Jump to content

[<font color=green>KD</font>] NHL I PN EU

Guest Nightmare
 Share

Recommended Posts

Guest Nightmare

Wypadalo by sie przedstawic ale przejde do rzeczy,w temacie bede podawal swoje typy,stawiam minimum od 20-400 zl od zakladu,na wiekszych pieniadzach juz sie przejechalem a za mniejsze gra sie swobodniej i nie denerwuje sie czlowiek.

Boston Bruins - Florida Panthers

Typ:1/ 1.62

Betsson

Boston to moi faworyci w tym sezonie,oczekuje ze na koncu puchar bedzie ich albo Ducks.2 pierwsze spotkania po przerwie przegrane,niefortunne dla mnie przegrane bo mecz z sarbes zamykal mi wiekszosc zakladow z ligi mistrzow a tu prosze taka porazka,wine moim zdanie ponosi Johnson ktorego dzis zobaczymy w bramce i mam nadzieje ze sie zrechabilituje za ta zalosna koncowke spotkania gdzie w ostatniej minucie 3 tercji dal sobie strzelic a pozniej jeszcze raz na dokladke OT.

New Jersey Devils - Detroit Red Wings

Typ:2 ML / 2.10

Betsson

Moze i za devils przemawia wiecej argumentow jak sie przyjrzec zawodnikom i moze mieli ostatnio zwyzke formy ale po tym co zobaczylem w meczu sharks jak i przejrzalem historie ich ostatnich spotkan wydaje mi sie ze sedzia zbyt czesto serwuje im powerplay.Tak wiecznie byc nie moze i spodziewam sie ze dzis Detroit druzyna ktora potrafi zaskoczyc i ma pare asow w rekawie jezeli chodzi o ofensywna gre wygra w dogrywce.

Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche

Typ:1 /1.90

Betsson

Stawiamy na lepszych,Chicago jest lepiej poukladane,gra ostatnio piekny hokej no i przegrac powinno tylko z najlepszymi a Colorado to druzyna z srodka tabeli taka jak Tempa czyli teoretycznie wynik brzmi 4:2 dla Chicago

Nashville Predators - Pittsburgh Penguins

Typ:2 /2.08

Te ostatnie porazki Pingwinow nie wzbudzaja we mnie zaskoczenia,ta druzyna to tylko atak,zero obrony lacznie z kiepskim bramkarzem,wiele kontrowersji wzbudzilo zachowanie obroncow w trakcie meczu z Montrealem,chociazby to drugie przewinienie Glassa w 3 tercji jakby od samego poczatku sie stralal zeby druzyna grala w oslabieniu.Bezsensowne i glupie za ktore wyladowal w pudle na 5 minut a Pingwiny oczywiscie przy prowadzeniu stracily bramke i doszlo do remisu a pozniej przegrali.Nie wierze ze ktos moglby byc tak glupi zeby tego nie zrobic celowo dlatego nie warto na nich stawiac regularnie.Ale dzis wieczor powinien nalezec do nich.

Winnipeg Jets - New York Islanders

Typ: 2 ML/2.60

Odkad Jets zmienilo trenera zaczeli grac jak wniebowzieci,znacznie powyzej wlasnych mozliwosci.Jeszcze niedawno to byla druzyna z dna tabeli ktora nadawala sie tylko na latwe punkty,co sie w zasadzie zmienilo procz prau wygranych,sklad na pewno nie i dlugo takiej formy nie moga utrzymac z kolei Islanders to druzyna ktora potrafi zagrac solidny hokej pomimo ze spisuje sie ja na straty mam do nich wielki szacunek, chociazby po ostatnim meczu z Bostonem i dzis Jets powinno zostac sprowadzone na ziemie.

San Jose Sharks - Carolina Hurricanes

Typ:1 /1.72

Carolina jest w dolku,przed przerwa grali fajnie i agresywnie ale teraz to juz powrot na stare smiecie z drugiej strony Shark graja ostatnio inteligentny hokej.Patrzac na nich to jak patrzac na termity ktore buduja kopiec.W ostatnim meczu z Devils sedzia staral sie zalosnie przechylic szale zwyciestwa na strone diablow powerplayami ale oni zamiast dac mu ku temu powod to cala 3 tercje zagrali jak harcerzyki ograniczajac kontakt z przeciwnikiem do minimum.I jeszcze na dodatek strzelili dodatkowego gola,piekna gra defensywna i dobra ofensywna.

Guest Nightmare

Pilka Nozna Tow.MiedzyN.

Niemcy- Chile

Typ:1/1.40

Reich traktuje kazdy mecz na powaznie,tu chodzi o honor i takie tam jak i miejsce w skladzie na mundial.Chociaz Chile to druzyna ktorej nie mozna lekcewazyc jak i wszystkie z ameryki poł. to w tym przypadku nie maja zadnych szans.

Japonia- Nowa zelandia

Typ:2/ 15.00

Azjaci i pilka? Nie ma tu watpliwosci ze ich mikra chlopieca budowa ciala jak i predyspozycje do chorb serca dyskfalifikuja ich w kazdej dyscyplinie sportu.Moze i japonia ma pare "gwiazd" Typu Honda w Milanie czy Kagawa w MU,ale kazdy z tych zawodnikow jest grubo przereklamowany,to zwykla petarda ktora szybko biega i cos tam czasem dobrze poda,do standardow europejskich jak i talentu pilkarskiego im wiele brakuje.Widzialem Nowa zelandie w paru meczach 2 lata temu i pewnie niewiele sie zmienilo ,maja spora szanse na wygrana chociazby ze wzgledu na krew jaka plynie w ich zylach,japonczykow ograniczaja ich wlasne slabosci.Nie jestem dzieciakiem ktory lata po Youtube z kompleksem nizszosci i wychwala japonczykow za to ze sa japonczykami,podnieca sie ich pilkarzami jacy graja w ligach europy zeby ich krewni z kraju nakupowali paciorow i wspomogli klub finasowo.Jestem realista i realnie patrzac na to starcie Japonia jest gorsza druzyna a NZ ociera sie o Australie i Anglie.

Izrael - Słowacja

Typ:2/3.10

Slowakow dzieki Polakom mialem okazje ogladac regularnie na przekroju lat,to co z tego ze zremisowali z gibraltarem,maja w sobie takiego powera z balkan jak chorwaci czy wegrowie.Z kolei Zydkow moze i stac na wszystko co najlepsze dzieki rozkradaniu pieneidzy z zachodu i kontroli nad bankami ale nieprzypominam sobie zeby jakikolwiek keidykolwiek gral w czolowej druzynie europejskiej i stanowil jej filar.Obstawiam lige izraela i ogladalem ich mecze,to nadal bliski wschod a ich druzyny albo koncza 0-0 albo przegrywaja 0-10

Guest Nightmare

Boston Bruins - Florida Panthers :plus:

Typ:1/ 1.62

Betsson

New Jersey Devils - Detroit Red Wings :minus: Bylo blisko takiego scenariusza , 3:3 devils w koncowce 3 tercji strzelili

Typ:2 ML / 2.10

Betsson

Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche :minus: Wizja okazala sie prawdziwa 4:2 tylko szkoda ze nie w druga strone

Typ:1 /1.90

Betsson

Nashville Predators - Pittsburgh Penguins :plus:

Typ:2 /2.08

Winnipeg Jets - New York Islanders :plus:

Typ: 2 ML/2.60

San Jose Sharks - Carolina Hurricanes :minus: Mialem nadzieje ze przelamanie caroliny nastapi w nastepnym spotkaniu

Typ:1 /1.72

Guest Nightmare

New York Rangers - Toronto Maple Leafs

Typ: 1 / 2.00

Philadelphia Flyers - Washington Capitals

Typ: 2 / 3.00

Calgary Flames - Ottawa Senators

Typ: 1 ML / 1.92

Anaheim Ducks - Montreal Canadiens

Typ: 1 / 1.85