Ciareczka Napisano 28 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2014 W jakim banku najlepiej założyć teraz konto? Chodzi o jak najmniejsze opłaty za korzystanie z konta, przelewy. Żeby można było wypłacać z dużej ilości bankomatów bez dodatkowej prowizji. Macie jakieś opinie który bank oferuje najlepszą ofertę? Co myślicie o Alior Sync? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 28 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2014 JA mam mBank i jest zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 28 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2014 ja ING i tez nie narzekam,żadnych opłat,poza 7zł miesięcznie jeśli nie płacisz kartą 200zł miesięcznie..thats all z innych bankomatow mozna wyplacac bez prowizji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 28 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2014 Całkowicie darmowe konto, bezpłatne przelewy i darmowa karte bez żadnych haczyków, gwiazdek i warunków masz Alior Sync i Konto Godne Polecenia w BZWBK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 28 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2014 Miałem w BZWBK, teraz w mbanku, oba konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2014 miałem mBank ale za nie używanie konta 4 zł miesiecznie placiłem kiedyś 2 zł teraz sync u wczesne tmobile jeszcze żadnej opłaty nie miałem wszystko bezpłatne 10 natychmiastowych przelewów w miesiącu narazie na duży plus konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2014 sync 0 opłat za wyplaty w kazdym bankomacie 10 darmowych natychmiastowych przelewów niestety 3 darmowe wplaty we wplatomacie 4-ta i kolejne to 0,5% od wplacanej kwoty min 1zł oczywiscie misiecznie mBank niby spoko ale jak nie uzywam 4zł zabieraja za miecha wyplaty euronet+cash4you za darmo inne banki 5zł nie wiem jak inne banki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2014 http://www.getinonline.pl/konta-bankowe/konto-skarbonkowe.html a jak masz jakieś wpływy, to : https://www.bankmillennium.pl/klienci-indywidualni/karty-platnicze/karty-debetowe/millennium-visa-dobre-konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpioza1 Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2014 BOŚ ( Bank Ochrony Środowiska) - 10 zl za prowadzenie konta + 3 zl za korzystanie z karty (miesięcznie). Czas chyba zmienić bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2014 BOŚ ( Bank Ochrony Środowiska) - 10 zl za prowadzenie konta + 3 zl za korzystanie z karty (miesięcznie). Czas chyba zmienić bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2014 mBank. Nigdy żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kased Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2014 mBank ma teraz zajebistą oferte: oprocentowanie nominalne w skali roku 4,00% 0 zł za otwarcie i prowadzenie 0 zł za kartę debetową - bez żadnych warunków 0 zł za krajowe przelewy zewnętrzne i wewnętrzne przez internet 0 zł za wypłaty w PLN z ponad 5 000 bankomatów sieci: Euronet, BZ WBK S.A., Planet cash4you, eCard a tutaj jeszcze dorzucają pendrive do założenego konta kontoznagroda . pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfredo90 Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2014 Mam konto w Millennium banku i sobie chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robertkasprz Napisano 1 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2014 A ja polecam inteligo lub pkobp za 0zł. Nigdy nie miałem z nimi problemu - no i dobre bo polskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 15 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2014 teraz chyba allior przeszedł pod t-mobile . Jak to się tam przedstawia teraz? Wiele rzeczy się zmieniło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 15 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2014 W zasadzie tylko stronka.... jak ktoś lubi różowy to bedzie zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 15 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi