypominam, że swoje typy obstawiam z Bet365.com i można je zobaczyć również na moim twitterze @KuponyBukmacher 

Guest @kuponybukma

Kolejny typ tym razem z ligi rumuńskiej. Mecz rozgrywany w sobotę 9 kwietnia o 16.00 pomiędzy Viitorul Constanta a Astra Giurgiu

Viitorul Constanta v Astra Giurgiu  typ:   2@2.37 x 21j :plus:

e/w 49.77j :plus:

Przypominam, że swoje typy obstawiam z bet365.com i można je zobaczyć również na moim twitterze @KuponyBukmacher 

Guest @kuponybukma

Czas na typ #3 tym razem przenosimy się do ligi holenderskiej. Początek meczu w Niedzielę o 16:45:

FC Twente v Feyenoord  typ 2@2.05 x 49.77j

e/w 102.02j

Guest @kuponybukma

Czas na typ #3 tym razem przenosimy się do ligi holenderskiej. Początek meczu w Niedzielę o 16:45:

FC Twente v Feyenoord  typ 2@2.05 x 49.77j :plus:

e/w 102.02j :plus: