Jump to content

Skuteczny system bukmacherski z zyskiem co miesiąc

Guest wawer96
 Share

Recommended Posts

Guest wawer96

Witam wszystkich,

Bardzo proszę o ocenę mojego systemu. Czu sądzicie, że mogę osiągać dobre wyniki co miesiąc? Narazie jest świetnie.

Może zacznę od początku. Nie jestem pewien czy mój system jest progresją w 100%. Nigdy się nie zagłębiałem na czym ona tak do końca polega, ale właśnie z tym mój system mi się kojarzy.

Najważniejsze dla mnie jest to że jest skuteczny.

Teraz opiszę jak gram.

Wybieram 1 mecz i tylko ten jeden stawiam na kuponie. Kurs nie może być niższy niż 1,7. Na początku każdego miesiąca określam swoją stawkę podstawową. Teraz jest to 10zł.

Zaczynając obstawiam mecz za 10zł, jeśli wejdzie to stawka się nie zmienia, a jęśli nie trafię to następny mecz już ze stawką 20zł,40,80 itd.

Nie typuję tylko remisów, under itp. Stawiam różne typy wedle własnego uznania, przeczucia, analizy itd.

W obecnej chwili od 16.01.2014 postawiłem 18 różnych spotkań i mam 671 zł. Na samym początku przelałem 200zł.

Mam to wszystko udokumentowane bo wzystko pokazuję na swoim kanale na You Tube. Typy zamieszczam oczywiście z wyprzedzeniem.

Nie mogę wysłać adresu gdyż zostanie to uznane za spam, ale jak wpiszecie w wyszukiwarce na You Tube "System bukmacherski" którego autorem jest Kamil Kosik znajdziecie moje filmy.

Proszę o ocenę

• 4 weeks later...

• 1 month later...

Jak będziesz utrzymywał wysoką skuteczność w typowaniu to każdy system jest dobry

[ Komentarz dodany przez: BePe: 2014-04-04, 10:47 ]

jak będziesz nabijał posty to ban będzie dobry