DreamT Napisano 2 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2014 Sezon 2014 Finał play off 17.04.2014 Kolner - ERC Ingolstadt 4:2 19.04.2014 ERC Ingolstadt - Kolner 1:3 21.04.2014 Kolner - ERC Ingolstadt 1:4 22.04.2014 ERC Ingolstadt - Kolner 4:1 25.04.2014 Kolner - ERC Ingolstadt 3:4 OT 27.04.2014 ERC Ingolstadt - Kolner 0:1 OT 29.04.2014 Kolner - ERC Ingolstadt 0:2 Mistrzostwo KHL - ERC Ingolstadt Sezon 2014/2015 rusza 12.09.2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fortuna95Bytom Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2014 MECZ: Dusseldorfer EG v Nürnberg Ice Tigers KRAJ/LIGA: Niemcy / DEL TYP: 2 Reg KURS: 1,85 BUK: BetGun STAWKA: 4/10 ANALIZA: Eh ekipa gospodarzy w tym sezonie będą mieli ciężej niż rok temu kiedyś grali o medale teraz o ligowy byt DEG w tym sezonie bardzo źle 6 meczy i tylko 1 win z Hamburgerem ale Oni podobnie jak piłkarze HSV grają tragicznie haha. Goście 5 meczy 2 wygrane po 60min jedna po dogrywce oraz 2 porażki. Dziś jadą do Dusseldorfu po pewny win bo trza robić pkt na "słabeuszach" do tego h2h na korzyść gości http://www.wyniki.com/mecz/hrH0YTid/#h2h;overall kursy lecą w dół więc trza łapać póki jeszcze dobry Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz223 Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2014 Dyscyplina: Hockey - Germany - DEL Spotkanie: Nurnberg Ice Tigers - Straubing Tigers Typ: [Który zespół jako pierwszy strzeli 4 gole? (regulaminowy czas gry)] Ice Tigers Kurs: 1.8 Godz: 19.30 Bukmacher: Bwin Analiza: Spotkanie niemieckiej DEL, w którym faworytem na pewno są gospodarze. Ice Tigers mają na koncie 10 gier w sezonie, Są na 8 miejscu w tabeli z 15 pkt. na koncie. Niby dość przeciętnie bo na koncie tylko 5 wygranych, w tym 4 w regulaminowym czasie gry. Ale aż 39 strzelonych goli i jest to druga ofensywa w lidze. W ARENA NÜRNBERGER VERSICHERUNG (Nürnberg) mają 4 wygrane, tylko w pierwszej kolejce męczyli się z Rosters wygrywając po karnych 3:2, w pozostałych grach 8:1 z ERC Ingolstadt, 6:3 z Grizzly, 5:1 z Augsburger Panther i tylko Wolfsburg jest nisko w tabeli, a pozostałe zespoły są wyżej od Ice Tigers. Ten zespół na wyjazdach za to gra fatalnie, bilans 1-0-1-4 mówi wszystko. Goście to czerwona latarnia ligi. 2 wygrane, 5 pkt. i bilans bramkowy 19-42. Zespół na wyjeździe przegrał wszystkie 5 gier i to w regulaminowym czasie. Wszystkie przynajmniej 2 bramkami. W tej chwili goście mają na koncie 4 porażki pod rząd, w tym z Adler Mannheim 1:5, z Freezers 2:5 oraz wyjazdowe z Augsburger Panther 1:3 i z DEG 3:6. Goście mają fatalne staty zespołowe, w bramce Jason Bacashihua 4,19GAA oraz 88% obronionych strzałów (jest jeszcze 2 młodych bramkarzy, ale grali jeden 80 min., a drugi 37min.), w ofensywie najlepszy to Dylan Yeo (3g/3a), jest jeszcze 3 graczy z 2 golami na koncie. Za to u gospodarzy w bramce na pewno lepszy zawodnik Jochen Reimer z 2,71GAA i 92% obronionych strzałów. W ofensywie Steven Reinprecht (2g/13a), Patrick Reimer (5g/6a), Fredrik Eriksson (3g/6a) czy Alexander Oblinger (6g/1a). No i najważniejsze to to, że 29 września Straubing Tigers wygrali u siebie 5:4 z Ice Tigers i była to ich jedyna wygrana w tym sezonie w regulaminowym czasie, druga to 3:2 po karnych z pierwszej kolejki z Hale. Czas na rewanż i sądzę, że będzie udany, patrząc na wyniki gości oraz fantastyczną grę u siebie Ice Tigers to nie spodziewam się żadnej niespodzianki i wysokiego zwycięstwa Tygrysów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2015 (edytowane) NIEMCY DEL 02.01.2015 19:30 Iserlohn - Koln Typ:1 Kurs:2.25 Bukmacher:Bet365 Dzisiejszego dnia w Niemieckiej DEL Iserlohn podejmować będą na swojej tafli gości z Koln. Gospodarze znajdują się obecnie na pozycji numer 6 z dorobkiem punktowym jakim jest 56 oczek. Goście z Koloni natomiast znajdują się o 3 pozycje niżej i o cztery oczka mniej. W dzisiejszym spotkaniu moimi faworytami są gospodarze. Dlaeczego?? Ostatnio pokazują niezłą formę na własnej tafli pięciu ostatnich meczach rozprawiali się z rywalami w ciągu 60 minut i kompletowali punkt po punkcie. Strzelili w tym czasie 23 gole a stracili ich zaledwie 9. Bardzą dobrą formę pokazuje petersen który w ostatnich meczach gra naprawdę nieźle. Na wyjazdach nie idzie im najlepiej ale u siebie mają "moc". GOście z Koln także pokazują swoją klasę. Grają naprawdę dobrze i ich ostatnie spotkania wyglądają bardzo podobnie do meczy gospodarzy dzisiejszego meczu. Patrząc na staty moim zdaniem typowałbym bardziej ku remisowi. Ja natomiast mam jakiegoś "czuja" że w tym meczu gospodarze pokażą że grają lepiej niż Koln i wygrają ten mecz, Mam nadzieje że moje przeczucie nie jest bezpodstawne i Petersen i reszta bandy spuszczą niezły łomot gościom z koloni. Mój typ na wynik to 5:2 Edytowane 4 Styczeń 2015 przez Patryk23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2015 Dyscyplina: Hokej na lodzie, Niemcy DEL Spotkanie: Schwenninger - Iserlohn Typ: 2 Kurs: 2.00 Data: 04.1.2015 16.30 Bukmacher: Bet365 W ciągu dwóch ostatnich dni pisałem analizy do trafnych meczy których nie dodałem do konkursu przez winę mojego komputera. Dziś mam nadzieję że mecz który wybrałem z NIemieckiej ligi hokejowej okaże się również udany i ida mi się wkleić analize do działu. Wybreałem na dzisiejszy przegląd spotkanie między Schwenninger a Iserlohn. Spotkanie trzynastej z piątą ekipą ligi, w którym to ja swoich faworytów widzę w dobrze się spisujących do tej pory gościach. Patrząc tylko na formę z ostatnich pięciu meczy widać ogromną przewagę gości ponieważ w ostatnich spotkaniach cztery razy inkasowali po 2 oczka w 60 minutach jeden mecz przegrali był to wyjazdowy mecz z Hamburgiem który obecnie jest na pozycji vice-lidera. Schwenninger zajmują przedostatnią trzynastą pozycję i jest to ekipa bardzo słaba w tym sezonie wygrali czysto zaledwie osiem spotkań po dogrywce udało im się wygrać dwa razy zanotowali najwiecej z całej ligi dwadzieścia pięć porażek. W dzisiejszym meczu myślę że nie dają rady Iserlohn ponieważ oni mają niezłą formę i powoli pną się w górę mam nadzieję że tutaj będzie wysoki overowy mecz ale że goście go wygrają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszw92 Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2015 Dyscyplina: Hokej na lodzie / Niemcy - DELSpotkanie: Straubing - HamburgTyp: 2Kurs: 1,80Godz: 16:30Bukmacher: WilliamHillAnaliza: Na wtorek wybrałem spotkanie z niemieckiej ligi hokeja na lodzie pomiędzy Straubing a Hamburgiem. Gospodarze zajmują ostatnie miejsce w tabeli. Po 35 rozegranym spotkaniach zdobyli zaledwie 24 punkty i są zdecydowanie najsłabszym zespołem. Hamburg to wicelider tabeli. Po 36 meczach Hamburg zdobył 67 punktów. W ostatnim meczu Hamburg w hitowym spotkaniu przegrał na własnym lodowisku z liderem rozgrywek drużyną Mannheim 2:3. Patrząc na tabelę oraz na kadry obu ekip zdecydowanym faworytem są goście. Straubing punktuje głównie tylko na własnym lodowisku ale Hamburg po ostatniej porażce na własnym lodowisku z liderem będzie chciał to spotkanie wygrać. Goście wygrali 3 ostatnie swoje wyjazdowe spotkania i dobrą passę wyjazdowych spotkań powinni podtrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszw92 Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2015 (edytowane) Dyscyplina: Hokej na lodzie / Niemcy - DEL Spotkanie: Straubing - Hamburg Typ: 2 Kurs: 1,80 Godz: 16:30 Bukmacher: WilliamHill Analiza: Na wtorek wybrałem spotkanie z niemieckiej ligi hokeja na lodzie pomiędzy Straubing a Hamburgiem. Gospodarze zajmują ostatnie miejsce w tabeli. Po 35 rozegranym spotkaniach zdobyli zaledwie 24 punkty i są zdecydowanie najsłabszym zespołem. Hamburg to wicelider tabeli. Po 36 meczach Hamburg zdobył 67 punktów. W ostatnim meczu Hamburg w hitowym spotkaniu przegrał na własnym lodowisku z liderem rozgrywek drużyną Mannheim 2:3. Patrząc na tabelę oraz na kadry obu ekip zdecydowanym faworytem są goście. Straubing punktuje głównie tylko na własnym lodowisku ale Hamburg po ostatniej porażce na własnym lodowisku z liderem będzie chciał to spotkanie wygrać. Goście wygrali 3 ostatnie swoje wyjazdowe spotkania i dobrą passę wyjazdowych spotkań powinni podtrzymać. 6:3 Edytowane 7 Styczeń 2015 przez lukaszw92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esiek81 Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2015 (edytowane) Dyscyplina: Hokej na lodzie- Niemcy,DELGodzina: 14;30Spotkanie: Krefeld-Wolfsburg 1-2Typ: 2Kurs:2.50Bukmacher:BetsafeAnaliza:Ostatnia kolejka sezonu zasadniczego w niemieckiej lidze Hokeja zespół gospodarzy zajmujący 10 miejsce w tabeli podejmują siódmy Wolfsburg.Różnica w tym meczu jest taka ,że Krefeld nie gra już o nic a Wolfsburg ma szanse na zajęcie szóstego miejsca ,dzięki któremu unikają pre-play-off.W trzech meczach między tymi zespołami w tym sezonie u siebie Wolfsburg przegrał po dogrywce 4-5 i wygrał 5-2,by w Krefeld zdeklasowac gospodarzy 6-0.Myślę,że i tym razem Wolfsburg powinien spokojnie wygrać to spotkanie i czekać na potknięcie Iserlohn w meczu z Eisbaren. Edytowane 1 Marzec 2015 przez esiek81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2015 NIEMCY: DEL - Play Offy 11.03.2015 19:30 Ingolstadt - Iserlohn Typ : 1 (pierwsza tercja) Kurs: 2.30 Bukmacher: Betclic Na dzisiejszy dzień wybrałem spotkanie z Niemieckiej Ligi hokeja, w której to zaczyna się faza play off. Najciekawszy mecz jak dla mnie to mecz Ingolstadt z Iserlohn kolejno trzeciej i szóstej ekipy klasyfikacji generealnej w sezonie zasadniczym 2014/15. Moimi faworytami w tym meczu są gospodarze zresztą pewnie nie tylko moim. Kurs ponad 1.70 na zwycięstwo gospodarzy całkiem ładnie się prezentuje i sądzę że powinni to na spokojnie wygrać. Ja natomiast spróbuje szczęścia i zagram na wygraną gfospodarzy w pierwszej tercji, ponieważ Ingolstadt zaczynając swoje mecze w pierwszych teracjach nieźle punktują. Ostatnie spotkania to wygrane pierwsze tercje 2:0 czy 3:1. Iserlohn to niezła ekipa w bezpośrednich starciach między obiema ekipami korzystniej wygląda Ingolstadt ponieważ więcej mają zwycięstw na koncie. Ogółem licze na to że w tym mecz Buck i MacMurchy będą mieli mnóstwo okazji zwłaszcza w pierwszej tercji i ją wygrają. Dla mnie ten mecz może zakończyć się wysokim wynikiem 5:3 ponieważ obie ekipu nieźle punktują i over 4.5 powinnien paść już w drugiej tercji. Jest to natomiast hokej ciężko wtrafić się w mecz. Ja zaryzykuje i jeśli ktoś miałby grać typ to stawkoałbym 4/10. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2015 EMCY: DEL - Play Offy 20.03.2015 19:30 Ingolstadt - Iserlohn Typ:1 (-1 HA) Kurs:2.10 Bukmacher Pinnacle Dzisiejszego dnia zapraszam już na piąte spotkanie z serii play off Niemieckiej DEL ligi gdzie wszystkie pary biorące udział w fazie play off grają do czterech zwycięstw nad przeciwnikiem. Do taj pory jedynym pewnym półfinalistą jest Wolfsburg który bez problemy pokonali Munchen w zaplanowanych czterech spotkaniach. Dziś mecz Ingolstad i Iserlohn moich dwóch ulubionych ekip z Niemieckiej ligi. Dziś gram znów na gospodarzy, ponieważ ta batalia jest bardzo wyrównana obie ekipy wygrywają u siebie Ingolstadt może troszkę mniejszymi wynikami niż koguty na własnej tafli ale dziś jestem dobrej myśli. Gospodarze zakończyli sezon na 3 pozycji goście na 6 teraz prezentują bardzo ciekawą grę i obie ekipy chcą awansu dalej, sądze jednak że to gospodarzom przypadnie awans ponieważ są ogólnie lepszą ekipą niż goście, co prawda goście mają w swojej paczce znakomitych strzelców jak Sullivan czy York ale w meczach wyjazdowych oni nie grają jakoś wyśmienicie u siebie czując własny lód i przed własną publiką grają koncertowo w meczach wyjazdowych nie błyszczą tak znakomicie. Moim typem w tym meczu to wygrana gospodarzy w handi azjatyckim -1 bramki ponieważ wyczuwam tutaj wynik 3:0 bądź 4:1. Jak będzie dowiemy się niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi