Alibaba Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Ladies Linz International Linz, Austria 12.10.2015 - 18.10.2015 HardPula Nagród: $226,750 Hong Kong Tennis Open International Hong Kong, Chiny 12.10.2015 - 18.10.2015 Hard Pula Nagród: $226,750 Tianjin Open International Tianjin, Chiny 12.10.2015 - 18.10.2015 HardPula Nagród: $426,750 Zapraszam do dyskusji i pisania analiz. Edytowane 9 Październik 2015 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeckob10 Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2015 Dyscyplina: Tenis, WTA LinzSpotkanie: Schmiedlova vs BeckTyp: SchmiedlovaKurs: 1.79Bukmacher: PinnaclesportsGodzina: 14:00Analiza:Zaczynamy turniej w Linzu.Słowaczka Schmiedlova podejmie Niemkę Beck i jak dla mnie jest dość mocną faworytką tego spotkania.Jak dla mnie Schmiedlova jest po prostu lepszą zawodniczką bo Beck to taka tenisistka bez kolorytu i bez polotu, zwykły średniak w mojej opinii.W Pekinie dość niespodziewanie Schmiedlova przegrała już w 1 meczu z Van Uytvanck 2-0 ale wcześniej fajnie pograła w Wuhan gdzie ograła mocne zawodniczki jak Wozniacki czy też Mladenovic i uległa w ćwierćfinale jednej z lepszych tenisistek świata Garbine Muguruzie.Wcześniej zaszła do półfinału w Seulu co pokazuje że jest w stabilnej formie.Co u Anniki Beck? Ostatnio dobre wyniki-to prawda.Ale z kim ona tak na prawdę mocnym wygrała? Wygrała kanadyjski turniej w Quebec gdzie na rozkładzie miała takie zawodniczki jak Hradecka, Lucic-Baroni czy też w finale Ostapenko to jaki to jest wyznacznik jej formy, moim zdaniem nikły bo żadna z tych zawodniczek nie jest kimś z nawet pobliża topu.W Taszkencie wystarczyło że trafiła na mocniejszą rywalkę czyli Jovanovski i już musiała jechać do domu.Hard mimo ostatnich wyników to chyba nie jest ulubiona nawierzchnia Niemki co pokazało szybkie odpadnięcie z Ostapenko na US Open.Obie panie ze sobą grały 2 razy i 2 razy 2-0 wygrywała Schmiedlova, w tym rok temu właśnie w Linzu więc czuje to miasto i jak dla mnie może osiągnąć dobry wynik w Austrii.W mojej opinii Słowaczka jest po prostu lepszą zawodniczką mającą większy arsenał zagrań i to powinno jutro owocować więc po tak przyjemnym kursie gram Schmiedlovą.Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory1989 Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2015 Dyscyplina: Tenis, WTA LinzSpotkanie: Gasparyan-GiorgiTyp: GiorgiKurs: 1.49Bukmacher: UnibetGodzina: 17:00Analiza: Kursy w tym meczu kobiet to chyba jakaś iluzja. Bo jak inaczej opisać kurs 1,49 na zwycięstwo Camili Giorgi z bardzo przeciętną zawodniczką jaką niewątpliwie jest Margherita Gasparyan? Giorgi gra ostro i nie wstrzymuje ręki. Na hardzie się to świetnie sprawdza chyba że się trafi słabszy dzień... a ostatnio takich mało i jej gra bardzo może się podobać. Do tego ranking- Giorgi 33 miejsce Gasparyan - 73 pozycja. Giorgi odprawiła ostatnio Pironkovą,Bencic i Georges. Przegrała z Kerber i Bacsinzky która grała w finale ostatniego turnieju WTA więc nie ma co narzekać. Forma jest więc tylko grać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi