JokerPila Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2015 Open 13ATP World Tour 250Marseille, France16.02.2015 - 22.02.2015Indoor Hardhttp://www.open13.fr/Delray Beach Open by The Venetian® Las VegasATP World Tour 250Delray Beach, U.S.A.16.02.2015 - 22.02.2015Hardhttp://www.yellowtennisball.com/Rio Open presented by ClaroATP World Tour 500Rio de Janeiro, Brazil16.02.2015 - 22.02.2015Clayhttp://www.rioopen.com/ Zapraszam do dyskusji i pisania analiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2015 Dyscyplina: ATP - SINGIEL: Marseille (Francja) - Kwalifikacje, twarda (w hali) - FinałSpotkanie: Kenny De Schepper - David GuezTyp: over 22.5 gemsKurs: 1.90Godz: 16.02.2015 12:00Bukmacher: Bet365Analiza: Jeszcze dzisiaj rozgrywane są finały kwalifikacji i wieczorem rusza główny turniej ATP 250. Osobiście wybrałem spotkanie pomiędzy dwoma Francuzami - Schepper vs Guez. Guez zrobił na mnie wrażenie jak odwrócił losy spotkania z Ignatikiem ze stanu 0-1. Mecz był bardzo wyrównany, trzy sety, dwa tie breaki i 10 gemów w drugim secie. W półfinale już miał łatwiejszą drogę i pewna, szybka wygrana w dwóch setach. De Schepper nie miał wymagającego przeciwnika póki co, ale Daniel trochę mu się postawił w pierwszym secie, a w drugim już brakło siły prawdopodobnie i głowa nie ta. Dlaczego spodziewam się tutaj zaciętego spotkania? Nawierzchnia na hali jest bardzo wolna, a to sprzyja Guezowi, który lubi sobie pobiegać i rozgrywać. Oboje mają ochotę na zagranie w głównym turnieju, ponieważ na turniejach takiej rangi nie ma dużych nazwisk i można łapać punkty. Mam nadzieję, że Guez się nie podda bez walki. Widzę trzy sety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2015 Dyscyplina: ATP - SINGIEL: Delray Beach (USA), twarda - 1/16-finałuSpotkanie: Ivan Dodig - Donald YoungTyp: over 22.5 gemsKurs: 1.96Godz: 17.02.2015r 20:30Bukmacher: PinnacleAnaliza: Wczorajszy over gemowy wszedł bez większego problemu, były trzy sety tak jak się spodziewałem, więc dzisiaj idę dalej w stronę overu gemowego, ale przenosimy się na główny turniej w Delray Beach. Spotkanie pomiędzy Ivanem Dodigiem, a Donaldem Youngiem. Co mnie skłoniło, żeby pobrać ten typ, a no świetne występy Donalda Younga w Memphis - pokonał Kudle, Tomica według mnie to bardzo fajne wyniki. Dodig zatrzymał się tam na Isnerze, ale zagrał na prawdę dobre spotkanie. Linia 22.5 gema po takim kursie według mnie to dobra inwestycja nawet na dwa sety, ponieważ po obu stronach mamy dwóch dobrze serwujących tenisistów, więc wystarczy 7:5 7:5 lub 6:4 7:6. Może bukmacherzy o czymś wiedzą o czym ja nie wiem i dlatego kurs jest tak wystawiony, ale wchodzę w to. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2015 Dyscyplina: ATP - SINGIEL: Marseille (Francja), twarda (w hali) - 1/8-finałuSpotkanie: Sergiy Stakhovsky - Jan-Lennard StruffTyp: Sergiy Stakhovsky (-1.5s)Kurs: 2.90Godz: 18.02.2015r 14:00Bukmacher: UnibetAnaliza: Na ofertę tenisa z Francji pobieram bardzo ciekawe spotkanie pomiędzy Stakhovskym, a Struffem. Faworytem bukmacherów jest oczywiście Ukrainiec, ale ja zagłębiam się trochę dalej i pobieram go z handicapem -1.5s - liczę na tak samo szybkie i dobre spotkanie jak z Rosolem. Obserwowałem oba spotkania tych panów na tym turnieju, patrzyłem na statystyki, czytałem też informacje w necie od innych hazardzistów i dziwi mnie kurs na taki handicap. Prawda jest taka, że Niemca nie powinno być już w turnieju, ale Mahut zagrał bardzo słabo ten tie break w trzecim secie. Sergiy zagrał bardzo dobrze spotkanie z Rosolem tak jak wspomniałem wyżej mecz trwał 54 minuty, nie dał szansy swojemu rywalowi na breaka, pewny serwis, bardzo dobre wymiany - Rosol nie miał nic do powiedzenia w tym spotkaniu. H2H może nie przemawia za typ typem, ale ja lubię takie spotkania i przerywanie właśnie niemocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2015 Dyscyplina: ATP - SINGIEL: Rio de Janeiro (Brazylia), ziemna - ĆwierćfinalSpotkanie: Rafael Nadal - Pablo CuevasTyp: powyżej 2.5 setówKurs: 3.45Godz: 20.02.2015r 23:00Bukmacher: ComeOnAnaliza: Wiele osób idzie dzisiaj stronę Pablo Cuevasa tak jak wczoraj szli w stronę Carreno-Busty, postanowiłem przyjrzeć się temu co może się tutaj dziać i wpadłem na pomysł, a może by tak pograć over setowy? Gdyby Carreno-Busta utrzymał swój serwis w pierwszym secie mógł tego pierwszego seta wygrać. Nadal nie rozgrywa najlepszych zawodów w ostatnim czasie i to da się zobaczyć, bo KRÓL MĄCZKI tak się męczy? Dzisiaj po drugiej stronie będzie miał Cuevasa, który jest w formie. Ostatnio wygrał turniej w Sao Paulo i teraz znowu jest okazja walczyć o finał, a na drodze stoi tylko Nadal, bo reszta zawodników na turnieju jest do wciągnięcia nosem. Mam nadzieje tylko, że jeszcze nie będzie miał w nogach tylu spotkań z rzędu Pablo. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi