Darecki79 Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Siema, w lipcu jadę w Tatry na urlop, jako, że nigdy nie byłem w basenach termalnych a pomoczyłbym dupsko to szukam opinii nt. term w Bukowinie, Białce i Szaflarach. ktoś był? Za - przeciw i takie tam, poleca, nie poleca i takie tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
raidenn Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Siema, byłem w Termach Cieplickich niedaleko Szklarskiej Poręby i mogę śmiało polecić. Szczególnie kiedy na dworze już robi się chłodno, a ty masz wyj***ne na wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
owenzks Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Bukowina Tatrzanska mega wypas polecam jak najbardziej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kased Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Ja polecam TErmy Maltańskie też są spoko choć weekendami duzo ludzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest robertkasprz Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Ja też polecam Bukowinę. Niedaleko jest jeszcze Bania w Białce - ale mnie się mniej podobała chociaż wiele ludzi ją chwali. Najlepiej pojedź do obydwóch i porównaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sakko Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Bania w Białe jest fajna, ale warto się tam pojawiać poza godzinami szczytu i weekendami. Jest znacznie spokojniej i przyjemniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Byłem i w Białce i Bukowinie, jeśli chcesz tylko pomoczyć dupsko to Bukowina wystarczy, jeśli dodatkowo chcesz mieć więcej rozrywki a nie samo moczenie to wybierz Białkę imo lepsza opcja np. dla rodzin z dziećmi to Białka w Szaflarach nie byłem znam tylko opinię miejscowych że to najgorsza opcja z tych 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts