mario91 Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 Witam serdecznie, sprawa prosta mial ktos do czynienia z perfumami: - Calvin Klein Truth for Men woda toaletowa - Calvin Klein Obsession for Men woda toaletowa - Joop! Homme woda toaletowa i moglby cos o nich powiedziec albo porownac te zapachy to jakichs innych ? Ile trzymaja i cos o zapachu, bo z tych nut opisanych to duzo sie nie dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 a muszą być te calviny? Od siebie mogę polecić Hugo Boss No.6. Zapach nie jest jakiś mega ostry czy coś w tym stylu, bardziej delikatny, ale przyjemny. Nie musisz wylewać na siebie pół butelki, żeby pachnieć. W opisie mają, że zapach przypomina cytrusy i z wanilia coś + jakieś drzewa dziwne. Powiem Ci, że dobrze to się komponuję, nic nie przeważa intensywnością. Co najważniejsze, podoba się kobietą Centa to około 140 zł 100ml Jeżeli chodzi o trwałość, to wszystkie oryginalne perfumy typu hugo, caliny, tommy, trzymają 4-5h. Wiadomo, że jak pryśniesz na ubranie to będzie czuć też na drugi dzień, ale 4-5h to taka norma. Jeżeli chodzi Calviny to nic nie doradzę, bo nigdy nie gustowałem w nich, ale najlepsze co możesz zrobić to pójść do perfumerii, ekspedientka( zwykle dobra dupa) na pewno opisze Ci wszystko co będziesz chciał wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 Tyle, ze ja ze wsi i u nas nie ma perfumerii Skonczyly mi sie, a te Calviny sa w fajnej cenie bo 100zl za 100ml, a wyzsze ceny za zapachy to nie moje progi chociaz gdyby nie wygrana w kasynie tez by pewnie tych nie bylo Wiadomo jest duzo fajnych, dla mnie np. kozaki YSL L'homme no ale cena 200-250+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 lepiej sie myć niz psiukac 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 Chanel Allure Homme Sport dla mnie wymiata, ale cena obecnie tez daleko poza zasięgiem, żeby wydać tyle na perfumy. 100-150 zł jeszcze OK można wydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 no fakt wymiata bo sam uzywam ale Chanel Allure Homme Sport Extreme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 no fakt wymiata bo sam uzywam ale Chanel Allure Homme Sport Extreme ogarnij mi zielak z drugiego świata za 10 dolarów buteleczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 Ja używam tych http://perfumytaniej.pl/calvin-klein/perfumy_meskie/in2u-ckin2u_p1422.html i jestem bardzo zadowolony. Trzymają długo, ciekawy zapach, kobietom się podoba a to chyba najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 no fakt wymiata bo sam uzywam ale Chanel Allure Homme Sport Extreme ogarnij mi zielak z drugiego świata za 10 dolarów buteleczkę jebnij jakis kupon za 10funa po kursie 5 i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfredo90 Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 A Ja od siebie polecam: Armani Sport Code i Bvlgari Man Extreme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 no fakt wymiata bo sam uzywam ale Chanel Allure Homme Sport Extreme ogarnij mi zielak z drugiego świata za 10 dolarów buteleczkę jebnij jakis kupon za 10funa po kursie 5 i masz tutaj to by mi brakło jeszcze z 20 funa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 lacoste czerwoną polecam a klein to pedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 Azzuro Chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2013 Siema Piczuny i Piczessy! Jakby kto chciał tani perfum to pisać na priv. Ceny mam ok 30-40 proc. niższe od sklepowych. Zniżka pracownicza, a nie żadne wynalazki tam od cygana Oczywiście koszty przesyłki i mały narzut dla Barta trzeba doliczyć. Zniżka liczona w procentach, więc zasada prosta - im droższa perfuma tym większa zniżka. Starej swego czasu kupiłem YSL Belle d'Opium za 190 zeta, jak świeżo do sklepów weszły i 400-500 chodziły. Pytajta. B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2014 Siema, moze ktos cos polecic na lato ? Skonczyly mi sie CL Truth zapaszek bardzo spoko, ale chyba troche zbyt typowy. Chcialbym cos odswiezajacego z dosc wyrazna nuta owocow, na lato do polowki albo cos podobne do YSL L'homme. Dajcie jakies propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2014 http://www.i-d-s.com/images/uploads/10847%20(Single).jpg Zapach na lato. Polecam, wystarczy jeden raz, a twoja dziewczyna na pewno wyczuje ten zapach. Zapach utrzymuje się długo, cena trochę odstrasza bo 14 zł za paczkę, która wystarcza na jeden do dwóch dni to trochę dużo. Dodatkowym minusem jest to, że nie warto jej zabierać ze sobą na imprezy - twoi koledzy polubią ten zapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2014 Myslisz ze jestes smieszny ? Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to daruj sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2014 Pohamuj emocje bo nie pociągniesz długo . Azzuro Chrome ogarnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2014 Uzywam Azzuro Chrome dobre 3 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2014 http://image.ceneo.pl/data/products/943126/i-cuba-cuba-woda-toaletowa-100-ml-spray.jpg polecam piekny zapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2014 to po lewej wyglada jak termos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 28 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2015 (edytowane) Gdzie w necie na bank sa oryginaly ? Bo teraz to juz sam nie wiem, ostatnio bralem w merlinie zawsze wiedzialem ze tam na bank oryginaly, perfumeria ? Mowia ze shit... Edytowane 28 Luty 2015 przez mario91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2015 Gdzie w necie na bank sa oryginaly ? Bo teraz to juz sam nie wiem, ostatnio bralem w merlinie zawsze wiedzialem ze tam na bank oryginaly, perfumeria ? Mowia ze shit... Sprawdz strone iperfumy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 1 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2015 I jak to sie odnosi do mojego pytania ? Nie masz nic sensownego do powiedzenia to daj sobie spokoj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2015 cytowałem Twoje pytanie :> ? nie, więc nie wiem ocb, temat ogólnie o perfumach to wrzuciłem ciekawą alternatyywe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2015 Ja polecam fioletowe xseries z avon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kowalska Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2015 ja polecam calvin klein in 2 u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi