Guest Bartosz1988 Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Kilka dni temu kupilem taki odtwarzacz mp4 i mam problem.Mianowicie gdy podlacze mp4 do komputera urzadzenie nie zostaje wykryte.To nie jest wina sterowników bo te są dobre.Prosze o pomoc.Sony mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 A podpinasz bezpośrednio do USB w kompie, czy przez huba? Niektóre odtwarzacze mają problemy z hubami. Oczywiście używamy tylko kabla dołączonego do odtwarzacza, bo i z tym są czasami problemy. Przyda sie też mieć na kompie WMP 11, ale do połączenia nie sądzę, żeby to było aż tak potrzebne. Chociaż niektóre odtwarzacze mają tak, że po uruchomieniu WMP nagle "zaskakują". Link to comment Share on other sites More sharing options...
duncan Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Jeśli w ogóle go nie widzi, to może też być sprawa bardziej banalna, czyli po prostu zrypane wejście USB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bartosz1988 Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 porty usb sa w porzadku bo mam drugi odtwarzacz mp4 i widzi go jako dysk wymienny.Z windows media player 11 juz próbowalem.Tez nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 kłerwa miałem tak z creative vision m, coś tam się softłerowo kombinowanie w ustawieniach portu, ale za huka nie pamietam co Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Mi ostatnio nie chciał wykrywać mojego Creativka, ale wystarczyła reinstalka oprogramowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bartosz1988 Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 nic nie pomagalo wiec musialem zainstalowac ponownie system.Dobrze ze mialem obraz bo zajelo mi to 3 minuty.Teraz jest ok.Dzieki wszystkim za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts