polamaniec Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 gf 4 440 mx 128 z tv :cwaniak: ostatecznie jak sie nic nie da zrobić może moja kochana siostrzyczka da mi zagrać na laptoku ale wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 gf 4 440 mx 128 z tv :cwaniak: ostatecznie jak sie nic nie da zrobić może moja kochana siostrzyczka da mi zagrać na laptoku ale wątpię to chyba rzeczywisty ram to 64 i dlatego może być za licha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 chyba źle mnie zrozumiałeś ... trudno przeżyje to że nie skopie wam dupska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 chyba źle mnie zrozumiałeś ... trudno przeżyje to że nie skopie wam dupska GeForce4 MX 440 64MB/128 jak masz takie coś to ram rzeczywisty to 64MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 ale nie mam 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 no to kiedy panowie zaczynamy zapisywac sie i jeszcze dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 no widzisz ze ludzie se jaja robia jeden ma czarny ekran, drugi nie ma 20 zł a rogala na forum nie ma od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 chomik grasz czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 no widzisz ze ludzie se jaja robia jeden ma czarny ekran, drugi nie ma 20 zł a rogala na forum nie ma od rana :k:Wierz mi gdybym mógł z chęcią bym zagrał z tobą Milan vs Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 ja nie gram milanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 gram gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 no widzisz ze ludzie se jaja robia jeden ma czarny ekran, drugi nie ma 20 zł a rogala na forum nie ma od rana bom 10 godzin na poli spedzil na glodniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 POST GARBATEGO Jeżeli będzie remis punktowy pomiędzy 2 uczestnikami to decyduje liczba goli strzelonych w całym turnieju. Inne posty będą usuwane. Jedno veto. Przy remisie punktowym najpierw powinny być brane pod uwage najpierw mecze bezposrenich druzyn. dopiero przy remisie pomiędzy tymi druzynami, bilans bramkowy. I kuva koniec kropka. bramki liczą sie na koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 ja nic nie zmieniam w regulaminie. Każdy go przeczytał i zaakceptował. Nie róbmy syfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 myśle że to nie syf. Tylko ta poprawka powinna mieć miejsce i zdecydowana większość wyrazi na to zgodę. Najpierw powinna być brane spotkania pomiedzy drużynami. bramki to ostateczność. Tak jest wszedzie. A to że sie trykasz że przegrasz znów ze mną to pewnie cie mobilizuje do tego by nic nie zmieniać. Jednak chciałbym znać innych zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 4 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 Garbaty, jestem za! akupoczek 5-4 Pershing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 myśle że to nie syf. Tylko ta poprawka powinna mieć miejsce i zdecydowana większość wyrazi na to zgodę. był regulamin który zaakceptowałeś Najpierw powinna być brane spotkania pomiedzy drużynami. bramki to ostateczność. Tak jest wszedzie. A to że sie trykasz że przegrasz znów ze mną to pewnie cie mobilizuje do tego by nic nie zmieniać. ) tego nie skomentuje bo jest to śmieszne. Tak samo mogę napisać ze ty się boisz bo pershingowi strzeliłeś w 2 meczach 1 bramke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 bezposrednie mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 tego nie skomentuje bo jest to śmieszne. Tak samo mogę napisać ze ty się boisz bo pershingowi strzeliłeś w 2 meczach 1 bramke. poczekaj aż sie wypowiedzą pozostali. już jest 3-1 w glosach że najpierw powinno sie liczyc bezposrednie spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 u mnie coś słabo ta fifa08 chodziła, a mam pentium 2,4ghz, radeona9600pro 256mb i ramu 2giga tak bym potrenował i pokazał jak sie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 powinna isc bez lagow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 chyba ściągnę i drugie podejście do niej zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 jak masz neta na modemie to nawet najlepszy komputer nic nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 tyle że KAŻDY korzysta z modemu bo inaczej by sie nie podłączył do neta żeś dał do pieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 ja nie korzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 jako ze codzinnie mam tera na 5 do 17 ... moja koncentracja nie jest zbyt zajebista i najszybciej z wami zagram w czwartek chodz tez bede po 10 godzinny boju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 1-szypi 10 meczy 25pkt2-akupoczek 10 meczy 15 punktow 3-rogal 8 meczy 11 punktów 4-chomik 6 meczy 9 pkt 5-pers 6 mecz. 6 pkt 6-garbaty 8 meczy 6 pkt wyrównaną macie "lige" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 Najpierw powinna być brane spotkania pomiedzy drużynami. bramki to ostateczność. Tak jest wszedzie. szypiemu sie konkursy bukmacherskie pomyliły z meczami piłkarskimi a reakcja ":lol:" wydaje mi sie "troche" niezrozumiała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 kto się nie boi sparing rozegrać z początkującym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 ja moge zagrać, ale ok 22-23 bo teraz to stronka mi sie ładuje 3min ale wieczorem do 1 mega dochodzi nie wiem jakim cudem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi