Jump to content

Pokerzysta roku

amciek
 Share

Pokerzystą roku forum yourbet.pl jest :  

36 members have voted

1. 1. Pokerzystą roku forum yourbet.pl jest :

• akupoczek
      2
    • Bart
      2
    • krc
      6
    • pershing
      26
    • Proximo
      0

Recommended Posts

• 2 weeks later...

:k: sory proximo bez urazy ale mim zdaniem po tym jednm twoim sukcesie wydaje ci sei ze jestes gwiazda na forum. i masz racje wydaje ci sie . naprawde szczere gratulacje za ten twoj sukces ale prawda jest taka ze jeszcze nic niewiesz o pokerku

Akupoczek teraz to Ty przesadziłeś, skoro odniósł ten niemały sukces to coś tam potrafi pewnie :))

Fakt, że wygrałeś naszą ligę nie oznacza że Ty wieszo tej grze wszystko %-)

Ale z gwiazdowaniem to masz rację, u użytkownika Proximo brakuje mi zdecydowanie pokory, zdolności do przyjmowania krytyki, a przede wszystkim poczucia humoru. Ironiczny post Barta powstał na wzór Twojego postu dotyczącego mephisto. A ty zaraz nam tu screeny pokazujesz :bz:

Szczęśliwego Nowego Roku !!

Fakt, że wygrałeś naszą ligę nie oznacza że Ty wieszo tej grze wszystko

no wlasnie wygralem lige a wiem ze moje umiejetnosci sa male i nie odnosze sie jak ... wiem ze do dobrej gry wiele mi brakuje, wygralem lige ok mialem wiele szczescia , no ale robisc z siebie takiego gwiazdorato przesade proximo naprawde ci gratuuje tej gry ale zejdz na ziemie

brakuje mi zdecydowanie pokory, zdolności do przyjmowania krytyki, a przede wszystkim poczucia humoru. Ironiczny post Barta powstał na wzór Twojego postu dotyczącego mephisto. A ty zaraz nam tu screeny pokazujesz

tia %-)

Widze że to do niczego nie prowadzi.

proponuje rozstrzygnąć spór w zawodach kto dalej pierdolnie pampersem z wkładką %-)

jako że mam tego od cholery i co codziennie przybywa mogęm być zaopatrzeniowcem :D

no chyba że HU kto wiekszego kloca strzeli :smiech:

no do bilardowego się nie równa %-) za to Ty jak chcesz w bilarda grać to łapę do kieszeni wsadzasz i obaracasz łyse kulki %-) Szypii niedługo tricki jak Wołkowski będzie robił :k: