Jump to content

[Zamknięty] Hopman Cup

kaziu_boss
 Share

Recommended Posts

Isner J. - Janowicz J. godz. 11:15 

typ: 2

kurs: 2,53

Buk: ComeOn

Właśnie w meczu Agnieszki zaczyna się tie-break, jednak Aga jest na dobrej drodze do pokonania Sereny Williams . Dlatego postanowiłem postawić na Janowicza ,myślę że Polacy są w stanie pokonać USA już po dwóch spotkaniach. Janowicz pokonał Paire wczoraj 2-0 przegrał z Murray -em 0-2 oraz wygrał z Ebden -em 2-1 . Isner również wygrał dwa spotkania a jedno przegrał z Kanadyjczykiem Pospisilem ,pokonał natomiast Pavlaska z Czech oraz Foginniego z Włoch. 

Jednak w meczu Radwańskiej będzie trzeci set , myślę że jednak Serena już nie odda tego meczu  :c: . Tym bardziej potrzebne teraz będzie zwycięstwo Jerzyka . Obaj zawodnicy o podobnych warunkach fizycznych z mocnym serwisem ,mam nadzieję,że nerwy nie wezmą górę i Polak pokona swojego rywala. Pod koniec roku obaj bez sukcesów porażki Isnera w pierwszych rundach w W Paryżu oraz Walencji.

Janowicz również odpadł w Paryżu po pierwszym meczu. 

Tak więc uważam,że obaj zawodnicy reprezentują podobny poziom,Amerykanin na tą chwilę jest wyżej w rankingu ,plasuję się na 18 miejscu ,Janowicz na 43 . 

Obaj zawodnicy nie grali jeszcze ze sobą ,mam nadzieję ,że to Polak wyjdzie górą z tego pojedynku a Polska wygra puchar Hopmana.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do Polsatu Sport.