pershing Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 5. pershing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 za pokazanie tego na lamach forum garbaty wpi***ol next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 Rogal przynajmniej możesz pochwalić się 100% skutecznością strzałów w światło bramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 chomik to grsaz czy nie? wplaty dawac na moje mb baggio@o2.pl w temacie wpisujac nick z forum od poniedzialku gramy lige mecz i rewanz teraz tylko pytanie gramy jedna i ta sama druzyna i do ilu gwiazdek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 Szkoda dawać kasy dla Szypiiego ale zagram 6. Chomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 zdiwisz sie moim faworytem jest garbaty zrobil postep, ok to bedzie nas 6. pula 60 zl 1-miejsce = 40 zl 2-miejsce= 20 zl mecze rozgrywam do przyszlej niedzieli z kazdym mecz i rewanz terminarzu nierobie bo mi sie nie chce , kase wplacamy do jutra do 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 5. pershing kolejny przedsmak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 zdiwisz sie moim faworytem jest garbaty zrobil postep, ok to bedzie nas 6. pula 60 zl 1-miejsce = 40 zl 2-miejsce= 20 zl mecze rozgrywam do przyszlej niedzieli z kazdym mecz i rewanz terminarzu nierobie bo mi sie nie chce , kase wplacamy do jutra do 24 wplaty dawac na moje mb baggio@o2.pl w temacie wpisujac nick z forum od poniedzialku gramy lige mecz i rewanz teraz tylko pytanie gramy jedna i ta sama druzyna i do ilu gwiazdek? myśle że nie ma co o drużynie gadać. czasem na pewne drużyny gra się odpowiednimi a gwiazdki to mnie rybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 no wlasnie ale jak wezmiemy jedna 4 all to bedzie sprawiedliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 no wlasnie ale jak wezmiemy jedna 4 all to bedzie sprawiedliwie nie bardzo. bo ktos lepiej sie czuje grąjąc barcą ktoś MU a ktos acmilan . Ja preferuje reprezentacje . ostatnio ANGLIA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 to gramy LUTONEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 Gramy jaka druzyna chcemy , stadion 3 liga ( aby lagow nie bylo ) . sloneczko ... no i oczywiscie bez bramkarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 nie krzycz na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 no i stało sie pesh bamboliada wziął odemnie anglie i taktyke i wygral ze mna gralem niemcami mecz wyrównany jeno skuteczniejszy byl jebak jako zem ambitna bestia sprobuje jeszcze innej druzyny na anglie i moze sie uda mam zamysl w glowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 ja robie side beta na garbusa, 10pln ze pojedzie persa w kakal bez masla... przyjmuje ktos, oprocz persa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 baggio, nie wychodz z gry jak w 50 min dostaje 5:1 .. nawet screna nie zdaze zrobic 2 raz to zrobiles diable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 wy macie problemy nie lepiej będzie jak kase zgranie tylko zwycięzca? wtedy każdy mu wpłaci dyche i po problemie każdy co gra wygląda na zaufanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 Szypii nie cwaniakuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 wjebal mi Szypii 2:1, skurcybyk dobrze gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 zarywało mi jak strzeliłeś gola to poszedłem bramkarzem w drugą strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 tylko 2:1 ? to ja patrze że tutaj będę outsiderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 to tylko sparing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 baggio, nie wychodz z gry jak w 50 min dostaje 5:1 .. nawet screna nie zdaze zrobic 2 raz to zrobiles diable a to ze 15 min wczesniej wjebal 4-2 gdzie totalnie nie istnial nie napisal strzelilo brame z karnego i z podania od mojego bramkarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 wyrównany sparing z chomikiem Argentina to ja wczesniej dostalem 1:2 w dupala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 a to ze 15 min wczesniej wjebal 4-2 gdzie totalnie nie istnial nie napisal strzelilo brame z karnego i z podania od mojego bramkarza przypomnij sobie poludnie jak dostales 3:2 i 5:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2008 powodzenia w lidze od jutra gramy tzn od dzis nierobie rozpiski gramy kazdy z kazdym mecz i rew i podajemy tutaj z dopiskiem LIGA LISTA STARTOWA 1-akupoczek 2-Cr0iSsAnT 3-Garbaty 4-Szypii 5-Chomik 6-pershing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Ja odpadam z tura robie sobie tydien przerwy od wszystkiego ! wiec ja nie dam rady niech ktos poprowadzi lige Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 moze jakies dodatkowe side bety.. ja na garbaciocha chetnie postawie...Pewniakk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 jak strzeliłeś gola to poszedłem bramkarzem w drugą strone a Tobie w 90 podałem do rogu i bum 2:1 Wieczorem z aku wygralem 5:1 (w 90m rozlaczyl sie z nerwow , a potem 3:0, ale juz gral lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 czyli już nie ma szans na dołączenie do tura?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi