Guest igambler Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Jak w temacie. czy ktoś nie ma jeszcze takiego konta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiertnik Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Tak! Są ludzie, którzy nie maja konta Skrill. Mam nadzieję, że rozwiązałem Twoje wątpliwości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alvaro Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Aż musiałem od raidena z tematu gifa zapożyczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest igambler Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Tak! Są ludzie, którzy nie maja konta Skrill. Mam nadzieję, że rozwiązałem Twoje wątpliwości. Ok, trafił mi się bystrzacha, tak więc postaram się rozwinąć myśl. Społeczność siedząca w kręgach pokera, kasyn, bukmacherki w przeważającej części posiada konto Skrill, w domyśle niewielu z nich go nie ma. Konkretnie, moje pytanie czy ktoś z tego forum na codzień grający tu i tam jeszcze takowego konta Skrill nie posiada? (Proszę o odzew osób które go jeszcze nie mają, jeśli takie są). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pershing Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Zamykam temat, wiadomo do czego on służy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts