Prorok Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Kwal. do IO kobiet (Japonia) 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prorok Posted March 7, 2016 Author Report Share Posted March 7, 2016 Dyscyplina: Piłka Nożna, kobiet Mecz: Korea Północna - Australia Typ: (liczba goli poniżej 2) Linia Azjatycka Kurs: 2.60 Bukmacher: Unibet godz: 11:35 Analiza: Australijki na obecnym turnieju kwal. do IO spisują sie bardzo dobrze. w pierwszej kolejce ograły gospodynie turnieju 3-1, następnie rozgromiły Vietnam 9-0 a w trzeciej kolejce pokonały Koreanki z Poludnia 2:0. Ich dzisiejsze rywalki czyli Koreanki z Północy, w pierwszym swoim meczu zremisowały z Koreankami z Południa, następnie zremisowały z Chinkami, by na koniec wygrać z Vietnamem 1:0. Gdyby spojrzeć na same dotychczasowe wyniki to widać od razu faworyta. Jeżeli chodzi o piłkarki z Australii, to ta drużyna stale się rozwija. Na ostatnich mistrzostwach świata w Kanadzie, potrafiły wyeliminować odpowiednio Szwecję i Barzylię, by odpaść dopiero w ćwierćfinale z Japonią. To nie były mecze w których przez przypadek strzeliły bramkę a potem się broniły, w meczu ze Szwecją i Barzylią miały inicjatywę i były zespołem dużo lepszym. Myślę że Australijki będą kontrolować przebieg meczu od początku do końca. Do awansu wystarczy im remis, ale na remis grać na pewno nie będą. Z drugiej strony mamy Koreanki z Północy, które by awansować musiały by dzisiaj wygrać oraz wygrać następny mecz z Japonkami i liczyć że Australijki przegrają z Chinkami, jest to bardzo mało prawdopodobne. Koreanką na tym turnieju najbardziej zależy żaby zająć wyższe miejsce niż Korea Południowa, a do tego wystarczy im remis i myślę, że z takiego rezultatu będą zadowolone. Też ciężko mi sobie wyobrazić by Australijki wygrały wszystkie mecze na tym turnieju, na razie mają bilans 3-0-0 Moim zdaniem Australijki będą atakować i wpakują 1 bramkę a mecz zakończy się 1:0 lub 1:1. Po takim kursie (2.60) warto to pograć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts