JokerPila Napisano 24 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2014 (edytowane) Fed Cup 2015 strona oficjalna http://www.fedcup.com/en/home.aspx Zapraszam do dyskusji i pisania analiz Edytowane 7 Maj 2015 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@c!eK19 Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty 2015 (edytowane) Holandia - Słowacja 2 @ 2,00 Bet365 Jak dla mnie peffka na ten weekend. Holenderki w składzie Bertens & Rus kontra Słowaczki Rybarikova & Schmiedlova. Główny argument dlaczego tak stawiam to przede wszystkim Arantxa Rus. Holenderka gra słabiutko, odstaje strasznie od całej czwórki i tutaj 2 pewne zwycięstwa po stronie Słowaczek powinny być. Regularna Schmiedlova powinna też uporać się z chimeryczną Kiki Bertens, która najwyraźniej w formie nie jest i sądzę, że ten cały pojedynek miedzy państwami może być rozstrzygnięty już jutro. Jak dla mnie warto, kurs bajka. Edytowane 9 Luty 2015 przez M@c!eK19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2015 08.02.0215 ; 12:00 Tenis,Fed Cup Agnieszka Radwańska-Maria Sharapova Typ: 1 Kurs: 3,75 Bet365 Analiza: Mecz o "być albo nie być" polskiej reprezentacji kobiet w tenisa.Siostry Radwańskie po wczorajszych swoich 2 porażkach bardzo skomplikowały sobie pokonanie Rosyjskiej reprezentacji,większosc juz przekreśliła Polskie zawodniczki , jednak ja nie byłbym tutaj niczego pewien.Agnieszka Radwańska dziś musi przywrócić do życia nadzieje polskich kibiców i siostry Uli.Musi także zmazac plame po wczorajszej porażce z Sveta Kuznetsova.Dziś siostry muszą wygrac, a jutro Alicja Rosolska myśle ze wraz z Agą rozprawią się z Rosyjskim deblem.Agnieszke stac na to zwyciestwo, Znacząco poprawiła swój serwis w ostatnim czasie,była dobrze nastawiona mentalnie.Na Australian Open grała znakomicie do meczu z Venus tam jakis kryzys i porazka 1-2.Agnieszka gra we własnym meiscie,we własnej hali,przed własnymi kibicami i MUSI,Maria może ten mecz wygrac ale jej sie nie uda,wczoraj w meczu z Ula w 2 secie grała na prawde słabo,gdyby Ula zachowała zimna krew i trafiała troche wiecej mielibysmy 3 setówke.Agnieszka wie o tym ze to moze byc jej ostatni mecz w Krakowskiej hali i na pewno bedzie chciała sie godnie pożegnać.Szarapowa przegrała w finale AO z Serena Williams ,spedziła sporo godzin na korcie, w dodatku podróz do Krakowa tez nie krótka.Aga wczoraj była chyba troche zestresowana jakas "nieswoja".Jestem przekonany ze dziś wyjdzie na kort i zmusi rywalke do tego czego ona nie lubi,czyli do biegania po całym korcie.Bilans meczów jest tragiczny dla Agi bo 2 wygrane i 11 porażek,ale dzis na 100% ta statystyka sie zmieni.Miejmy nadzieje ze także Dawid Celt w nocy "nastawił" opowiednio Age i dzis bedzie miała gdzies okrzyki Marii oraz dumnie bedzie kroczyc po zwycięstwo.TO JEST MÓJ PEWNIAK DNIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwizard Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2015 Tenis - WTA Fed Cup Group I 19.04.2015 13:30 Radwanska U. - Hingis M. Typ: Radwanska U. 2-1 Kurs: 5.3 Bukmacher: Marathonbet Osobiście nie wierzę, że Martina będzie w stanie trzymać poziom gry przez więcej niż półtora seta. Najprawdopodobniej wygra pierwszego seta ale później zaczną się schody. Gdy dojdzie do 3 seta faworytką będzie już Ulka. W poprzednim meczu Fed Cup przeciwko Agnieszce pokazała, że stać ją na jeden set na dobrym poziomie. Z Ulką będzie jej o wiele łatwiej ale mimo wszystko Szwajcarka nie jest przygotowana na trudy meczu singlowego w którym jest nieporównywalnie więcej biegania niż w deblu. Z pewnością dobrze o tym wie sztab Ulki Radwańskiej i wydaje się, że nawet ona będzie w stanie dobrze rozegrać taktycznie to spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi