JacekSZ Napisano 21 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2015 Typ #1 LIVE! Montpellier - PSG Typ: 2 Kurs: 1.60 PS. Poszukuję osób, które mają zaplecze budżetowe i szukają inwestycji. Proszę o kontakt PRIV. Pierwszy typ już podany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 21 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2015 Typ #1 LIVE! Montpellier - PSG Typ: 2 Kurs: 1.60 PS. Poszukuję osób, które mają zaplecze budżetowe i szukają inwestycji. Proszę o kontakt PRIV. Pierwszy typ już podany. Wynik: 0-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stempl88 Napisano 21 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2015 (edytowane) niezle Edytowane 21 Sierpień 2015 przez stempl88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 (edytowane) Typ #2 Piłka Nożna: Premier League (Anglia) 13:45 Mecz: Manchester United - Newcastle Typ: Manchester United -1.5 Kurs: 2.10 Edytowane 22 Sierpień 2015 przez JacekSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Typ #2 Piłka Nożna: Premier League (Anglia) 13:45 Mecz: Manchester United - Newcastle Typ: Manchester United -1.5 Kurs: 2.10 LIVE!!! Mecz: Manchester United - Newcastle United Typ: 1 Kurs: 1.80 Value! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 (edytowane) Typ #3 ze źródła. Piłka Nożna: Premier League Mecz: West Ham - FC Bournemouth Typ: Bournemouth AH 0.0 (zakład bez remisu) Kurs: 1.80 Edytowane 22 Sierpień 2015 przez JacekSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Typ #4 Piłka Nożna: Hiszpania 1 Liga Mecz: Vallecano - Valencia Typ: Over 5.5 kartek Kurs: 1.90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Jak wspominałem na początku, szukam osób, które mają dość solidne zaplecze finansowe i szukają dobrej i efektywnej inwestycji. Takowe osoby proszę o kontakt PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Przyszedłeś tutaj ze swoimi pewniakami i chcesz dymać kogoś na hajs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 (edytowane) Typ #3 ze źródła. Piłka Nożna: Premier League Mecz: West Ham - FC Bournemouth Typ: Bournemouth AH 0.0 (zakład bez remisu) Kurs: 1.80 JAK WÓŁ STAŁO TAM " WEST HAM" ale po strzelonej bramce w 11 minucie EDYTOWAŁES post, BAN dla tego Pana za oszukwianie i naciąganie na płącenie mu kasy Edytowane 22 Sierpień 2015 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Przyszedłeś tutaj ze swoimi pewniakami i chcesz dymać kogoś na hajs? Porównując moje typy do Twoich - tak, to są pewniaki. Po drugie, jeżeli byłbyś bardziej intelektualną osobą napisałbyś do mnie, po czym mógłbyś wysunąć oskarżenia i swoje sugestie w moją stronę. Po trzecie nie chce "dymać" nikogo na pieniądze bo owe pewniaki za kilka dni przestaną widnieć na tej stronie. Pozdrawiam i życzę wygranych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Porównując moje typy do Twoich - tak, to są pewniaki. Po drugie, jeżeli byłbyś bardziej intelektualną osobą napisałbyś do mnie, po czym mógłbyś wysunąć oskarżenia i swoje sugestie w moją stronę. Po trzecie nie chce "dymać" nikogo na pieniądze bo owe pewniaki za kilka dni przestaną widnieć na tej stronie. Pozdrawiam i życzę wygranych. Właśnie widziałem ten United -1.5 i united live VALUE Idź gdzie indziej szukać naiwnych, a jeszcze te edytowanie postów w trakcie spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Właśnie widziałem ten United -1.5 i united live VALUE Idź gdzie indziej szukać naiwnych, a jeszcze te edytowanie postów w trakcie spotkania United to własny typ. Własne refleksje i spostrzeżenia. Typ na Bournemouth został edytowany 3 minuty przed strzeloną bramką.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Typ #5 Piłka Nożna: Polska Ekstraklasa Mecz: Cracovia - Jagiellonia Typ: Jagiellonia +0.5 (x2) Kurs: 1.75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 United to własny typ. Własne refleksje i spostrzeżenia. Typ na Bournemouth został edytowany 3 minuty przed strzeloną bramką.. EDYTOWANY o godzinie 16:11 , a bramka padla w 10 minucie wiec wez nie pierdol. Po trzecie nie chce "dymać" nikogo na pieniądze bo owe pewniaki za kilka dni przestaną widnieć na tej stronie. Pozdrawiam i życzę wygranych. Już możesz zniknąc,oszustów i naciągaczy tutaj nie chcemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 EDYTOWANY o godzinie 16:11 , a bramka padla w 10 minucie wiec wez nie pierdol. Już możesz zniknąc,oszustów i naciągaczy tutaj nie chcemy. Człowieku, edytowałem literówkę zespołu gości bo źle napisałem. I zważaj na epitety, bo sobie tego nie życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Człowieku, edytowałem literówkę zespołu gości bo źle napisałem. I zważaj na epitety, bo sobie tego nie życzę. ALE TO NIE JEST KONCERT ŻYCZEŃ nie pogrążaj sie , bo wszyscy widzieli ze grałeś na West Ham,przegranego typu na MU nawet nie rozliczyłes,za to ten wygrany na PSG 10 sekund po koncowym gwizdku. ZNikaj stad bo Ciebie tutaj nie chcemy, kolejny elit typer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Pojedynek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 http://obstawianie.com/topic/31931-lamonf-jaceksz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 LIVE!!! Mecz: Manchester United - Newcastle United Typ: 1 Kurs: 1.80 Value! Wynik: 0-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Typ #3 ze źródła. Piłka Nożna: Premier League Mecz: West Ham - FC Bournemouth Typ: Bournemouth AH 0.0 (zakład bez remisu) Kurs: 1.80 Wynik: 3-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Typ #5 Piłka Nożna: Polska Ekstraklasa Mecz: Cracovia - Jagiellonia Typ: Jagiellonia +0.5 (x2) Kurs: 1.75 Wynik: 1-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Zabrakło 2. kartek.. niestety. Typ na noc. Typ #6 Piłka Nożna: MLS Mecz: DC United - San Jose Earthquakes Typ: DC United 1 dnb Kurs: 1.70 Można pokusić się o zagranie czystej jedynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2015 Zabrakło 2. kartek.. niestety. Typ na noc. Typ #6 Piłka Nożna: MLS Mecz: DC United - San Jose Earthquakes Typ: DC United 1 dnb Kurs: 1.70 Można pokusić się o zagranie czystej jedynki. w 65 minucie 0-2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2015 (edytowane) Jak wspominałem na początku, szukam osób, które mają dość solidne zaplecze finansowe i szukają dobrej i efektywnej inwestycji. Takowe osoby proszę o kontakt PW. Dotychczasowe wyniki policzę Ci płaską stawką 1j. (Mecz West Ham -Bournemouth edytowałeś minutę po tym jak padła bramka. Wszyscy twierdzą że zmieniłeś typ więc nie liczę) Montpellier - PSG Typ: Psg 0.6 Manchester United -1.5 - Newcastle Typ; MU -1.0 Menchester United - Newcastle Typ: MU(podobno value!) -1.0 Mecz: Vallecano - Valencia Typ: Over 5.5 kartek -1.0 Mecz: Cracovia - Jagiellonia Typ: Jagiellonia +0.5 (x2) 0.75 Mecz: DC United - San Jose Earthquakes Typ: DC United 1 dnb -1.0 Zainwestowane 6j Bilans -2.65j Edytowane 23 Sierpień 2015 przez Prorok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 23 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2015 (edytowane) Typ #7 Koszykówka: Mistrzostwa Afryki Mecz: Kamerun - Gabon Typ: Kamerun -37.5 Kurs: 1.85 Mecz o 14:30 Edytowane 23 Sierpień 2015 przez JacekSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 23 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2015 Przed chwilą otrzymałem mecz 10/10 z pewną informacją. Meczu nie będę publikował w temacie, a osoby chętne proszę o kontakt PW bądź GG. Kurs oscyluje w granicach 2. Na zgłoszenia czekam do godziny 20. Pozdrawiam. PS. Prorok dziękuję za podsumowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2015 Koszykówka też nie weszła, ale kolega nagle ma 10/10 i nie podaje, bo chcę kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekSZ Napisano 23 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2015 Koszykówka też nie weszła, ale kolega nagle ma 10/10 i nie podaje, bo chcę kasę Zbędny komentarz. Tylko jeden typ do tej pory był "nie mój". Kasy mam wystarczająco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2015 Za takie zapraszam na PW/GG powinien być ban, albo podajesz typ, albo leci w kulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi