mbmartin Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Witam zapraszam do dyskusji na temat Bonów, w ostatnim czasie to dosyć popularny temat na forum , z pewnością się znajdzie kilka osób , które jeszcze nie dostały bona w tym roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seboes Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Bon . Pierwszy ed. Wszystko się zgadza, bon na priv . Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpi Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Bon . Pierwszy Bon poszedł na pw // jeszcze 9 zostało Link to comment Share on other sites More sharing options...
longerrrr Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Bon Link to comment Share on other sites More sharing options...
warriors Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 bon Link to comment Share on other sites More sharing options...
warriors Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 hahaha ale smieszne hahaha zabane Link to comment Share on other sites More sharing options...
KotiCFC Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 bon Edit: Bon za stówkę do TESCO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
longerrrr Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 TESCO heheeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
warriors Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 jeden wielki pic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbmartin Posted January 8, 2014 Author Report Share Posted January 8, 2014 Właśnie otrzymałem takiego bona na priva Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpi Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 BONY Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldberger Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 BON Link to comment Share on other sites More sharing options...
raidenn Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Bon Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpi Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Sprzedam bony 5 euro do Bet-at-home za 20zl. Obecnie wartosc bonu to 20.85 wiec sprzedaje troche taniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromsky86 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 skąd tacy ludzie się biorą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alvaro Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Mam 2 niepotrzebne bony z kampanii grudniowej (sam już aktywowałem z tej kampanii, więc nie wykorzystam). Dwie osoby, które jako pierwsze odpowiedzą poprawnie na poniższe pytanie otrzymają ode mnie po bonie Pytanie: Jastrząb leci z prędkością 30 km/h na wysokości 60 metrów. Przelatując nad lasem zauważa pytona czającego się na mysz polną w zaroślach. Jakie jest prawdopodobieństwo, że to jastrząb pierwszy upoluje ofiarę (mysz) jeśli wiadomo, że w kulminacyjnym momencie jest w stanie przyspieszyć do 3 m/s, powietrze, które przecina skrzydłami ma wilgotność 30%, a długość pytona czającego się na ofiarę wynosi 136 centymetrów? Czas start! Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromsky86 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Abraham Lincoln? Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpi Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Mam 2 niepotrzebne bony z kampanii grudniowej (sam już aktywowałem z tej kampanii, więc nie wykorzystam). Dwie osoby, które jako pierwsze odpowiedzą poprawnie na poniższe pytanie otrzymają ode mnie po bonie Pytanie: Jastrząb leci z prędkością 30 km/h na wysokości 60 metrów. Przelatując nad lasem zauważa pytona czającego się na mysz polną w zaroślach. Jakie jest prawdopodobieństwo, że to jastrząb pierwszy upoluje ofiarę (mysz) jeśli wiadomo, że w kulminacyjnym momencie jest w stanie przyspieszyć do 3 m/s, powietrze, które przecina skrzydłami ma wilgotność 30%, a długość pytona czającego się na ofiarę wynosi 136 centymetrów? Czas start! Powodzenia czerwone ! :cwaniak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Pytanie: Jastrząb leci z prędkością 30 km/h na wysokości 60 metrów. Przelatując nad lasem zauważa pytona czającego się na mysz polną w zaroślach. Jakie jest prawdopodobieństwo, że to jastrząb pierwszy upoluje ofiarę (mysz) jeśli wiadomo, że w kulminacyjnym momencie jest w stanie przyspieszyć do 3 m/s, powietrze, które przecina skrzydłami ma wilgotność 30%, a długość pytona czającego się na ofiarę wynosi 136 centymetrów? Okoń! http://www.youtube.com/watch?v=WxZLsj4hHwk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpak Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Sprzedam bony 5 euro do Bet-at-home za 20zl. Obecnie wartosc bonu to 20.85 wiec sprzedaje troche taniej. myślę że dzięki takim jak Ty nasz kraj szybko wyjdzie z kryzysu Link to comment Share on other sites More sharing options...
saku Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 pisalem to dla jaj panowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Profesor10 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 BON Link to comment Share on other sites More sharing options...
warriors Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 BON oooo szczecinek niedaleko mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigbraine777 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 BONY M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakowiak1921 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Mam 2 niepotrzebne bony z kampanii grudniowej (sam już aktywowałem z tej kampanii, więc nie wykorzystam). Dwie osoby, które jako pierwsze odpowiedzą poprawnie na poniższe pytanie otrzymają ode mnie po bonie Pytanie: Jastrząb leci z prędkością 30 km/h na wysokości 60 metrów. Przelatując nad lasem zauważa pytona czającego się na mysz polną w zaroślach. Jakie jest prawdopodobieństwo, że to jastrząb pierwszy upoluje ofiarę (mysz) jeśli wiadomo, że w kulminacyjnym momencie jest w stanie przyspieszyć do 3 m/s, powietrze, które przecina skrzydłami ma wilgotność 30%, a długość pytona czającego się na ofiarę wynosi 136 centymetrów? Czas start! Powodzenia BON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakowiak1921 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldberger Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 BON "spytalem szefa kuchni" - J E B A N Y - szef w kuchni w McDonalad's :k: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerPila Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 PROMOCJA 5 DYCH W BONIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldberger Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŻYLETA Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 e tam królowa Bona rządzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts