Monf Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2015 A więc jak w temacie, dobre promo, celujemy kuponiki po 1zł, pewnie i tak mi nie wyjdzie, ale spróbować nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markoraul21 Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2015 eee dasz rade z kazdej dyscypliny po zdarzeniu i sie uzbiera min 1,25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 5 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) Od dziś nasze motto na Bet-at-home brzmi: „kto prawidłowo kombinuje, zyskuje!” Jeżeli do 22 listopada uda Ci się prawidłowo wytypować 10 zakładów kombinacyjnych, po 10 typów każdy, w nagrodę otrzymasz bon o wartości 1000 €! Twój osobisty przepis na sukces brzmi: 10 x 10 = 1.000 €. W ten sposób postawisz kupon kombinacyjny z 10 zakładami: Za10guj się i wybierz dziesięć dowolnych zakładów (minimalny kurs na typ: 1,25) Przejdź do zakładki „Kombinacyjny“ Podaj stawkę->Dalej->Postaw zakład. -> Bet-at-home :wuwu: Edytowane 5 Listopad 2015 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 5 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2015 1 kupon na pałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 5 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2015 #2 :wuwu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markoraul21 Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2015 co bylo w tytule tego maila ? od baha hm??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2015 promo dobre ale mało czasu jedynie puchary ligi w week nba nhl do grania poniedziałki kiepskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruggiero Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2015 promo dla wszystkich uzytkownikow ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jolanka73 Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2015 Też dostałam maila, myślę że warto spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 6 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2015 (edytowane) jeszcze jeden na dziś, a wieczorem bede kleił na weekend , to wcale nie taka łatwa sprawa jebane szwabusy tylko 2 pierwsze mecze nie weszły, ehh 2 bramek strzelic nie potrafia Edytowane 6 Listopad 2015 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 6 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2015 #4 #5 #6 jak macie cos ciekawego,to wklejajcie swoje kupony, bawi się ktoś w to poza mna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszFCB Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2015 od poniedzialku zaczne i ja bede mial dwa tygodnie,ale widze ciezko to idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2015 mi nie zaproponowali....ciekawe czy zmienia zasady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi0984 Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2015 Można 10 takich samych kuponów zagrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2015 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Można 10 takich samych kuponów zagrać? W promocji obowiązuje minimalny kurs 1.25 na każdy typ. Brak minimalnej stawki. Identyczne zakłady kombinacyjne będą zaliczone wyłącznie jeden raz. Zakłady systemowe oraz wielokrotne nie są wliczane do promocji. Pytanie tylko jesli zagrasz np. 10 kuponow w kazdym 9 zdarzen takich samych i 1 zawsze inne czy by ci to uznali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaryDANMARK Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2015 Witam nowy na forum jak typowania widzę ze lamonf juz nie walczy w typowaniach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2015 Tak wszyscy mówili, że łatwe promo, a tu niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaryDANMARK Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2015 40 % załapałem ale ciężko będzie resztę uzbierać, Bet-at-home dobrze liczy więcej zarobi niż straci, ale hydrze nie ucina się głowy tylko nogi i ogon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaryDANMARK Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2015 http://obstawianie.com/uploads/imgs/pre_1447525492__zrzut_ekranu_z_2015-11-14_191850.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2015 ja mam 3 kupony trafione, a gdyby craxa/lech w ostatniej kolejce nie najebaly tylu bramek to moze byloby te 10/10 jesli zaliczaloby kupony w których 9 typow jest takich samych a 1 inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaryDANMARK Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2015 ja amatorsko grywam ale fajne wyzwanie (chyba screenow nie moge dawac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaryDANMARK Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2015 Drizzd91 3x zaklady twoje , moja korekta x3, moje zaklady 3x, twoja korekta 3x, wysylamy ? ,=1pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2015 ja tam po kursach jade tylko, zadna filozofia, albo sie trafi albo nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fasberg0 Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2015 40 % załapałem ale ciężko będzie resztę uzbierać, bah dobrze liczy więcej zarobi niż straci, ale hydrze nie ucina się głowy tylko nogi i ogon myśle, że zarobią jakieś 100 razy więcej niż wypłacą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi