pershing Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 Alo Alo daj znac wieczorem na gg to pykniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 tylko że ja grac nie umiem ale i tak wygram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 a reakcja ":lol:" wydaje mi sie "troche" niezrozumiała w premiership chyba bramki się liczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 szandek ja moge z toba spara rozegrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 grajcie grajcie i się zrobi 2 edycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 może... ale od razu ":lol:"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2008 to kiedy następna edycja? tylko jakaś większa może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2008 ja potrzebuje rok treningu by móc pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2008 to kiedy następna edycja? tylko jakaś większa może jak dostaniemy pieniązki to zamkniemy tę edycje i sie zrobi zapisy do nastepnej wiec trenujta ludzie i gramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2008 ja moge zagrac ale bez wpisowego, bo co to za sens, grac o kase jak sie nie umie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2008 c***a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2008 spier**** jeszcze mnie tak nie pojebalo zeby dac 20zł a logiczne ze meczu nie wygram, i 20 pojdzie w uja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2008 prawda Heer , na ta chwile Szypul jest za mocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2008 nie masz wiary w swoje umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2008 prawda Heer , na ta chwile Szypul jest za mocny dziś mnie Rogal jebnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2008 nie masz wiary w swoje umiejętności jak sie nie ma tych umiejetnoosci to jak mozna w nie wierzyc? jak bedzie jutro czas wieczorem, to zagramy chyba że sie boisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2008 c***a pan9ie cipolini dale 20 zeta juz ci za firsta Transaction ID: 68334536 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2008 przelewać mi kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2008 daj mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2008 jest ktoś w ogóle chętny na 2 edycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2008 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2008 ja moge jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2008 coś małe zainteresowanie jak nie będzie 6 osób to nie ma sensu robić chyba że wpisowe podniesiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2008 bez wpisowego moge zagrac i pewnie nie tylko ja bym zagral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2008 bez wpisowego to se sparingi można grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2008 bez wpisowego moge zagrac i pewnie nie tylko ja bym zagral Nie znajdziesz 20PLNów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2008 Nie znajdziesz 20PLNów ? juz to pisalem o tym ... to tak samo jak bym te 20zł wyrzucił bo logiczne że nie wygram, ani nie bede 2 a więc lepiej za te 20 puścic kupona :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2008 ...i też przegrać ja tam moge i bez wpisowego, ale wtedy mniejsza zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2008 ...i też przegrać jak nie znajdziecie tyle osob zeby graz z wpisowym to mozemy wtedy zrobic "zwykły" turniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2008 Jutro mija termin wpłacania kasy za 1 edycje. Więc pojutrze zrobie zapisy do nowej edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi