Skocz do zawartości

TURNIEJ W FIFE 2008

akupoczek

Rekomendowane odpowiedzi

chomik to grsaz czy nie?

wplaty dawac na moje mb baggio@o2.pl

w temacie wpisujac nick z forum od poniedzialku gramy lige mecz i rewanz teraz tylko pytanie gramy jedna i ta sama druzyna i do ilu gwiazdek?

zdiwisz sie moim faworytem jest garbaty zrobil postep, ok to bedzie nas 6. pula 60 zl

1-miejsce = 40 zl

2-miejsce= 20 zl

mecze rozgrywam do przyszlej niedzieli z kazdym mecz i rewanz terminarzu nierobie bo mi sie nie chce :D , kase wplacamy do jutra do 24

zdiwisz sie moim faworytem jest garbaty zrobil postep, ok to bedzie nas 6. pula 60 zl

1-miejsce = 40 zl

2-miejsce= 20 zl

mecze rozgrywam do przyszlej niedzieli z kazdym mecz i rewanz terminarzu nierobie bo mi sie nie chce :D , kase wplacamy do jutra do 24

wplaty dawac na moje mb baggio@o2.pl

w temacie wpisujac nick z forum od poniedzialku gramy lige mecz i rewanz teraz tylko pytanie gramy jedna i ta sama druzyna i do ilu gwiazdek?

myśle że nie ma co o drużynie gadać. czasem na pewne drużyny gra się odpowiednimi :))

a gwiazdki to mnie rybka :D

no wlasnie ale jak wezmiemy jedna 4 all to bedzie sprawiedliwie

nie bardzo. bo ktos lepiej sie czuje grąjąc barcą ktoś MU a ktos acmilan . Ja preferuje reprezentacje . ostatnio ANGLIA :D :D :D

no i stało sie pesh bamboliada wziął odemnie anglie i taktyke i wygral ze mna gralem niemcami mecz wyrównany jeno skuteczniejszy byl jebak %-)

jako zem ambitna bestia sprobuje jeszcze innej druzyny na anglie i moze sie uda mam zamysl w glowie :D

baggio, nie wychodz z gry jak w 50 min dostaje 5:1 .. nawet screna nie zdaze zrobic 2 raz to zrobiles diable

a to ze 15 min wczesniej wjebal 4-2 gdzie totalnie nie istnial nie napisal strzelilo brame z karnego i z podania od mojego bramkarza

a to ze 15 min wczesniej wjebal 4-2 gdzie totalnie nie istnial nie napisal strzelilo brame z karnego i z podania od mojego bramkarza

przypomnij sobie poludnie jak dostales 3:2 i 5:1 %-)

powodzenia w lidze :) od jutra gramy tzn od dzis :) nierobie rozpiski gramy kazdy z kazdym mecz i rew i podajemy tutaj z dopiskiem LIGA :)

LISTA STARTOWA

1-akupoczek

2-Cr0iSsAnT

3-Garbaty

4-Szypii

5-Chomik

6-pershing