Patryk23 Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Witam, kiedyś był podany temat dotyczący programu partnerskiego z wonga.com, ja byłem zmuszony wziąć chwilówkę i trafiłem na Viasms.pl Najmniejsza pożyczka w tej firmie to 100 zł którą można wziąć maksymalnie na 30 dni. Przy pierwszej pożyczce koszt oddania to 0 zł. W tej firmie jest również program partnerski, polega na tym że ja wysyłam firmie wasze adresy mail (osób które chciałyby się zarejestrować i wziąc pożyczkę) na które viasms przysyła link do zarejestrowania. Ja za każdego poleconego otrzymuje 50zł , jeśli ktoś chciałby się zarejestrować wziąć taką pożyczkę i np od razu oddać oddaje połowe tego 50zł czyli 25 wam na konto. Ja podczas rejestracji wypełnialem podstawowy formularz trzeba było przelać 0.01gr na konto spośród podanych i czekać na zatwierdzenie. Jeszcze dzwoni do nas przedstawiciel i pyta o dane i o dochód netto ja wymyśliłem 1900zł i że pracuje w jakiejś firmie tylko najlepiej realnej. Jeśli ktoś byłby zainteresowany taką opcją to podsyłajcie mi na priv swoje maile na które miałbym wysłać zaproszenie. Jak ktoś otrzyma pożyczkę i ja dostane 50zł to dziele pół na pół. https://www.viasms.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts