Tonny Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2014 Helou! Jest promocja na wish.com - to jest takie aliexpress ale bardziej nastawione na ciuchy. Elektronika też generalnie jest. Z góry mówię, nie ma haczyków a promocja już jest w internetach, na redditach i wykopach. Wystarczy zarejestrować się (e-mail i hasło) z kogokolwiek reflinka, i ma się 32zł do przepuszczenia. Gdy ktoś pod wami zarejestruje się i kupi - macie kolejne 32zł. Dwóch kolegów którzy coś kupią i bonus na dzień dobry - prawie stówa na wydanie. W kwocie 32zł możecie zgarnąć podrabiane raybany, micro SD 8GB class 10 i takie tam płacąc jedynie (kartą) za przesyłkę. Wysyłka to z reguły od 4-12 złotych. Linki: Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. Fajne przykładowe przedmioty: Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. Na koniec ostatnie info: jeden produkt - jedna zniżka. Zapraszam do udziału w promocji i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2014 pewnie zbieraja hajs za przesylke i nic nie dochodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 28 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2014 Zdjęcie koleżki z koszuleczkami - przyszły po 5 dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2014 włąsnie nie widze czyli pewnie jak cos kupie tez nie zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 28 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2014 https://www.wish.com/c/5347c7f45aefb02bc2e37ecb To zakupiłem, przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2014 jak dojdzie daj znać moze sie skusze na cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 29 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2014 Pokrowiec od kolegi z innego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2014 gdzie znajde swoj reflink :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 29 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2014 Musisz pobrać aplikację wish na urządzenie mobilne i tam będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat94 Napisano 1 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2014 potwierdzam wszystko dziala, sam zamowilem sobie myszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czacza Napisano 12 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2014 Portal typu aliexpress, z ktego można zamówić ciuchy, elektronike itp. większości podróby chińskie, ale sporo taniochy. Dają 10$ za friko, przesyłka kosztuje zazwyczaj 4 lub 7 lub 10 zł albo drożej, zależy co się kupuje. Za te 10 dolków razem z przesyłką lub dopłacając pare zł można zamówić coś w miarę sensownego i wychodzi praktycznie za friko. Aby polecać dalej trzeba zainstalować apke wish.com i stamtąd pobrać link do poleceń. Mają lichą wyszukiwarkę i czasami ciężko znaleźć niektóre rzeczy, no ale jakoś można sobie poradzić. Mój ref. https://www.wish.com/s/7dvHxc Strona pewna, ludzie już zamawiali i odbierali przesyłki. Tutaj więcej info http://www.forum.lockerz.com.pl/topic/129978-darmowe-10-na-zakupy-na-wishcom/ - ludzie piszą co zamówili, wklejają dobre promo. Jak ktoś zgarnie np. 7 giftów po 10 $ z poleceń to może je wykorzystać na każde zamówienie osobno, giftów nie można sumować w jednym zamówieniu. Płacić można kartą debetową i kredytową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 12 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2014 http://obstawianie.com/darmowe-32zl-i-wiecej-na-chinskie-zakupy-vt129600.htm dubel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 12 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2014 doszło cos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 12 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2014 W tym tygodniu otrzymałem trzy paczki, bo miałem gifty, ale w jednej paczce dostałem rysik do koszulki ktoś się pomylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czacza Napisano 12 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2014 zakładać kupować!! http://wish.com/s/7dvHxc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 13 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2014 W tym tygodniu otrzymałem trzy paczki, bo miałem gifty, ale w jednej paczce dostałem rysik do koszulki ktoś się pomylił zrób foty dla prawilności mordeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 13 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heross Napisano 13 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2014 Elegancko! Zaraz się rejestruje i sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 13 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2014 https://www.wish.com/c/534e6ba9b9ee847082417da4 takie cos kupilem zobaczymy czy przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 18 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2014 poszło zamowienie Tonny powinieneś dostać karte ile sie czeka mniej wiecej na przesyłke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 18 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2014 Zgadza się dostałem, 4 gifty mam chyba trzeba coś zamówić znowu Ja teraz czekam na dwie przesyłki - czapka i t-shirt to mam planowane na 9-25 października. Poprzednie doszły po równo 21 dniach od zamówienia. Z ciekawości co zamówiłeś? Rzucisz linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 18 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2014 szczerze to zegarek, którego i tak nie bede nosił zamowilem go zeby sprawdzić serwis a i przesyłka tylko 4zł wyniosła taki beton https://www.wish.com/profile?uid=53ff31a05c24c53e756aca6f#cid=5373418db9ee8451b5ebd032 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 23 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2014 https://www.wish.com/c/534e6ba9b9ee847082417da4 takie cos kupilem zobaczymy czy przyjdzie kamerka dzis przyszla troche polamana ale sie naprawilo dziala jak nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2014 Niestety promocja dobiegła końca. Kto skorzystał ten na pewno zadowolony, rozmawiałem z ludźmi to niektórzy zamówili ponad 30 rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2014 Przyszedł mi uszkodzony towar, dałem refunda - oddali po jednym dniu kasę jaką zapłaciłem. Prawilna strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2014 dochodzą paczki ? bo u mnie miesiąc sie zbliża i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 13 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2014 Czapka - do pieca - 3 tygodnie Koszulka - zwrot - 3 tygodnie Żarówka - działa - 2 tygodnie Czekam na myszkę - 3 tygodnie już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2014 troche to u nich trwa... Sep 18, 2014 Placed Order Sep 20, 2014 Processing Order Oct 12, 2014 In Transit - Beijing (China), Received by China Post, 波兰, Collection, PL Oct 12, 2014 Location: International Postal System In Transit - Consignment Oct 13, 2014 Location: BEIJING In Transit - Sending a consignment Oct 19, 2014 Location: WER Warsaw In Transit - The arrival of the consignment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 20 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2014 Do mnie dzisiaj doszedł ostatni towar, myszka. Trochę duża, ale świetna jest w użytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czacza Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2014 u mnie jedna paczka koło 2 tyg, druga ponad miesiąc i narazie dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi