Guest skajpamam Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 Dzien dobry, Reprezentuje kolaboracje stworzoną z 6 osób, z których 4 z nich ( w tym ja) żyjemy z bukmacherki. Nasz fan pejdż na fb to https://www.facebook.com/pages/Profesjonalni-Typerzy-Sportowi/828185847294942?fref=nf Mozecie sobie zobaczyc historię jak nam idzie. Do sierpnia mielismy przerwę. Teraz ruszmay ponownie. Pierwszy mecz juz trwa z podanego dubla .Wiec podaje drugi teraz : Schillerwein/Tillmann vs Motrich/Makroguzova 1 @ 1.40 6/10 Proszę o lajki na fb w zamian za to będę Wam podawał codziennie 2-3 typy wygrywające. Skutecznosc naszych typów wacha się od 85 do 95 % zależnosci od miesiąca. Narazie nasze usługi będą darmowe. Przez conajmniej pół roku. Zeby brac za cos pieniądze i ja i Wy musimy być pewni, że warto. Myślę ze statystyki przez te pół roku pokaża czy warto ;-) pozdrawiamy ekipa PTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaśparik Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 Witam. Takich jak Ty i Twoja ekipa było tu już wielu!!! Ale zobaczymy jak Wam pójdzie Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts