Tonny Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2016 (edytowane) Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że temat przeznaczony tylko dla osób, które ukończyły lat 18! Być może trafi się opcja, że jedna z pań będzie na szczycie mojej kariery typerskiej rozebrana, a nie chce, żeby potem rodzice skarżyli się na nasze ukochane forum Ale wracając do tematu, w każdym poście będzie umieszczone zdjęcie jednej z pań, a po każdym trafionym typie dana pani będzie miała na sobie coraz mniej ciuchów(w tym miejscu chciałbym dodać, że szukam też modelek do mojego challengu, oczywiście wszystko płatne, a więcej info na PW!) im większe kursy tym szybciej pani jest rozbierana.Dodam też, że napalonych mogę rozczarować, bo jest opcja, że żadna z pań nie zostanie pokazana nago Na pierwszy ogień leci Joanna Kulig!Być może tej pani nie trzeba przedstawiać, ale oto ona I już jest okazja, że zobaczymy ją nago Wystarczy, że trzy poniższe typy wejdą i pierwsza pani za nami:#1 Termalica - Legia @ 2 @ 1.61 #2 Stoke - Newcastle @ 1 @ 2.00 #3 Malaga - Valencia @ 1 @ 2.05 Wszystkie kursy pobrane z Bet365P.S jakieś statystyki yieldu może będą prowadzone, czas pokaże, ale uważam, że temat szybko upadnie P.S2 zawsze możecie sobie te aktorki znaleźć w google P.S3 ale przyszłych modelek w google już nie będzie P.S4 komentarze dozwolone jak macie jakieś ciekawe panie to dawajcie w postach Edytowane 3 Marzec 2016 przez Tony_Montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2016 Erosomany jepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 2 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2016 (edytowane) No niestety... Pani Joanna dzisiaj nam nic nie pokaże, ale powiedziała, że dostajemy jeszcze jedną szansę... Tylko Stoke nas nie zawiodło Poszedłem z nią na układ, że trafiamy 3/3 w NBA kursy 1.7+ i będzie bal #4 76ers - Hornets @ over 205.5 @ 1.7 #5 Memphis - Kings @ under 216.5 @ 1.71 #6 Denver - LAL @ over 209.5 @ 1.7 Kursy z unibetu! Edytowane 3 Marzec 2016 przez Tony_Montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 3 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2016 Umowa podpisana i umowa wygrana! Jak to mawiają A oto nasza nagroda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi