Jump to content

BET365 - wypłata pieniędzy

Guest Gunther
 Share

Recommended Posts

Guest Gunther

Witam serdecznie, jakiś czas temu pod wpływem emocji założyłem konto na Bet365, raz zagrałem i...wygrałem. Zapomniałem o tym aż do dzisiaj. Zalogowałem się na konto i okazało się, że mam 42.50 w depozycie (wpłacałem kartą kredytową) i teraz chciałbym to wypłacić bo jednak (bez urazy) uznałem, że to nie dla mnie, nie lubię ryzyka. Niestety z tego co wyczytałem minimalna wypłata to 200 zł? Jest jakiś sposób bym wypłacił kasę bez dalszego ryzykowania (grania) aż tą kwotę pomnożę do 200 zł? :)

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc!

Guest joozek

Nie lubi ryzyka a zarejestrował się na forum bukmacherskim :lol:

sama rejestracja tu to wielkie ryzyko ;)

Guest Gunther
To nie przejdzie, wypłate podziela część na Skrill reszta na konto

Czyli najbezpieczniej i najprościej wpłacić tą samą kartą pozostałą kwotę tak by salod było >200 zł i następnie od razu wszystko wypłacić?

Sorry, że pytam o banały ale nie chciałbym, żeby np...zawiesili mi konto jak jeszcze wpłacę tam kasę :D

opcja z dopłatą reszty i natychmiastową wypłatą raczej nie przejdzie, próbować możesz ale najpewniej będziesz musiał choć raz tą zdeponowaną kwotę obrócić ;)

Guest Gunther

Czyli najprostsza i najbezpieczniejsza opcja to do tych moich 42.50 dopłacemoe 157.5 kartą. Zagranie na jakimś meeeega nie ryzykownym kursie. I co do grosza wypłata do mojego banku?

Aha i jeszcze takie pytanie, obrócić tą kwotą czyli wystarczę, że po wpłacie raz postawię np. 10 zł czy muszę wszysko na raz? :D