Skocz do zawartości

TURNIEJ W FIFE 2008

akupoczek

Rekomendowane odpowiedzi

gf 4 440 mx 128 z tv :cwaniak:

ostatecznie jak sie nic nie da zrobić może moja kochana siostrzyczka da mi zagrać na laptoku %-) ale wątpię :wstyd:

to chyba rzeczywisty ram to 64 i dlatego może być za licha :bz:

POST GARBATEGO

Jeżeli będzie remis punktowy pomiędzy 2 uczestnikami to decyduje liczba goli strzelonych w całym turnieju.

Inne posty będą usuwane.

Jedno veto. Przy remisie punktowym najpierw powinny być brane pod uwage najpierw mecze bezposrenich druzyn. dopiero przy remisie pomiędzy tymi druzynami, bilans bramkowy.

I kuva koniec kropka. bramki liczą sie na koncu :))

myśle że to nie syf. Tylko ta poprawka powinna mieć miejsce i zdecydowana większość wyrazi na to zgodę.

Najpierw powinna być brane spotkania pomiedzy drużynami. bramki to ostateczność. Tak jest wszedzie.

A to że sie trykasz że przegrasz znów ze mną to pewnie cie mobilizuje do tego by nic nie zmieniać. %-):)):)):))

Jednak chciałbym znać innych zdanie. %-)%-)%-):)):)):))

myśle że to nie syf. Tylko ta poprawka powinna mieć miejsce i zdecydowana większość wyrazi na to zgodę.

był regulamin który zaakceptowałeś

Najpierw powinna być brane spotkania pomiedzy drużynami. bramki to ostateczność. Tak jest wszedzie.

:lol:

A to że sie trykasz że przegrasz znów ze mną to pewnie cie mobilizuje do tego by nic nie zmieniać. %-):)):)) :))

tego nie skomentuje bo jest to śmieszne. Tak samo mogę napisać ze ty się boisz bo pershingowi strzeliłeś w 2 meczach 1 bramke.

tego nie skomentuje bo jest to śmieszne. Tak samo mogę napisać ze ty się boisz bo pershingowi strzeliłeś w 2 meczach 1 bramke.

poczekaj aż sie wypowiedzą pozostali. już jest 3-1 w glosach że najpierw powinno sie liczyc bezposrednie spotkania.

Gość luckyluck

u mnie coś słabo ta fifa08 chodziła, a mam pentium 2,4ghz, radeona9600pro 256mb i ramu 2giga

tak bym potrenował i pokazał jak sie gra %-)

Gość luckyluck

tyle że KAŻDY korzysta z modemu bo inaczej by sie nie podłączył do neta :k:

żeś dał do pieca :p:

:lol:

szypiemu sie konkursy bukmacherskie pomyliły z meczami piłkarskimi :bz:

a reakcja ":lol:" wydaje mi sie "troche" niezrozumiała %-)