bondziks Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Witam Do wygrania są 2 bony do Bet-at-home o wartości 5 euro z kampanii listopadowej. W konkursie może wziąć udział każdy użytkownik forum, który posiada co najmniej 10 postów. Zasady są proste, wyobraź sobie, że jestem Świętym Mikołajem, napisz do mnie w kilku zdaniach dlaczego to Ty powinieneś dostać bon. Wpisy podajemy do godziny 20:20 dnia dzisiejszego, zwycięzca zostanie ogłoszony ok 20:30. Aby wygrać 2 bon należy do jutra do godziny 20:20 zaprezentować mema na temat klubu RTS Widzew Łódź najlepiej z motywem świątecznym. Wszystkie odpowiedzi proszę podawać w tym temacie,życzę powodzenia i dobrej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spec19883 Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Święty Mikołaju wiem że w tym roku byłem bardzo niegrzeczny i że w Ciebie nie wierzę , ale gdy otrzymam bon zacznę wierzyć we wszystko , nawet w to co mówią politycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LatwyNick Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 (edytowane) Drogi święty mikołaju uważam że to wlasnie ja powinienem dostać darm owy bon ponieważ jestem pasożytem i żeruje na dobroci dobrych ludzi takich jak ty ale to wlasnie dzieki mnie tacy ludzie jak ty moga nazywac sie dobrymi ponadto w całym moim złym uosobieniu mam jedną zalete mianowicie jestem szczery i moge Cie zapewnic ze nawet jesli wygram z tego bona 100k to i tak nikomu nic nie dam! Edytowane 9 Grudzień 2014 przez LatwyNick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UltrasAvanti Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Drogi Święty Mikołaju, jako, że nie umiem robić memów, nie będę mógł wygrać 2 bonu. Ale nie wszystko stracone, jestem kibicem Widzewa Łódź i Święty Mikołaj wie, jak mój ukochany klub jest na dnie. Proszę Cię Mikołaju, żebyś chociaż wynagrodził mnie tym bonikiem, za te wszystkie mecze upokorzeń , które ufundował nam prezes S.Cacek. Chciałbym jeszcze od Ciebie dostać krzesełko z mojego ukochanego stadionu, który będzie burzony, jako że na ostatnim meczu nie udało mi się wynieść owego krzesełka z powodu mundurowych.. Mam nadzieję, że będziesz czuwał i na gwiazdkę sprawisz nam paru doświadczonych zawodników do Widzewa, którzy utrzymają ten klub w 1 lidze.. Ostatnim życzeniem jest abyś czuwał nad terminową budową stadionu przy Piłsudskiego. Mikołaju, też jesteś czerwony jak każdy kibic Widzewa, także liczę na Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spec19883 Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 to jest list do Mikołaja a nie do Widzewa i jego prezesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3mp3sson Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 (edytowane) Drogi kurna mikołaju, jako, że mam to w dupie, piszę list do Ciebie pijąc browar w swojej chałupie, wiem, że sam masz mało, kij w to w sumie, ale wyślesz mi bona do "baha" ? by pograć meczunie ? I nie obrazisz mnie, uwierz, gdybyś do paki ... ... Zapodał jakieś pewniaki Edytowane 9 Grudzień 2014 przez k3mp3sson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mista92 Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Kochany Święty Mikołaju proszę daj mi bona a ja z wygranej dam ogona! Będziemy oboje zadowoleni bo gdy wygram 200zl to i stówką Cię ozłocę! Kalesony ciepłe kupię byś miał zawsze ciepło w du*ę i dla siebię coś zostawię może LM se obstawię! Sam widzisz jak cięzko proszę o Bona dlatego na Ciebie czeka cieplutka Corona(Piwo)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek11 Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Drogi Święty Mikołaju, Jako , że jestem wjebańcem i krucho u mnie z kasą ostatnio nie robię depo tylko żeruję na darmowej kasie i bonusach , więc miło by było gdybym to właśnie ja otrzymał bon. Jeżeli to prawda , że istniejesz i rozdajesz bony , a ja go otrzymam zostanę najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osendos Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Gdzie mnie z tym szpreeejeeem, dejta bon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Widzew pisze listy do Mikołaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Dodatkowy bon ode mnie, jak wyślecie mi na PW, nagie zdjęcia swoich dziewczyn/narzeczonych/żon, ewentualnie siostry. Czekam do godziny 22:00 Oczywiści zasady jasne, taka która mi się najbardziej spodoba wygrywa. Wysyłajcie, nie ociągajcie się, bon czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg191 Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Nadchodzą Święta, czas odpoczynku i refleksji. To także czas spotkań z bliskimi oraz dzielenia się prezentami. Podczas tych świąt chciałbym uszczęśliwić swoich bliskich dając im to o czym marzą od dawna. Jednocześnie pragnę spełnić swe najskrytsze marzenia. Bon do Bet-at-home i ewentualna wygrana bardzo pomogą mi spełnić te marzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Kraków, 01.12.2014r. Kochany Mikołaju! Piszę do Ciebie, ponieważ został mi niecały tydzień, a w dalszym ciągu nie wiem co chciałbym od Ciebie otrzymać. Myślałem o różnych ciuchach, perfumach, słodyczach ale najlepszym prezentem jaki mógłbym od Ciebie otrzymać byłby bon do bet-at-home dzięki któremu mógłym zagrać swoje oraz innych urserów pewniaki i zyskać jeszcze więcej, a to pozwoliłoby zastąpić wszystkie moje najskrytsze marzenia na rok 2014 i go zakończyć wielką libacją 31 grudnia. Może w tym roku nie byłem za grzeczny bo zdarzały się wzloty i upadki ale na najlepszym forum bukmacherskim Obstawianie.com ciągle służę pomocą nowym użytkownikom i z nikim się nie kłócę, a dzięki typom użytkownikom z tego forum mogę poraz kolejny się wzbogacić o kilka złotych. Chciałbym również Cię prosić o odpalenie sań i podrzucenie w nocy z piątku na sobotę mojemu najlepszemu przyjacielowi "bondziks" jakiegoś fajnego prezentu. Mogą to być np. damskie stringi (avatar) lub gumowa lala aby w końcu zaspokoił swoje potrzeby. Do zobaczenia,Torbik16! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawtyp Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Dziś Sikorski był w Laponii prośił o prezenty dla Polonii że nasz kraj słabo gospodarczy taki bon z pewnością mi wystarczy być może z tego daru będe miał co włożyć na święta do garów że Święty dobrotliwy podaruje ten bon mi sprawiedliwy hohoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondziks Napisano 9 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Dzięki za udział wszystkim chętnym, jednak zwycięzca może być tylko jeden. Konkurs został stworzony z myślą o jak najlepszej zabawie, bez spinania dupy, wspominania o polityce czy brania tego na serio typu bon do baha uratuje mi świeta etc zastanawiałem się między @k3mp3ssonem i @mista92, chłopaki się postarali, wszystko na luzie i tak jak powinno być. Decyzja była trudna jednak zwycięzca 1 konkursu zostaje @mista92. Gratuluję wygranemu i zapraszam do daleszej zabawy bo dalej w grze mamy 2 bon za najlepszego mema, zatem do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mista92 Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Dziekuje Bondziks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawtyp Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Mikołaj był przekupiony hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LatwyNick Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 a żeby ci renifery pozdychały i broda odpadla ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon91 Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2014 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osendos Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2014 ZERO GENERATORA, CZYSTA TWÓRCZOŚĆ HOHOHOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kizia_mizia Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2014 darak zniszczył system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2014 (edytowane) @darak ukarałby bardziej gdyby dał na estadio da gruz Edytowane 10 Grudzień 2014 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondziks Napisano 10 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2014 Zwycięża @darak, nie trzeba tutaj żadnego komentarza, gratuluję zwycięzcy i dzięki wszsytkim za udział, elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi