Guest Gunther Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Witam serdecznie, jakiś czas temu pod wpływem emocji założyłem konto na Bet365, raz zagrałem i...wygrałem. Zapomniałem o tym aż do dzisiaj. Zalogowałem się na konto i okazało się, że mam 42.50 w depozycie (wpłacałem kartą kredytową) i teraz chciałbym to wypłacić bo jednak (bez urazy) uznałem, że to nie dla mnie, nie lubię ryzyka. Niestety z tego co wyczytałem minimalna wypłata to 200 zł? Jest jakiś sposób bym wypłacił kasę bez dalszego ryzykowania (grania) aż tą kwotę pomnożę do 200 zł? Z góry dziękuję wszystkim za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpak Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 dopłać kartą róznicę do 200 i wypłać Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian154845 Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joozek Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Nie lubi ryzyka a zarejestrował się na forum bukmacherskim sama rejestracja tu to wielkie ryzyko Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiertnik Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Możesz też założyć Skrill, wpłacić 25zł i wypłacić całość na Skrill a pożniej ze skrila na konto z taka kwota nie powinno być problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technik84 Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 To nie przejdzie, wypłate podziela część na Skrill reszta na konto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonny Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Ja wpłacając kiedyś kasę do Bet-at-home, musiałem całość postawić chociaż po kursie 1.01 żeby wypłacić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gunther Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 To nie przejdzie, wypłate podziela część na Skrill reszta na konto Czyli najbezpieczniej i najprościej wpłacić tą samą kartą pozostałą kwotę tak by salod było >200 zł i następnie od razu wszystko wypłacić? Sorry, że pytam o banały ale nie chciałbym, żeby np...zawiesili mi konto jak jeszcze wpłacę tam kasę Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 opcja z dopłatą reszty i natychmiastową wypłatą raczej nie przejdzie, próbować możesz ale najpewniej będziesz musiał choć raz tą zdeponowaną kwotę obrócić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gunther Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Czyli najprostsza i najbezpieczniejsza opcja to do tych moich 42.50 dopłacemoe 157.5 kartą. Zagranie na jakimś meeeega nie ryzykownym kursie. I co do grosza wypłata do mojego banku? Aha i jeszcze takie pytanie, obrócić tą kwotą czyli wystarczę, że po wpłacie raz postawię np. 10 zł czy muszę wszysko na raz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltondi Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 ja pier**e 40zł robi ci taka roznice zagraj kupona i wyplac ze 2 banie nie rób z siebie typowej cebuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts