Darecki79 Napisano 24 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2014 Siema, w lipcu jadę w Tatry na urlop, jako, że nigdy nie byłem w basenach termalnych a pomoczyłbym dupsko to szukam opinii nt. term w Bukowinie, Białce i Szaflarach. ktoś był? Za - przeciw i takie tam, poleca, nie poleca i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 24 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2014 Siema, byłem w Termach Cieplickich niedaleko Szklarskiej Poręby i mogę śmiało polecić. Szczególnie kiedy na dworze już robi się chłodno, a ty masz wyj***ne na wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owenzks Napisano 24 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2014 Bukowina Tatrzanska mega wypas polecam jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kased Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2014 Ja polecam TErmy Maltańskie też są spoko choć weekendami duzo ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robertkasprz Napisano 1 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2014 Ja też polecam Bukowinę. Niedaleko jest jeszcze Bania w Białce - ale mnie się mniej podobała chociaż wiele ludzi ją chwali. Najlepiej pojedź do obydwóch i porównaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sakko Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2014 Bania w Białe jest fajna, ale warto się tam pojawiać poza godzinami szczytu i weekendami. Jest znacznie spokojniej i przyjemniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2014 Byłem i w Białce i Bukowinie, jeśli chcesz tylko pomoczyć dupsko to Bukowina wystarczy, jeśli dodatkowo chcesz mieć więcej rozrywki a nie samo moczenie to wybierz Białkę imo lepsza opcja np. dla rodzin z dziećmi to Białka w Szaflarach nie byłem znam tylko opinię miejscowych że to najgorsza opcja z tych 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi