Gość rogaliszcz Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2008 Bet365 to złodzieje!!!nastapil bład techniczny postwilem kupon o 1 w nocy chociaz mecz zaczol sie o 00.20 i jak go stawialem juz byl koniec tego seta Data zdarzeniaZdarzenieSelekcjeKursyZasady Wygrana/miejsceWynik121/03/2008Pacific Life Open - WD - Hantuchova/ Sugiyama - Safina/ Vesnina (Zwycięstwo w 1. secie)Daniela Hantuchova i Ai Sugiyama1.61BrakPrzegranaStawka: 50.00Zysk: 30.77Zwroty: 0.00 prubowalem wyjasnij tą sprawe z suportem ale wyparli sie tego Zostalem okradziony na 50zl nie polecam tego buka to ZŁODZIEJE!!! NIE GRAJCIE W TYM BUKU NIE DAJCIE SIĘ OSZUKIWAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2008 A to chuje :uwaga: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2008 ja tam kieyds mialem taka sytuacje ze postawielm za iles tam zloty na dane zdarzenie i jestem przekonany ze postawilem to a nagle po rozstrzygnieciu meczu czekam na kase a jej nie ma . patrzee w historie a tam postawione odwrotnie. wyjasnialem ta sprawe z supportem i oni mowia ze ja tak postawilem, wiem ze im tego nie udowodnie dlatego nic nie robilem w tej sprawie ale ja sam jesem przekonany i pewien jak postawilem zdarzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2008 1. zaczol 2. jak zrozumiałem, to Ty chciałeś oszukać stawiając na wygrana w secie po jego zakończeniu OSZUST 2 RAZY TRACI!!! 3. prubowalem 4. i na dodatek nie skończyłeś prawdopodobnie podstawówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BdJoe Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2008 bedziesz sie zalil na wszystkich forach...? napewno Tobie oddadza kase, a Ty wiecej nie stawiaj na mecze, ktore sie juz skonczyly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banan3xL Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2008 No właśnie ciekawe na ilu forach jeszcze jest taka wiadomość. Oskarżasz ich od oszustów, a sam się tak zachowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi