Jump to content

Konto Bankowe - gdzie założyć?

Ciareczka
 Share

Recommended Posts

W jakim banku najlepiej założyć teraz konto? Chodzi o jak najmniejsze opłaty za korzystanie z konta, przelewy. Żeby można było wypłacać z dużej ilości bankomatów bez dodatkowej prowizji. Macie jakieś opinie który bank oferuje najlepszą ofertę?

Co myślicie o Alior Sync?

ja ING i tez nie narzekam,żadnych opłat,poza 7zł miesięcznie jeśli nie płacisz kartą 200zł miesięcznie..thats all z innych bankomatow mozna wyplacac bez prowizji

Guest alvaro

Całkowicie darmowe konto, bezpłatne przelewy i darmowa karte bez żadnych haczyków, gwiazdek i warunków masz Alior Sync i Konto Godne Polecenia w BZWBK.

miałem mBank ale za nie używanie konta 4 zł miesiecznie placiłem kiedyś 2 zł teraz sync u wczesne tmobile jeszcze żadnej opłaty nie miałem wszystko bezpłatne 10 natychmiastowych przelewów w miesiącu narazie na duży plus konto

sync

0 opłat za wyplaty w kazdym bankomacie

10 darmowych natychmiastowych przelewów

niestety 3 darmowe wplaty we wplatomacie 4-ta i kolejne to 0,5% od wplacanej kwoty min 1zł oczywiscie misiecznie

mBank niby spoko ale jak nie uzywam 4zł zabieraja za miecha wyplaty euronet+cash4you za darmo inne banki 5zł

nie wiem jak inne banki z góry

BOŚ ( Bank Ochrony Środowiska) - 10 zl za prowadzenie konta + 3 zl za korzystanie z karty (miesięcznie). Czas chyba zmienić bank :zdziwiony:

:k:

Guest kased

mBank ma teraz zajebistą oferte:

oprocentowanie nominalne w skali roku 4,00%

0 zł za otwarcie i prowadzenie

0 zł za kartę debetową - bez żadnych warunków

0 zł za krajowe przelewy zewnętrzne i wewnętrzne przez internet

0 zł za wypłaty w PLN z ponad 5 000 bankomatów sieci: Euronet, BZ WBK S.A., Planet cash4you, eCard

a tutaj jeszcze dorzucają pendrive do założenego konta kontoznagroda . pl

Guest robertkasprz

A ja polecam inteligo lub pkobp za 0zł. Nigdy nie miałem z nimi problemu - no i dobre bo polskie.

• 2 weeks later...