Tonny Napisano 30 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2015 #23 Rapid - Ajax @ Rapid DNB 1.50 Bet365 ZWROT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 30 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2015 #23 Sock - Kudla @ over 21.5g 1.82 Pinnacle #29 Sela - Becker @ Sela 1.75 Sportingbet #30 Berankis - Johnson @ over 21.5g 1.67 Pinnacle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 30 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2015 (edytowane) #26 Carreno-Busta - Haase @ Carreno-Busta 1.67 Pinnacle #27 Janowicz - Cuevas @ Cuevas 1.35 Unibet #28 Goffin - Zeballos @ Zeballos 4.35 Bet365 Edytowane 30 Lipiec 2015 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 31 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2015 #23 Sock - Kudla @ over 21.5g 1.82 Pinnacle #29 Sela - Becker @ Sela 1.75 Sportingbet #30 Berankis - Johnson @ over 21.5g 1.67 Pinnacle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 31 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2015 (edytowane) Typów: 30 Trafionych: 16 Nietrafionych: 14 Skuteczność: 53,33% Yield: 2,07% Edytowane 31 Lipiec 2015 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2015 Sierpień: #1 Astra - West HAm @ Astra 2.55 Expekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 13 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2015 Sierpień: #1 Astra - West HAm @ Astra 2.55 Expekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 13 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2015 #2 Djokovic - Sock @ over 17.5g 1.39 Unibet #3 Young - Gulbis @ over 24g 2.20 Pinnacle #4 Muller - Murray @ over 23g 2.26 Pinnacle #5 Nadal - Youzhny @ over 23.5g Unibet #6 Bencic - Lisicki @ Bencic 1.88 Expekt #7 Radwańska - Cornet @ Cornet 3.79 Pinnacle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 13 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2015 #2 Djokovic - Sock @ over 17.5g 1.39 Unibet #3 Young - Gulbis @ over 24g 2.20 Pinnacle #4 Muller - Murray @ over 23g 2.26 Pinnacle #5 Nadal - Youzhny @ over 23.5g 3.20 Unibet #6 Bencic - Lisicki @ Bencic 1.88 Expekt #7 Radwańska - Cornet @ Cornet 3.79 Pinnacle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 14 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2015 #2 Djokovic - Sock @ over 17.5g 1.39 Unibet #3 Young - Gulbis @ over 24g 2.20 Pinnacle #4 Muller - Murray @ over 23g 2.26 Pinnacle #5 Nadal - Youzhny @ over 23.5g 3.20 Unibet #6 Bencic - Lisicki @ Bencic 1.88 Expekt #7 Radwańska - Cornet @ Cornet 3.79 Pinnacle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 14 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2015 Wybaczcie za wczorajsze typy, ale spodziewałem się w każdym spotkaniu walki i tylko Bencic się wykazała wolą walki, a Cornet zagrała taki dramat, że głowa boli Mam nadzieje, że dzisiaj będzie lepiej: #8 Isner - Chardy @ Isner 1.64 Pinnacle #9 Radwańska - Halep @ Halep 1.50 Pinnacle #10 Murray J. / Peers J. - Djokovic N. / Tipsarevic J. @ Murray J. / Peers J. 1.57 WilliamHill #11 Bencic - Ivanovic @ over 2.5s 2.25 Bet365 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2015 Wybaczcie za wczorajsze typy, ale spodziewałem się w każdym spotkaniu walki i tylko Bencic się wykazała wolą walki, a Cornet zagrała taki dramat, że głowa boli Mam nadzieje, że dzisiaj będzie lepiej: #8 Isner - Chardy @ Isner 1.64 Pinnacle #9 Radwańska - Halep @ Halep 1.50 Pinnacle #10 Murray J. / Peers J. - Djokovic N. / Tipsarevic J. @ Murray J. / Peers J. 1.57 WilliamHill #11 Bencic - Ivanovic @ over 2.5s 2.25 Bet365 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2015 Wczoraj tenis też nie porwał, więc piłka..... #12 Southampton - Everton @ Southampton 1.95 Bet365 #13 Swansea - Newcastle @ Swansea 1.95 WilliamHill #14 West Ham - Leicester @ Remis 3.50 Bet365 Może ANGLIA pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 16 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2015 Wczoraj tenis też nie porwał, więc piłka..... #12 Southampton - Everton @ Southampton 1.95 Bet365 #13 Swansea - Newcastle @ Swansea 1.95 WilliamHill #14 West Ham - Leicester @ Remis 3.50 Bet365 Może ANGLIA pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 16 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2015 #15 Jaga - Ruch @ over 2.5g 2.26 Pinnacle #16 Wisła - Lechia @ Remis 3.23 Pinnacle #17 Wolves - Hull @ Remis 3.31 Pinnacle #18 Reading - Leeds @ Reading 1.95 Sportingbet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 17 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2015 #15 Jaga - Ruch @ over 2.5g 2.26 Pinnacle #16 Wisła - Lechia @ Remis 3.23 Pinnacle #17 Wolves - Hull @ Remis 3.31 Pinnacle #18 Reading - Leeds @ Reading 1.95 Sportingbet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 18 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2015 (edytowane) #19 Gulbis - Marchenko @ Marchenko 4.33 Bet365 Mecz w nocy, co mnie tu skusiło, Gulbis niedawno grał z Djokovicem i miał szansę wygrać, a teraz nagle idzie na challenger, w którym nic nie zarobi? Może sprzeda i Marchenko, który formą nie grzeszy, ale może uda mu się odbić. Edytowane 18 Sierpień 2015 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 18 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2015 (edytowane) #20 Isner - Querrey @ Querrey 2.50 Sportingbet Przydałoby się odpocząć Isnerowi, bo w ostatnich meczach wyglądał na zmęczonego, USO niedługo, Querrey ma szansę tu dzisiaj wygrać. Edytowane 18 Sierpień 2015 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 18 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2015 (edytowane) #21 Lazio - Leverkusen @ Remis 3.34 Pinnacle #22 FC Astana - APOEL @ Remis 3.20 Unibet Tutaj dwa remisy z LE na wczutke, bez żadnej analizy. Edytowane 18 Sierpień 2015 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 18 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2015 #23 Coric - Zverev @ Coric 2.40 Pinnacle Na szybko, bo mecz za chwilę - nie było kamer, ale mecz Zvereva był bardzo dziwny, wygrał easy pierwszego seta, w drugim przegrał, a w trzecim odrobił ze stanu 3-0 i podanie Istomina. Gra dwóch młodych, więc idę po większym kursie, czuje tutaj value Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 18 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2015 #23 Coric - Zverev @ Coric 2.40 Pinnacle Na szybko, bo mecz za chwilę - nie było kamer, ale mecz Zvereva był bardzo dziwny, wygrał easy pierwszego seta, w drugim przegrał, a w trzecim odrobił ze stanu 3-0 i podanie Istomina. Gra dwóch młodych, więc idę po większym kursie, czuje tutaj value #20 Isner - Querrey @ Querrey 2.50 Sportingbet Przydałoby się odpocząć Isnerowi, bo w ostatnich meczach wyglądał na zmęczonego, USO niedługo, Querrey ma szansę tu dzisiaj wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 18 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2015 #21 Lazio - Leverkusen @ Remis 3.34 Pinnacle #22 FC Astana - APOEL @ Remis 3.20 Unibet Tutaj dwa remisy z LE na wczutke, bez żadnej analizy. Dużo nie brakowało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 19 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2015 #19 Gulbis - Marchenko @ Marchenko 4.33 Bet365 Mecz w nocy, co mnie tu skusiło, Gulbis niedawno grał z Djokovicem i miał szansę wygrać, a teraz nagle idzie na challenger, w którym nic nie zarobi? Może sprzeda i Marchenko, który formą nie grzeszy, ale może uda mu się odbić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 19 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2015 #24 Verdasco - Goffin @ Verdasco 2.54 Pinnacle #25 Basel - M. Tel Aviv @ Basel -1.5 2.45 Pinnacle #26 Seppi - Lopez @ Lopez 1.93 Pinnacle Na dzisiaj trzy bety: Verdasco - Goffin: Verdasco zagrał bardzo dobre spotkanie z Tsongą, jak wiemy on lubi sobie czasami poświrować, ale taki kurs w meczu z Goffinem, który w pierwszej rundzie męczył się z Lu? Serwis lepszy ma Verdasco, a tutaj serwis mu się przyda, jak zagra swoje to powinien wygrać w dwóch setach, ale spodziewam się jakiegoś przestoju i trzech setów, ale oby na korzyść Verdasco Basel: pierwszy mecz u siebie, więc przewagę trzeba zrobić, mocni na swoim podwórku, może Lech pokonali tylko 1-0 i to w ostatnich minutach ta bramka, ale nie musieli się spinać, bo zaliczka z Poznania im wystarczyła, dzisiaj powinna być dominacja pod każdym względem Seppi - Lopez: co tu dużo mówić, widziałem mecz Seppiego z Francuzem, bo miałem Francuza i tam była taka padaka, że szkoda gadać, a na Lopeza wczoraj zerkałem i bardzo ciekawy mecz, według mnie kurs na Lopeza bardzo ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 20 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2015 #24 Verdasco - Goffin @ Verdasco 2.54 Pinnacle #25 Basel - M. Tel Aviv @ Basel -1.5 2.45 Pinnacle #26 Seppi - Lopez @ Lopez 1.93 Pinnacle Na dzisiaj trzy bety: Verdasco - Goffin: Verdasco zagrał bardzo dobre spotkanie z Tsongą, jak wiemy on lubi sobie czasami poświrować, ale taki kurs w meczu z Goffinem, który w pierwszej rundzie męczył się z Lu? Serwis lepszy ma Verdasco, a tutaj serwis mu się przyda, jak zagra swoje to powinien wygrać w dwóch setach, ale spodziewam się jakiegoś przestoju i trzech setów, ale oby na korzyść Verdasco Basel: pierwszy mecz u siebie, więc przewagę trzeba zrobić, mocni na swoim podwórku, może Lech pokonali tylko 1-0 i to w ostatnich minutach ta bramka, ale nie musieli się spinać, bo zaliczka z Poznania im wystarczyła, dzisiaj powinna być dominacja pod każdym względem Seppi - Lopez: co tu dużo mówić, widziałem mecz Seppiego z Francuzem, bo miałem Francuza i tam była taka padaka, że szkoda gadać, a na Lopeza wczoraj zerkałem i bardzo ciekawy mecz, według mnie kurs na Lopeza bardzo ciekawy Basel mnie zawiodło, Verdasco był mocno niestabilny, a Lopez wykonał swoje zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 (edytowane) Mamy weekend, piłkarski weekend, więc będą i typy. Na początek premier league. #27 Sunderland - Swansea @ Swansea 2.11 Pinnacle Sunderland dwa pierwsze mecze zagrał fatalnie, porażka z Norwich na własnym stadionie 1-3 musi boleć, a ten honorowy gol strzelony w końcówce meczu. Ekipa nic ciekawego nie pokazuje póki co, a wiele osób typuje ich do spadku. Swansea dwa bardzo dobre mecze, remis z Chelsea i pewna wygrana z Newcastle na własnym stadionie, mają kim straszyć. Kurs adekwatny do ryzyka. #28 West Ham - Bournemouth @ West Ham DNB 1.71 Unibet Spodziewam się tutaj remisu, bo goście na prawdę sobie radzą na początku sezonu jako beniaminek, dwie porażki i to nie był sromotne, a po 1-0. Może dzisiaj uciułają remis, a może przegrają 1-0. #29 Leicester - Tottenham @ Leicester DNB 1.92 Unibet Dwa dobre spotkania gospodarzy, dwie wygrane dzisiaj koguty, które na pewno nie wygrają tego spotkania, drużyna póki co zawodzi, bo jak można nazwać remis 2-2 ze stoke kiedy prowadziło się 2-0 jak nie idiotyzmem? Z Premier League przechodzimy do Hiszpanii. #30 Vallecano - Valencia @ over 2.5g 1.83 Pinnacle Wydaje mi się, że będzie tutaj dzisiaj grad goli, wczoraj Sevilla zawiodła z Malagą, zero bramek, nie było co oglądać, a dzisiaj mamy Valencie, która potrafi strzelać i udowodniła to w meczu z Monaco, mają całkiem niezłą zaliczkę przed wyjazdem, ale trochę mnie to niepokoi, bo dzisiaj mogą zagrać na pół gwizdka, ale no nic próbuje. Vallecano strzelać potrafi, a w obronie też lubi kiksy. Z Hiszpanii na korty tenisowe w USA #31 Djokovic - Dolgopolov @ Djokovic 2:0 1.40 Unibet Starczy tego dobrego dla Dolgopolova, dzisiaj lanie od Novaka, a jak nie to trudno #32 Murray - Federer @ Federer 1.57 Pinnacle Nie spodziewałem się takiego kursu na Szwajcara, według mnie to spotkanie wygra dwóch setach, ale pobieram bezpieczną opcje i czysty win. Andy powinien już dwa razy odpaść z turnieju, a jednak gra. Federer nie będzie taki łaskawy, jak Dimitrov i Gasquet, bardzo dobra forma Federera na tym turnieju. To byłoby na tyle w sobotę, ale oczywiście o gifie nie zapomnę: #leniwyweekend Edytowane 22 Sierpień 2015 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Na jutro bez analizy: Typu Leicester DNB nie liczę, więc wszystko zmieniło swoje numerki. #32 Lech - Piast @ Lech 1.52 Betsson #33 Sampdoria - Carpi @ Sampdoria 1.83 Sportingbet #34 Inter - Atlanta @ Inter 1.50 Sportingbet #35 Juventus - Udinesse @ Juventus -1.5 1.92 Pinnacle bez gifu #smutnasobotabukmacherniedal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 22 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2015 Mamy weekend, piłkarski weekend, więc będą i typy. Na początek premier league. #27 Sunderland - Swansea @ Swansea 2.11 Pinnacle Sunderland dwa pierwsze mecze zagrał fatalnie, porażka z Norwich na własnym stadionie 1-3 musi boleć, a ten honorowy gol strzelony w końcówce meczu. Ekipa nic ciekawego nie pokazuje póki co, a wiele osób typuje ich do spadku. Swansea dwa bardzo dobre mecze, remis z Chelsea i pewna wygrana z Newcastle na własnym stadionie, mają kim straszyć. Kurs adekwatny do ryzyka. #28 West Ham - Bournemouth @ West Ham DNB 1.71 Unibet Spodziewam się tutaj remisu, bo goście na prawdę sobie radzą na początku sezonu jako beniaminek, dwie porażki i to nie był sromotne, a po 1-0. Może dzisiaj uciułają remis, a może przegrają 1-0. #29 Leicester - Tottenham @ Leicester DNB 1.92 Unibet ZWROT Dwa dobre spotkania gospodarzy, dwie wygrane dzisiaj koguty, które na pewno nie wygrają tego spotkania, drużyna póki co zawodzi, bo jak można nazwać remis 2-2 ze stoke kiedy prowadziło się 2-0 jak nie idiotyzmem? Z Premier League przechodzimy do Hiszpanii. #30 Vallecano - Valencia @ over 2.5g 1.83 Pinnacle Wydaje mi się, że będzie tutaj dzisiaj grad goli, wczoraj Sevilla zawiodła z Malagą, zero bramek, nie było co oglądać, a dzisiaj mamy Valencie, która potrafi strzelać i udowodniła to w meczu z Monaco, mają całkiem niezłą zaliczkę przed wyjazdem, ale trochę mnie to niepokoi, bo dzisiaj mogą zagrać na pół gwizdka, ale no nic próbuje. Vallecano strzelać potrafi, a w obronie też lubi kiksy. Z Hiszpanii na korty tenisowe w USA #31 Djokovic - Dolgopolov @ Djokovic 2:0 1.40 Unibet Starczy tego dobrego dla Dolgopolova, dzisiaj lanie od Novaka, a jak nie to trudno #32 Murray - Federer @ Federer 1.57 Pinnacle Nie spodziewałem się takiego kursu na Szwajcara, według mnie to spotkanie wygra dwóch setach, ale pobieram bezpieczną opcje i czysty win. Andy powinien już dwa razy odpaść z turnieju, a jednak gra. Federer nie będzie taki łaskawy, jak Dimitrov i Gasquet, bardzo dobra forma Federera na tym turnieju. To byłoby na tyle w sobotę, ale oczywiście o gifie nie zapomnę: #leniwyweekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 23 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2015 #36 Djokovic - Federer @ Federer 2.03 Pinnacle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 23 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2015 Na jutro bez analizy: Typu Leicester DNB nie liczę, więc wszystko zmieniło swoje numerki. #32 Lech - Piast @ Lech 1.52 Betsson #33 Sampdoria - Carpi @ Sampdoria 1.83 Sportingbet #34 Inter - Atlanta @ Inter 1.50 Sportingbet #35 Juventus - Udinesse @ Juventus -1.5 1.92 Pinnacle bez gifu #smutnasobotabukmacherniedal #36 Djokovic - Federer @ Federer 2.03 Pinnacle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi