Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Ja odpadam z tura robie sobie tydien przerwy od wszystkiego ! wiec ja nie dam rady niech ktos poprowadzi lige lol prowadzący odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Ja odpadam z tura robie sobie tydien przerwy od wszystkiego ! wiec ja nie dam rady niech ktos poprowadzi lige no ale 10zeta dajesz do puli ? Bo nieładnie tak pryskać Dobra robimy wstrzymanie. polamaniec możesz oczywiście dołączyć Jak Baggio odpoczywa to ja to przejmę. W ciągu dnia podam zasady punktacji Pasi obywatele? Ponieważ aku papa to wpłaćcie do mnie kase (mb - piomamcac@yahoo.com w tytule fifa-nick np. fifa-Garbaty) Dla adrenaliny może podwyższymy do 20zeta ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Poczekajmy z turem do konca tygodniamoze sie wiecej osob zglosi 5 osob nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 adrenaliny może podwyższymy do 20zeta ???? chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 adrenaliny może podwyższymy do 20zeta ???? chętnie ty piękny inaczej. żebyś z tej dumy nie pękł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Poczekajmy z turem do konca tygodniamoze sie wiecej osob zglosi 5 osob nie ma sensu To czekamy. Szypol bambaryło dziś spara przytniemy. Tluściochu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 w 90m rozlaczyl sie z nerwow pomyłka około 55m zyli już nie ma szans na dołączenie do tura?? jest, springi gramy Może lepszy zakład byłby czy Szypii przegra mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Może lepszy zakład byłby czy Szypii przegra mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 to co robimy? baggio okazał się cipeczka i sie boi. Więc może zagramy w 6? 1. polamaniec 2-Cr0iSsAnT 3-Garbaty 4-Szypii 5-Chomik 6-pershing I tak już nikt nie dołaczy bo ten temat ma już kilka dni a poza tym inni wolą grać w chujowego PESA Zaczelibyśmy dziś a kase wpłacamy temu co wygra na koniec. Kto nie wpłaci do tygodnia od zakończenia turnieju to ban. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Zaczelibyśmy dziś a kase wpłacamy temu co wygra na koniec. Kto nie wpłaci do tygodnia od zakończenia turnieju to ban. Co wy na to? jesli wpisowe 10zeta to może byc z 1st zgarnia wszystko jesli 20zeta to dzielimy 1-70% 2-30% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Moja propozycja punktacji. I tak to przyjmiemy myśle że to będzie urozmaicenie i bardziej sprawiedliwe niż tylko 3 i 0 Wygrana w czasie regulaminowym - 3 pkt Wygrana w dogrywce lub karnych - 2 pkt Przegrana w dogrywce lub karnych - 1 pkt Przegrana w czasie regulaminowym - 0 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 może być Mecz 6 min 1 połowa Klasa światowa i bramkarze też klasa światowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 ku**a już 4 strona tematu a ja tego nie napisałe, zgroza Przecież Szypii nie umie grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 jak nie on umie to ciekawe co my robimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 zaraz chyba zrobie regulamin i napisze żeby każdy zaakceptował bo tak to możemy pierdolić bez sensu przez 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 baggio okazał się cipeczka i sie boi dzisiejszy meczyk z szypolem ja liver on barca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 jak chcecie moge by kogos sparingpartnerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 baggio okazał się cipeczka i sie boi dzisiejszy meczyk z szypolem ja liver on barca to już wynik oficjalny pierwszego meczu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 nie, zwykły spar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 specjaliści od fify ma cię jakąś rade na czarny ekran ? uruchamiam grę i widzę ciemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 ja proponuję żeby Szypii nie dawał wpisowego i nagradzamy bez niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 przecież przegrałem ostatni mecz jestem w słabej formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 a ty chomik nie narzekaj tylko się zapisz w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 specjaliści od fify ma cię jakąś rade na czarny ekran ? grafe masz slaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 ale nie mam 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 specjaliści od fify ma cię jakąś rade na czarny ekran ? grafe masz slaba słyszałem ze na słabszych hula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 specjaliści od fify ma cię jakąś rade na czarny ekran ? grafe masz slaba słyszałem ze na słabszych hula co to za grafa. daj dane techniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi