nowix Napisano 14 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2014 Cześć. Mam takie pytanie, czy ktoś miał też coś podobnego? Jakieś dwa miesiące temu wypłaciłem 260 zł z Bwin, przyszła na konto bankowe podwójna wypłata, a więc 520 zł. Później jakieś dwa tygodnie po tym dostałem emaila z Bwin że zgłoszone zostało to do mojego banku o zwrot tych pieniędzy. Nikt z banku nie odzywał się do mnie aż do teraz. Pytają kiedy będę miał taką kwotę aby zwrócić te pieniądze. Co robić? Zwracać nie zwracać? Nie będą mnie ciągali po sądach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathew222 Napisano 14 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2014 napewno nie będą Cię ciągali po sądach ale przy pierwszej wpłacie na Bwin na Twoje konto odrazu sobie wezmą tą kase, więc albo oddaj albo zmień buka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2014 oddaj kase dostaniesz 5 free spinów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smack Napisano 16 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2014 Kiedyś Tobet wysłał mi podwójną wypłatę. Oddałem i dostałem bonusową stówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazda2012 Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2014 Zwracać to oni sobie mogą decyzja zależy głównie od ciebie bank nie odda im od tak sobie kasy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi