Gość alvaro Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2014 Nagroda główna: BON 5 PLN bet at home Jak wszyscy wiecie dzisiaj, czyli 15.06.14 obchodzimy jubileuszowe, 10-te urodziny forum Obstawianie.com. Przez cały dzień mieliście szansę wygrać różnego rodzaju nagrody ufundowane z tej okazji przez Administrację. Największe emocje są już za nami, ale tytułem podsumowania postanowiłem osobiście zorganizować jeszcze jeden, ciekawy mam nadzieje konkurs. Pytanie jest bardzo proste: Za co najbardziej lubisz Obstawianie.com? Piszcie co Wam w duszy gra, dlaczego tu siedzicie, co Wam się najbardziej podoba, za co lubicie to forum itp, itd - autor najciekawszego, najbardziej interesującego, najzabawniejszego, najoryginalniejszego, ogólnie najlepszego wpisu otrzyma ode mnie nagrodę w postaci bonu 5 PLN do bet at home :cwaniak: Odpowiedzi podajemy do 17.06.14, do godziny 23:00. *Zwycięzcę wybiorę ja sam, ale możecie mi pomóc w podjęciu decyzji przyznając PR autorom najlepszych według Was wpisów No to tyle gadania, do dzieła rodacy, czas start! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2014 Za atmosfere i wporządku ludzi na SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2014 Pomiń mnie przy rozdawaniu bona bo i tak nie wykorzystam z tej kampanii. Co najbardziej lubię w tym forum? Shoutbox i ludzi z którymi można tam pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dr3m Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2014 OBSTAWIANIE. COM LUBIĘ ZA TO, ŻE JEST! PO PROSTU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2014 Za bony i temat "bez cenzury" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2014 za to, ze co chwile mam bana na sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2014 najlepsze forum za stale pewne konkursy dobry poziom użytkowników prawdziwa elita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2014 Najbardziej chyba za to, że Administracja trzyma to forum solidną ręką i rozpieszcza swoich użytkowników. Można śmiało powiedzieć, że to forum z dniem wczorajszym dzięki swojemu jubileuszowi przeszło do historii i chyba nie ma drugiego takiego forum i nie będzie które potrafi w tak krótkich odstępach czasowych rozdać na forum aparat fotograficzny, telefon Galaxy Tab 3, Play Stadion 3, kartę paysafecard 300 oraz wiele, wiele więcej ciekawych rzeczy o mniejszych wartościach. Jeszcze raz gratulację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racuś1921 Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2014 Jest to najlepsze forum na necie. Zdecydowanie najlepsi ludzie, za te super wyzwiska na fb i temat bez cenzury Za bony chociaż i tak rzadko kiedy je dostawałem hehe. Za super organizacje na forum, za to jak Administratorzy trzymają ręke na forum i przez tyle lat przetrwało. A no i oczywiście za elite bo nie ma lepszego konkursu jak Elite obstawianie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Bolo Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2014 Najbardziej lubie to forum za darmowe bony Poprostu mówie prawde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2014 Upewniłem się właśnie, że Sb to serce tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2014 Lubie Obstawianie.com za to że to obecnie najlepsze tego typu forum w necie i każdy znajdzie tu coś dla siebie i nieważne czy interesuje się piłką nożną, siatkówką, hokejem czy innymi dyscyplinami i do tego użytkownicy tego forum są bardzo pomocni jak ktoś czegoś nie wie i zapyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakowiak1921 Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2014 za konkurs hokejowy którego od 2 lat nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2014 Rakowiak1921, może zrobimy jakiś-rozkręcimy to:} byl to jeden z najlepszych na forum... ze zrzuta np.fantasy na nhl albo ligowy co o tym myślisz Jokierit bebe i spóła dorzuca po kubku i koszulce i będzie git ps.kur...nie umiem wygrać tych gadżetów bebe ile by kosztował kubek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster77 Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2014 za najlepsze teksty na shoutboxie, które wymiataj i ludzi z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2014 ŻYLETA również byłbym chętny na taki konkurs. 50PLN mogę rzucić (20/30x50 = 1000/1500). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakowiak1921 Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2014 Rakowiak1921, może zrobimy jakiś-rozkręcimy to:} byl to jeden z najlepszych na forum... ze zrzuta np.fantasy na nhl albo ligowy co o tym myślisz Jokierit bebe i spóła dorzuca po kubku i koszulce i będzie git ps.kur...nie umiem wygrać tych gadżetów bebe ile by kosztował kubek:P Ponoć ma być ten konkurs w tym roku reaktywowany, jak nie będzie to z chęcią wchodzę. Oczywiście wszystkie ligi jakby co, w tym KHL gdzie Jokerit na pewno zdobędzie mistrza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robertkasprz Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2014 Ja jestem tu nowy, ale wiem za co będę lubiał to forum. Za to, że będę miał z kim pogadać jak żona się na mnie wkurzy za granie i będę miał ciche dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek2405 Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2014 za pomarańczowe motywujące i przyciągające wstawki na stronie :uwaga: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kera1 Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2014 Za czołowych typerów którzy podają bardzo dobre typy na których zarabiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2014 Koniec konkursu Zwycięzce wybierałem zawężając krąg poszukiwań do grona trzech userów: Torbik16, Racuś1921, maer bo tylko oni wysilili się żeby napisać coś więcej niż tylko jedno zdanie Jako, że ciężko było się zdecydować na jeden konkretny post, postanowiłem wybrać ostatecznego zwycięzcę drogą losowania. Metodą raz, dwa, trzy - Baba Jaga patrzy wyszło mi, że wygrywa Racuś1921 Gratulacje! Bon zaraz będzie wysłany na pw. Daj znać w temacie, że odebrałeś i że wszystko działa. Powodzenia przy pomnażaniu. Dzięki wszystkim za udział i do zobaczenia przy okazji kolejnych urodzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2014 zawsze jest od kogo pożyczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2014 Gratki Racuś1921! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi