Gość igambler Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2014 Jak w temacie. czy ktoś nie ma jeszcze takiego konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2014 Tak! Są ludzie, którzy nie maja konta Skrill. Mam nadzieję, że rozwiązałem Twoje wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2014 Aż musiałem od raidena z tematu gifa zapożyczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość igambler Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2014 Tak! Są ludzie, którzy nie maja konta Skrill. Mam nadzieję, że rozwiązałem Twoje wątpliwości. Ok, trafił mi się bystrzacha, tak więc postaram się rozwinąć myśl. Społeczność siedząca w kręgach pokera, kasyn, bukmacherki w przeważającej części posiada konto Skrill, w domyśle niewielu z nich go nie ma. Konkretnie, moje pytanie czy ktoś z tego forum na codzień grający tu i tam jeszcze takowego konta Skrill nie posiada? (Proszę o odzew osób które go jeszcze nie mają, jeśli takie są). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2014 Zamykam temat, wiadomo do czego on służy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi