Gość Bartosz1988 Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 Kilka dni temu kupilem taki odtwarzacz mp4 i mam problem.Mianowicie gdy podlacze mp4 do komputera urzadzenie nie zostaje wykryte.To nie jest wina sterowników bo te są dobre.Prosze o pomoc.Sony mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 A podpinasz bezpośrednio do USB w kompie, czy przez huba? Niektóre odtwarzacze mają problemy z hubami. Oczywiście używamy tylko kabla dołączonego do odtwarzacza, bo i z tym są czasami problemy. Przyda sie też mieć na kompie WMP 11, ale do połączenia nie sądzę, żeby to było aż tak potrzebne. Chociaż niektóre odtwarzacze mają tak, że po uruchomieniu WMP nagle "zaskakują". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 Jeśli w ogóle go nie widzi, to może też być sprawa bardziej banalna, czyli po prostu zrypane wejście USB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz1988 Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 porty usb sa w porzadku bo mam drugi odtwarzacz mp4 i widzi go jako dysk wymienny.Z windows media player 11 juz próbowalem.Tez nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 kłerwa miałem tak z creative vision m, coś tam się softłerowo kombinowanie w ustawieniach portu, ale za huka nie pamietam co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 Mi ostatnio nie chciał wykrywać mojego Creativka, ale wystarczyła reinstalka oprogramowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz1988 Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2008 nic nie pomagalo wiec musialem zainstalowac ponownie system.Dobrze ze mialem obraz bo zajelo mi to 3 minuty.Teraz jest ok.Dzieki wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi