dwikiel Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2014 Czekam na propozycję. Rzecz jasna z uzasadnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2014 Aurvana Live! http://www.ceneo.pl/13822340 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 7 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2014 Używasz ich sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2014 ogolnie creativy łamliwy towar nie wiem jak z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 7 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2014 Akurat mam mp4 i słuchawki douszne creativa i złego słowa nie powiem ale tu już mam dylemat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2014 nie wiem jak douszne mowie o tych duzych sa z ogola plastykowe ja mialem kiedys icematy to ku**a miesiac i polamane a chyba z 3 liscie kosztowaly wiec sie zrazilem kup cos AKG aczkolwiek sa drogie i mniejsza jakosc od senneiheiserow to jest moja uluiona firma sluchawki za 90zl 5 lat drozsze mam juz okolo 3 jedyne co sie zniszczylo to farba od znaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 8 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2014 Jakoś mi żaden model AKG nie przypadł do gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2014 ogolnie creativy łamliwy towar nie wiem jak z tym zgadzam sie, po jakis 2,5roku polamaly mi sie, w kazdym badz razie, jezeli chodzi o komfort noszenia to sluchawki bardzo wygodne, jesli CI sie zdarzac sie bedzie pracowac przed kompem po pare h, to jest istotna zaleta Używasz ich sam? jw, prawie 3lata je mialem, teraz uzywam dousznych Denonow, oraz NU( chyba najwytrwalsze sluchawki "pchelki" jakie mialem, Ironmany ) , mam takze AKG 830 ( ktorych wygoda jest porownywalna z polonezem) ale jakosc dzwieku kozak w c**j ( autorska skala), ale ich nieuzywam ich czest, bo wygodniej mi dokanałowych. Pewnie do sluchawek high endowych to sie nie porownuje ale bardzo zadowolony z nich jestem. Z tym pytaniem to idz na forum audiofilskie, lub pclab, gdzie sa testy, ja nie jestem audiofilem, nie mam pojecia o roznych parametrach,jakosc dzwieku muzyki ze sluchawek oceniam wg 4kategori( zajebiste , spoko, słabo, ch***we) , duzo bardziej komfort uzytkowania, czy kable sie nie skrecaja, czy nie wyrwe jakiegos kabla( fabryczne starzenie produktow nie omija sluchawek, chyba najczestsza usterka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondziks Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2014 Ja osobiscie uzywam audio technica ath-m50 i jest ogien. Razem z zewnetrznym wzmacniaczem sluchawkowym- fiio e10 olympus, ktory tez bardzo polecam robia po prostu rzeźnie, ten zestawik stawawiam jako jeden z najlepszych zakupów w moim życiu, inny wymiar muzyki. Jednak musialbys dolozyc kilka ziko bo stoja troche drozej ale gwarantuje Ci ze nie pozalujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi