Gruby Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2014 Rób co drugi dzień, a w dzień wolny ciśnij brzuch. Tylko ćwiczenie brzucha to nie tylko "brzuszki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2014 Trzesa mi sie rece Ale mysle ze akurat tutaj postep bedzie szybki i bedzie mi duzo latwiej robic wiecej i dluzej i dokladac te trudniejsze opcje. Nie zaczynaj od razu od jepania personal bestów bo szybko zamulisz organizm. Zmniejsz ilość powtórzeń wykonywanych obecnie i stopniowo sobie dokładaj. Nie powielaj tych samych ćwiczeń dzień po dniu (przynajmniej na razie), tak jak napisał BePe - jednego dnia pompki, drugiego brzuszki, trzeciego drążek możesz jepnąć (zamiast pompek), albo nogi żeby sylwetka była proporcjonalna, a nie że w barach Pudzian a nogi jak zapałki. Każda partia mięśni musi mieć czas na regeneracje. Nie spiesz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andradiel Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2014 Dokładnie i jak masz zamiar ćwiczyć to, możesz kupić sobie jakieś witaminki na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2014 widze same spece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2014 możesz kupić sobie jakieś witaminki na początek. No pewno, synthol niech sobie od razu wstrzyknie, bicek bedzie jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 4 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2014 Trzesa mi sie rece Ale mysle ze akurat tutaj postep bedzie szybki i bedzie mi duzo latwiej robic wiecej i dluzej i dokladac te trudniejsze opcje. Nie zaczynaj od razu od jepania personal bestów bo szybko zamulisz organizm. Zmniejsz ilość powtórzeń wykonywanych obecnie i stopniowo sobie dokładaj. Nie powielaj tych samych ćwiczeń dzień po dniu (przynajmniej na razie), tak jak napisał BePe - jednego dnia pompki, drugiego brzuszki, trzeciego drążek możesz jepnąć (zamiast pompek), albo nogi żeby sylwetka była proporcjonalna, a nie że w barach Pudzian a nogi jak zapałki. Każda partia mięśni musi mieć czas na regeneracje. Nie spiesz się. Nie no mysle, ze nie zajade sie, spokojnie wlasnie zaczynam z mala iloscia powtorzen i dzis np. tylko praktycznie 3 cwiczenia. Poki co jeszcze nie mam drazka wiec nie bardzo przychodzi mi do glowy co moglbym cwiczyc zamiast pompek w dni kiedy nie cwicze nog i brzucha. Ofc mam nadzieje rozne rodzaje pompek. Tylko nie wiem jak to ulozyc zeby bylo dobrze, bo jak jutro trzasne brzuch to nie zrobie raczej nog bo mowia ze tak nie powinno sie robic tak ? Doradzcie cos. Dawniej pykalem codziennie pompole i to duzo duzo wiecej i bylo dobrze Moglbym spokojnie zaopatrzyc sie juz powoli w jakies sztangielki, ale mysle ze to chyba nie czas, z miesiac musze pocwiczyyc bez kompletnie zadnego sprzetu wtedy chyba wyjdzie to lepiej ? Co do witamin to nie zamierzam poki co nic kupowac, nie wiem nawet zreszta jakie masz na mysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 5 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2014 Poki co jeszcze nie mam drazka wiec nie bardzo przychodzi mi do glowy co moglbym cwiczyc zamiast pompek w dni kiedy nie cwicze nog i brzucha. Można np inverted rows (odwrócone wiosłowanie), dosyć dobre uzupełnienie drążka (pompek w sumie też), łatwiejsze w wykonaniu, sprawdza sie dobrze zwłaszcza w początkowym etapie jak górna partia mięśni nie jest jeszcze rozbudowana na tyle żeby nakurfiać podciągnięcia pionowe w większej ilości. Samo ćwiczenie wygląda tak: musiałbyś znaleźć jakąś poręcz czy cokolwiek o co można się zaprzeć (nawet jaką gałąź ) bo tu musi być jak najlepsza pozycja w poziomie. Tylko nie wiem jak to ulozyc zeby bylo dobrze, bo jak jutro trzasne brzuch to nie zrobie raczej nog bo mowia ze tak nie powinno sie robic tak ?Zajrzyj sobie na forum sfd do działu trening w domowych warunkach, tam masz sporo rzetelnej treści i konkretne plany dla osób początkujących i średniozaawansowanych, nie bede tu sypał linkami bo może BePe by sobie nie życzył Moglbym spokojnie zaopatrzyc sie juz powoli w jakies sztangielki, ale mysle ze to chyba nie czasBez pośpiechu. W tym początkowym/średnim etapie różnica między nakurfianiem na sucho a ze sprzętem jest praktycznie minimalna. Darak na poprzedniej stronie zapodał kilka fajnych pozycji http://obstawianie.com/domowa-silka-vt129669.htm#1903748 , trenując na sucho można naprawde mega efekty osiągnąć. Jakby cie to interesowało to wpisz w google: kalistenika. Na ten temat też jest kilka dobrych for dyskusyjnych, warto zagladac. [ Komentarz dodany przez: BePe: 2014-09-05, 11:35 ] Można sypać linkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 5 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2014 Dzieki alvaro ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 5 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2014 do pompek możesz kupić coś takiego: to też może się przydać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 5 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2014 to drugie chyba zeby taki film zmontowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 5 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2014 na upartego mozna i taki sprzęt kupić: przysiady, pompki z obciążeniem, rwanie, wyciskanie, na bicka, na triceps generalnie złoto sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 6 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2014 Cebula Lubie to Ja to bym chyba szybciej zjadł niż "wytrenował organizm" . Cebula jest OK! Polecam Czosnek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 7 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2014 Od jutra w biedronie będzie kółko za 19.99zł Kup sobie, zajebista sprawa Od: 17:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 8 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2014 Michał Karmowski zajebiscie wszystko tlumaczy i wydaje sie spoko no i ofc warszawskiekoksy tez dobre kozaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 8 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2014 były u was te kółka ? U mnie nie wrzucili na sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 8 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2014 U mnie były aż dwa ale kupiłem Na allegro są ale drożej z dychę wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marmon Napisano 8 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2014 U mnie były aż dwa ale kupiłem Na allegro są ale drożej z dychę wychodzi U mnie też były, jedno kupione. mario91, jak chcesz to Ci mogę podesłać rozpiski diet na 3600-4000kcal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 8 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2014 Byloby super, to poprosze Tylko tez warszawskie koksy dobrze mowia, nie chce jechac na jakiejs chorej diecie zeby sie zniechecic po 2 tygodniach. Zreszta na mase to tez bardziej chyba jedz co chcesz ofc z zachowaniem odpowiednich produktow niz sztywne trzymanie sie diety. Prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 8 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2014 Będziesz jesc co 3 godziny (małe porcje) a gwarantuje ci ze masa pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 8 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2014 ku**a 5 kebabów dziennie i gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 9 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2014 Bym sie obsral na różowo Pany sprzedaje iksa wiec na poczatku 500zl-600zł około na sprzęt. Co bedzie priorytetem ? Oczywiscie do konca wrzesnia, moze nawet dluzej cwicze trening domatora. I jeszcze jedno pytanie jak na sesje treningowa mam powiedzmy 4 rodzaje pompek to jak najlepiej je robic. Najpierw 4 serie jeden rodzaj, potem 4 drugi itd. czy 1 seria takie, 2 seria inne, 3, 4 i wracam do pierwszego rodzaju i od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 9 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2014 Bym sie obsral na różowo I jeszcze jedno pytanie jak na sesje treningowa mam powiedzmy 4 rodzaje pompek to jak najlepiej je robic. Najpierw 4 serie jeden rodzaj, potem 4 drugi itd. czy 1 seria takie, 2 seria inne, 3, 4 i wracam do pierwszego rodzaju i od nowa. jakieś hantle + ławeczka na początek będzie git co do serii ja bym robił każdą oddzielnie 1 seria np 20 18 16 14 powtórzeń druga trzecia czwarta tak samo kwestia ile masz krzepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 10 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2014 Ok tylko jedna seria pierwszego cwiczenia i potem jedna seria drugiego, trzeciego, czwartego cwiczenia i wracamy do drugiej serii drugiego cwiczenia itd. ? Czy 4 serie pierwszego cwiczenia najpierw i potem 4 serie drugiego cwiczenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 10 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2014 Druga opcja To pierwsze co podałeś to robienie bez przerwy (2-3 ćwiczenia na tą samą grupę) między seriami - serie łączone - nie dla początkujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2014 Tutaj masz okazję, prawie 50% obniżka na hantle bitumiczne...(darmowa przesyłka) http://allegro.pl/zestaw-hantle-kulturystyczne-hiton-polska-30-kg-i4587705811.html http://allegro.pl/zestaw-hantli-2-x-20-5kg-hiton-polska-hantle-41-kg-i4587705990.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 18 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2014 Rozumiem, ze sa jak najbardziej ok ? i wszystko jest uniwersalne czyli na gryf prosty potem mi wchodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 18 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2014 Wszystko ok, gryf prosty potem się wygina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 18 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2014 wygina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2014 Rozumiem, ze sa jak najbardziej ok ? i wszystko jest uniwersalne czyli na gryf prosty potem mi wchodzi ? Wchodzi, chyba, że masz gryf 15kg to nie wiem (ale nie masz takiego ) Wygina? Jak nałożysz na gryf sporo to się lekko wygina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2014 Aha Nie no gryf i wszystko inne dopiero bede bral chyba z tego sklepu co bepe polecal, albo w sumie tez gdzies z allegro, zobacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi