Alibaba Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2015 Brisbane International Premier Brisbane, Australia 03.01.2016 - 09.01.2016 Hard Pula Nagród: $885,500 Shenzen Open International Shenzen, Chiny 03.01.2016 - 09.01.2016 HardPula Nagród: $426,750 ASB Classic International Auckland, Nowa Zelandia 03.01.2016 - 09.01.2016 HardPula Nagród: $226,750 Zapraszam do dyskusji i pisania analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2016 Dyscyplina: Tenis,WTA AUckland,kwalifikacje Spotkanie: Naomi Broady-Kateryna Kozlova Typ: 1 Kurs: 2,10 Godz: 01:00 Bukmacher: Betsson Analiza Godzine po północy na kort w Auckland wyjdą : Ukarinka Kateryna Kozlova i zawodniczka z Wielkiej Brytani Naomi Broady. Moją zdecydowaną faworytką jest starsza, wyższa, będąca wyżej w rankingu i według mnie o wiele lepsza czyli NAOMI BRADY. Naomi mierzy aż 189cm wzrostu, co skutkuje bardzo dobrym,mocnym serwisem , który na hardzie robi wielką różnice. Gra agresywnie, stara się cały czas atakować, w pierwszym spotkaniu kwalifikacyjnych pewnie ograła 98 w rankingu WTA Laure Siegemund 6-1,6-1. W historii swoich gier wygrała 8 turniejów ITF. Jej rywalka Kateryna Kozlova plasuje się o 41 miejsc niżej od Naomi , czyli zajmuje 162 miejsce. Jesli chodzi o serwis to nie jest on fatalny , ani nie jest tez swietny jak u Brytyjki, za dużej przewagi w tym aspekcie Ukrainka nie zdobędzie. W pierwszym spotkaniu tutaj wygrała z Soler Espinosa po ponad 2 godzinnym boju( 6-0,6-7,6-4). W historii swoich gier wygrała 4 turnieje ITF. Według mnie to będzie w miare łatwy mecz dla wyżej rozstawionej zawodniczki,Broady powinna spokojnie wygrwyac swoje gemy serwisowe i nękać rywalke na returnie. Jak dla mnie ogromny błąd bukmachera, fenomenalny typ i kurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory1989 Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2016 Dyscyplina: Tenis>WTA Auckland Spotkanie: Wozniacki C. (Den)-Stephens S. (Usa) Typ: Wozniacki 2-0 Kurs: 2,1 Godz: 06:30 Bukmacher: Bet365 Analiza: Już jutro powinno dojść do arcyciekawego pojedynku w Nowo Zelandzkim Auckland pomiędzy dunką polskiego pochodzenia Caroline Wozniacki a amerykanką Sloane Stephens. Powinno ale nici z ciekawego meczu bo według mnie będzie on jednostronny i zakończy się łatwym zwycięstwem Wozniacki. Przed startem AO jest w piekielnie dobrej formie i dziś rozniesie swoją rywalkę 2-0 tak jak w 5 poprzednich starciach bezpośrednich obu pań. Dunka zdecydowanie nie leży amerykance i po tym meczu się nic nie zmieni w tej kwestii. Carolina w ostatnich dwóch meczach straciła ledwie 3 gemy i niech to plus bilans setów H2H 10-0 dla Caro będzie uzasadnieniem mojego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chemiczny Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2016 Dyscyplina: Tenis, Kwalifikacje WTA HobartGodzina: 01:30Spotkanie: Tatiana Maria - Naomi OsakaTyp: MariaKurs: 2.21Bukmacher: PinnacleAnaliza:Postanowiłem na noc postawić pierwsze spotkanie, które przykuło wysokim kursem moją uwagę. W rozpoczynających kwalifikacjach do WTA Hobart spotkają się Niemka Tatiana Maria (74.WTA) rozstawiona z numerem pierwszym i Japonka Naomi Osaka (144.WTA). W tym roku Niemka nie zaczęła zbyt dobrze swoich startów przygrywając w pierwszej rundzie Auckland z rodaczką Witthoeft 2:6,6:7, ale w tamtym sezonie kilka razy pokazała się z dobrej strony w turniejach wyższej rangi niż ITF-y. Potrafiła pokonac takie zawodniczki jak Bouchard czy Vinci w najlepszym rozegranym turnieju w Miami. Wygrała też dwa turnieje ITF-owe. 18 letnia Japonka można powiedzieć, że dopiero wchodzi w świat wielkiego tenisa i na pewno doświadczenie nie będzie stało po jej stronie. W tamtym sezonie kilka udanych turniejów ITF-owych, ale nie pokonała żadnej zawodniczki z czołówki światowego rankingu. Jest to dla mnie zawodniczka anonimowa, dlatego też mój typ popieram jedynie statystykami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi