mario91 Napisano 20 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2016 Odswiezam, poleci ktos cos na wiosne/lato fajnego, trwalego ? Wlasnie mi sie skonczyly YSL la nuit de l'homme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 13 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2019 Odswiezam Jakies propozycje na cieplejsze dni - cos swiezego, jakis owoc moze byc etc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 14 Maj 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2019 Hugo Boss Dark Blue, mój faworyt od ponad 15 lat, rotuję stale 2-3 zapachami, ale Dark Blue dla mnie nr 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robinos Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2019 Jak dla mnie to paco rabanne najładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lola89 Napisano 18 Lipiec 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec 2021 A ja bardzo lubię perfumy Avon i Fm. Teraz zauważyłam, że na stronie https://fmprodukty.pl są dostępne obu tych firm perfumy- super.... Można kupić sobie takie perfumy, jakie się lubi bez zaglądania na różne strony. A wy lubicie ich perfumy? Jakie są wasze ulubione? Może mnie zainspirujecie do zakupu, jakiś konkretnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 19 Lipiec 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec 2021 dyskretnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi