nowix Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Cześć. Mam takie pytanie, czy ktoś miał też coś podobnego? Jakieś dwa miesiące temu wypłaciłem 260 zł z Bwin, przyszła na konto bankowe podwójna wypłata, a więc 520 zł. Później jakieś dwa tygodnie po tym dostałem emaila z Bwin że zgłoszone zostało to do mojego banku o zwrot tych pieniędzy. Nikt z banku nie odzywał się do mnie aż do teraz. Pytają kiedy będę miał taką kwotę aby zwrócić te pieniądze. Co robić? Zwracać nie zwracać? Nie będą mnie ciągali po sądach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathew222 Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 napewno nie będą Cię ciągali po sądach ale przy pierwszej wpłacie na Bwin na Twoje konto odrazu sobie wezmą tą kase, więc albo oddaj albo zmień buka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technik84 Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 oddaj kase dostaniesz 5 free spinów Link to comment Share on other sites More sharing options...
smack Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Kiedyś Tobet wysłał mi podwójną wypłatę. Oddałem i dostałem bonusową stówkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gwiazda2012 Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Zwracać to oni sobie mogą decyzja zależy głównie od ciebie bank nie odda im od tak sobie kasy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts